Guest mafija Posted August 1, 2007 za 20tdi + cip (ne p-box) mogu reci samo najbolje auto je iso ko blesav, na pocetku sam imal p-box auto je trosio pun ku... ulja te je dimio ko parna lokomotiva povremeno je znao i podrhtavati u voznji. tad sam odlucio napraviti elektroniku u CHIP ELEKTRONICS u cakovcu (zastupnik za slovensku tuning kucu RSR) nakon toga auta niti je dimio niti podrhtaval......moja prepuruka za sve koji imate ili mislite kupit takvo vozilo obavezno stavite cip (nikako p-box) i iznenadit cete se kako TDI moze ici ( brzi od AUDI TT-180KS ZA DVIJE DUZINE AUTA NA 400M , BRZI OD HONDE CRX 1.6VITEC ZA DUZINU AUTA,,,,,,) CHIP ELEKTRONICS - DUBRAVKO 091/451-5555 slobodno ga nazovite i pitajte za elektroniku.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted August 1, 2007 za 20tdi + cip (ne p-box) mogu reci samo najbolje auto je iso ko blesav, na pocetku sam imal p-box auto je trosio pun ku... ulja te je dimio ko parna lokomotiva povremeno je znao i podrhtavati u voznji. tad sam odlucio napraviti elektroniku u CHIP ELEKTRONICS u cakovcu (zastupnik za slovensku tuning kucu RSR) nakon toga auta niti je dimio niti podrhtaval......moja prepuruka za sve koji imate ili mislite kupit takvo vozilo obavezno stavite cip (nikako p-box) i iznenadit cete se kako TDI moze ici ( brzi od AUDI TT-180KS ZA DVIJE DUZINE AUTA NA 400M , BRZI OD HONDE CRX 1.6VITEC ZA DUZINU AUTA,,,,,,) CHIP ELEKTRONICS - DUBRAVKO 091/451-5555 slobodno ga nazovite i pitajte za elektroniku.. sorry stari al mislim da pretjerujes s ovime da skine tt-a Share this post Link to post Share on other sites
Guest mafija Posted August 1, 2007 pa pitam se kakav golf ti vozis?? ocito nisi nikad probao vozit 20TDI obicnog (140ks) a kamoli :blcipiranog!!! Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted August 1, 2007 pa pitam se kakav golf ti vozis?? ocito nisi nikad probao vozit 20TDI obicnog (140ks) a kamoli :blcipiranog!!! pa koliko ja znam dečko vozi 2.0TDI+čip Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted August 1, 2007 (edited) ma neku socijalu Edited August 1, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
Guest VW-fan Posted August 2, 2007 znaci 2.0 tdi + chip ide mrvicu slabije od gti-a na startu , jel se netko stao s tim dizlom protiv gti.a? jedan decko s astrom 1.9 cdti + chip se stao s gti-em i pere ga do 200 za negdje pola duzine-duzinu A golf ide malo slabije od astre tako da je to onda tu negdje tj bar bi trebalo biti ... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 2, 2007 Vrlo lako moguce da 2.0 TDI + chip ide bolje od TT-a , samo za usporedbu ja sam sa svojim G4 TDI namazo A4 1.8T tako da po meni uopce nije cudan podatak 2.0 vs TT Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted August 2, 2007 Vrlo lako moguce da 2.0 TDI + chip ide bolje od TT-a , samo za usporedbu ja sam sa svojim G4 TDI namazo A4 1.8T tako da po meni uopce nije cudan podatak 2.0 vs TT a jos lakse je naletjeti na nekoga tko ne zna voziti Share this post Link to post Share on other sites