Jopa-9n 0 Posted January 12, 2011 Pozdrav. Zanima me informacija, dali se na pola 9n 1.9 tdi 74kw 2003 god moze staviti getriba sa 6 brzina? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 12, 2011 (edited) hm..... sa fabije nadam se da moze.... Edited January 12, 2011 by AUTOFREAK Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted January 14, 2011 a dali je ta getriba mozda sta ''jaca'' od ove 5 brzina jel kolko sam citao i sve, nisu im bas nesto ove od 5 brzina Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 14, 2011 a dali je ta getriba mozda sta ''jaca'' od ove 5 brzina jel kolko sam citao i sve, nisu im bas nesto ove od 5 brzina po mom selu kruže priče da je bolje 5 nego 6... sad...neka nam objasni tko zna Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 14, 2011 Pozdrav. Zanima me informacija, dali se na pola 9n 1.9 tdi 74kw 2003 god moze staviti getriba sa 6 brzina? Hvala Može. Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted January 14, 2011 po mom selu kruže priče da je bolje 5 nego 6... sad...neka nam objasni tko zna sad kak si me skuzio pod jaca sam mislio da je izdrzljivija moza, jel ove 5 su osjetljive i ''slabe'' Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 14, 2011 Ja sam čuo za više ovih 6 brzina da su se raspale nego ove sa 5 Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 14, 2011 sad kak si me skuzio pod jaca sam mislio da je izdrzljivija moza, jel ove 5 su osjetljive i ''slabe'' ma dobro sam te skužio... oko mene kruže priče da su s 5 brzina izdržljivije i nisu toliko osjetljive koliko s 6 brzina... ali to je sve rekla kazala... ima tu tko zna pa neka nam objasni Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 14, 2011 tesko...6 brzina je za vise NM pa bi trebale biti izdrzljivije Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 14, 2011 hm... razletile se 6brzinke..? viš ja sam vise 5brzinki radio neg 6brzinki. Eto fabijina 6brzinka bez greške.... A u pola su getribe nesto drugacije izvedene neg u golfa i opcenito te platforme... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted January 15, 2011 koja je oznaka te getribe od fabie 6 brzina? to od 101ks isto? jel polo nema 6 brzina na 101ks? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 15, 2011 Nema 6 brzina na Polu 100ks. Uostalom ti voziš 100ks Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted January 15, 2011 hm... razletile se 6brzinke..? viš ja sam vise 5brzinki radio neg 6brzinki. Eto fabijina 6brzinka bez greške..... A i manje je 6-brzinki nego 5-brzinki..... Nema 6 brzina na Polu 100ks. Uostalom ti voziš 100ks Ima polo 130ks, on ima 6 brzina- rijetkost. I ibiza FR/CUPRA i naravno fabia RS.... Dajte neka vam netko tko ima elsu malo pogleda koje getribe su dolazile za koje motore. Tamo piše i slovna oznaka i omjeri i sve.... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 15, 2011 A i manje je 6-brzinki nego 5-brzinki..... ima i tega.... al eto mene je 5brzinka malo razočarala.. jer eto na heb. sdi-u pa se razleti ležaj od snopa.... u 2god mislim da je bilo 4-5 istih kvarova.... 6brzinka je nesto drugačije izvedena al sumljam da je loša kako neki kažu.... Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted January 15, 2011 Nema 6 brzina na Polu 100ks. Uostalom ti voziš 100ks pa dobro ozim, ali ima par vrsta getribi za tu masinu pa pitam a znaci getriba od 6 brzina kad bi se stavljala morao bi i drugi zamasnjak, lamela korpa itd jel 130ks to ia vece malo od 100? Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted January 15, 2011 (edited) ima i tega.... al eto mene je 5brzinka malo razočarala.. jer eto na heb. sdi-u pa se razleti ležaj od snopa.... u 2god mislim da je bilo 4-5 istih kvarova.... Oni ˝oćali˝ su totalni promašaj...... Rekoh ti Jandro nađi nekog sa elsom, sve informacije ćeš tamo pronaći... i točne su...! Edited January 15, 2011 by Leo Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted January 16, 2011 ima i tega.... al eto mene je 5brzinka malo razočarala.. jer eto na heb. sdi-u pa se razleti ležaj od snopa.... u 2god mislim da je bilo 4-5 istih kvarova.... 6brzinka je nesto drugačije izvedena al sumljam da je loša kako neki kažu.... sdi getribe su druga priča. Svaki drugi g4 sdi ima problema s getribom... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 16, 2011 tko spominje g4??? riječ je od kediju 2.0 SDI Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 16, 2011 pa dobro ozim, ali ima par vrsta getribi za tu masinu pa pitam a znaci getriba od 6 brzina kad bi se stavljala morao bi i drugi zamasnjak, lamela korpa itd jel 130ks to ia vece malo od 100? Zamašnjak , Kvačilo , cijev za kvačilo , anlanser , poluosovine , nosač mjenjača Share this post Link to post Share on other sites
Jandro 0 Posted January 16, 2011 Zamašnjak , Kvačilo , cijev za kvačilo , anlanser , poluosovine , nosač mjenjača ajoj hvala pero, rijesio si me muka sad definitivno nist od toga Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 17, 2011 Oznake getribi: FSM (FJW ibiza) - duža HDS - kraća Share this post Link to post Share on other sites
Jopa-9n 0 Posted January 17, 2011 Može. E imam jos jedno pitanje. Dali mozda znas sa kojeg auta pase ta getriba sa 6 brzina?? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 18, 2011 Polo , Ibiza , Fabia. Golf 4 , Leon i sl. imaju skoro isti mjenjač , ali je prihvat za nosač drugačiji i brzine bi ti bile kraće jer G4 ima veće kotače od Pola Share this post Link to post Share on other sites