0
Goldy

naručivanje preko e-bay-a

Recommended Posts

E društvo ovako, jel ima neko ko naručuje preko ebaya ili se možda razumije u to. . . da mi naruči dijelove neke preko ebaya za auto gofa 3... al nekak preko firme.. da to sve skupa bude još jeftinije... jel možda ko to radi.. ili se razumije kako to treba...??? Hvala unaprijed !!!!!!

kaj ti sve treba,mislim da se i neka carina treba platit na to kad ulazi u hr :palacg

kaj ti sve treba,mislim da se i neka carina treba platit na to kad ulazi u hr :palacg

aa ovisi.. koliko bi došlo novac.. al uglavnom... prednji farovi, maska bez znaka, maglenke one dole kaj idu u plastiku onu rebrastu... ovisi koliko bi to sve koštalo

platio bi carinu za RH

a dobro... al sve zajedno to kaj sam nabrojil.. bez carine nebi trebalo koštat više od 1200kn.. jel sam gledal cijene pa sam izračunal.. e sad za carinu neznam... jel to ako ide preko firme neke onda bi trebalo bit jeftinije sve

ako si hoces sacuvati zivce i ostalo, odes na njuskalo.hr i naci ces sve sto treba, mozda par sto kuna vise.

a to sto si zamislio, zaboravi ;-)

placas 12% i jos 23% ako se ne varam

23 posto u idealnom slučaju ali vecinom je to daleko vise od toga

23 posto u idealnom slučaju ali vecinom je to daleko vise od toga

onda, lockk

imaš već otvorenu temu u offtopicu sve o e bayu i naručivanju... na cijenu koju platiš skup sa poštarinom ide još 23% pdv-a i 10% carine za autodijelove...

sefe moras nac nekoga janeza ili madara. bitno da su oni u EU onda ti on da svoju adresu ti laganini narucis dijelove kad dijelovi dodu madar ili janez te nazove i ti samo odes po djelove ,tako neplatis porez kapis?

dok ode do mađara i natrag to je više neg da plati porez na 1200kn :rotfl

ja ne vidim problem kod slanja pošiljke u SLO...

nije da sam samo jednom slao... :palacg

LOCK

mislis u postu...ukinuto prije par dana

mislis u postu...ukinuto prije par dana

na kučnu adresu

na kucnu adresu posalje i rjesi problem kak tonac kaze , samo sam naveo madare i slovnence di mu je blize otici ...npr moj kolega je iz miholjca isao kod nekog lika u mađu taj lik ima ducan uglavnom mu je rjesio tak da nevidim problem, ili ako imas goldy nekoga u njemackoj svicarskoj a neznam nekog vjerojatno imas vani ljepo mu posaljes link sta zelis kupiti i on ti to uzme kad bude dolazio ti doveze . tak ja i kolega radimo sam sto mi vozimo kamione pa nije bed narucim sta mi treba i kad naidem kraj kolege pokupim to i to ti je cijela mudrolija sam nikome ne bih vozio za sad nista jer sam hrpu stvari narucio pa se nebih obecavao nikome

na kucnu adresu posalje i rjesi problem kak tonac kaze , samo sam naveo madare i slovnence di mu je blize otici ...npr moj kolega je iz miholjca isao kod nekog lika u mađu taj lik ima ducan uglavnom mu je rjesio tak da nevidim problem, ili ako imas goldy nekoga u njemackoj svicarskoj a neznam nekog vjerojatno imas vani ljepo mu posaljes link sta zelis kupiti i on ti to uzme kad bude dolazio ti doveze . tak ja i kolega radimo sam sto mi vozimo kamione pa nije bed narucim sta mi treba i kad naidem kraj kolege pokupim to i to ti je cijela mudrolija sam nikome ne bih vozio za sad nista jer sam hrpu stvari narucio pa se nebih obecavao nikome

oke ....hvala na informacijama..budem se nekak snašal

Drugi put malo search jer ovog ebay naručivanja ima na sve strane i svakih mjesec se otvori nova-ista tema

Guest
This topic is now closed to further replies.
0