rajkec 8 Posted January 16, 2011 You could always just hop into a nearby river to cool down Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 16, 2011 ponovno nam je posvecen poprilican prostor u respektabilnom engleskom casopisu Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 16, 2011 Gdje se moze kupiti taj casopis ? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 16, 2011 Gdje se moze kupiti taj casopis ? a jesi se sad napalio kad sam ti stavio sliku auta u reportazu, a mogao se prije kupit u zg u importane pothodniku za 84kn (ako se ne varam), neznam dali se moze jos uvijek jer mi se cini da je netko rekao da ga vise nemaju ili ne dobe svaki mjesec. moze se narucit direktno sa thegolf.co.uk Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 16, 2011 Di ste me odveli dok su mi se hostese motale oko auta? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted January 16, 2011 Predobro...pun klinac automobila je završilo unutra...nadam se ove godine još bolje Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted January 16, 2011 a jesi se sad napalio kad sam ti stavio sliku auta u reportazu, a mogao se prije kupit u zg u importane pothodniku za 84kn (ako se ne varam), neznam dali se moze jos uvijek jer mi se cini da je netko rekao da ga vise nemaju ili ne dobe svaki mjesec. moze se narucit direktno sa thegolf.co.uk Ma ne ovi drugi auti su mi ljepi pa bi htio imat za uspomenu Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted January 16, 2011 (edited) Gdje se moze kupiti taj casopis ? vidio sam da je bilo za kupiti u Algoritmu u ZG-u btw,jel se to na slike uvukao i jedan crveni Yugo ili se meni samo čini ? Edited January 16, 2011 by BlekStena Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 16, 2011 Aj zakon. Ni ne cudi me clanak kad imamo prilicno ozbiljnu scenu s obzirom koliko smo mala (i jadna ) drzava! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 16, 2011 Di ste me odveli dok su mi se hostese motale oko auta? Misliš da su namjerno to napravili Neka nas i dogodine Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted January 17, 2011 fogiću.... ima nas ,ima nas.... probijamo se,tooo :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted January 17, 2011 u algoritma se moze naruciti...,bas sam stzo je i moja kecina izasla...svaka nam cast Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted January 17, 2011 Viđe polića Fala gosp. Magličić Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted January 17, 2011 ponovno nam je posvecen poprilican prostor u respektabilnom engleskom casopisu Predobro...pun klinac automobila je završilo unutra...nadam se ove godine još bolje Aj zakon. Ni ne cudi me clanak kad imamo prilicno ozbiljnu scenu s obzirom koliko smo mala (i jadna ) drzava! fogiću.... ima nas ,ima nas.... probijamo se,tooo :respekt bravo Share this post Link to post Share on other sites
Bruce_2005 0 Posted January 17, 2011 jako ljepo,pohvalno i nadahnjujuce nadam se kako za mene tako i za vas sve a i neka nova lica da se jos vise potrudimo oko svega(oraganizacie,auta itd) za ovu godinu Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted January 17, 2011 bravo cijeli VWCC,ajmo biti još bolji,jači,luđi i još večem broju... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 17, 2011 Mislim morate priznat da smo mi najbolje prošli uz najminimalnija ulaganja s ovim došli u GOLF+ nemreš vjerovat!! Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 17, 2011 Mislim morate priznat da smo mi najbolje prošli uz najminimalnija ulaganja s ovim došli u GOLF+ nemreš vjerovat!! da baš Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted January 17, 2011 Da, baš je lepo, kaj smo u tak nekim stranim novinama! to je zabava!! valjda bude još bolje toga, za sezonu 2011!!! ja sam čak na 2 slike ) Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 18, 2011 Štea što nema slike kad se furamo nas 15 na duji Share this post Link to post Share on other sites