TheFog 1 Posted January 27, 2007 di ste peetchke bilo je pre*ebeno Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 27, 2007 je,dobro je bilo!pozdrav svima koji su bili!!! Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 27, 2007 bilo je mrak! malo zima, al nema veze! pozdrav svima, a pogotovo ekipi koju smo jučer upoznali... bilo bi mi totalno ??ao da smo ostali doma... i jo?? nekaj: svaka čast ekipi dole na autima... (mislim na vw dio)... totalno su svi ba?? lepi onak, ba?? sve na mjestu, sve fino Share this post Link to post Share on other sites
Guest SuperDrive Posted January 27, 2007 Tko rano rani ima.... stali vec. Ja se tek sad probudio, i jos sam umoran jucerasnjeg klizanja po staroj cesti Ali mislim da se isplatilo. P.S. dali je netko nasao kakavo dobro mjesto u Rijeci.... Mi malo zujali i nismo nasli nista pametno pa smo odlucili nastaviti u zg-u... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 27, 2007 (edited) meni se nije dalo ic nemam zimske gume...u ZGu je bilo bolje Edited January 27, 2007 by biciklist Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 27, 2007 Da,da bilo je full cool...Kao sto Maja kaze,fakat bi definitivno propustio dobru stvar da sam ostao doma..Drago mi je kaj sam napokon upoznao vecinu ekipice i svima svaka cast pogotovo Trojanu,Arrowu,Speedyu i Devli!Posebno veliki RI sceni,decki fakat znaju fino sredit auto,hebiga al fakat se mora priznat da imaju ono nesto za tuning!SuperDrive pa di si ti to bio da te nisam uspio upoznat!?GTI VD kaj je s tobom decko bilo,zakaj nisi dosao!? Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 27, 2007 (edited) Da,da bilo je full cool... ...GTI VD kaj je s tobom decko bilo,zakaj nisi dosao!? Hebiga stari,ja sam bio u RI prošli tjedan,ovaj nisam mogao doć zbog obaveza koje sam imao jutros,jer meni je RI malo puno dalje nego vama iz ZG... Imam ja do Rupe nekih 350ak km u 1 pravcu,a tamo i nazad odmah poslje ipak bi bilo malo previše... Drago mi je da ste se zabavili...bit će još prilika... Edited January 27, 2007 by GTI-16v-VD Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 (edited) Da superdrive koji si bio ti? I stvarno je bilo pre pre pre pre prehebeno i ekipa je do jaja, svi si za zajebanciju Moramo ovako nesto opet ponoviti negdje Pikov auto je stvarno poseban uzivo, razlikuje se od drugih i preheben je, i arrowow auto je isto puno hebeniji nego na slikama, bas mi je odlican njegov auto, a i auto od devle je mrcina i pol ekipa stvarno svima Arrow jesi uspio otvoriti suvozaceva vrata nakraju? I decki kako ste prosli kroz g. kotar, jel bilo snijega? Edited January 27, 2007 by Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 27, 2007 Nemam pojma ja sam drijemao... Pikzibner,odgovori covjeku... Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted January 27, 2007 nije bilo snijega kad smo i??li natrag ekipa je bila super,konačno smo upoznali ekipu s foruma,rijeka kicks ass gospić boysi Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 27, 2007 Digao se pred sat vremena, jako sam zadovoljan. Jest da je bilo malo hladno ali ajd! Mogli bi se mi malo če??će nalazit! Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 27, 2007 Preuzeli smo moje nove felgice jučer... Vesko Josip ih je očistil malo i poslikal... Lazo, u??ivaj Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 27, 2007 sa ovim felgama će ti auto biti savr??en.stavi slike čim ih stavi?? na auto. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 27, 2007 Yup, ljudi bilo je fakat drkitza Ono uopće mi nije žao kaj sam malo golfeka provozal na ljetnim 17ticama. Kakav snijeg, cesta čista i suha, ne mjestima je malo vlažna bila, inače sve ok.Ekipa je do jaja, bez greške. Još da pve peetchke kaj su se vozile samnom nisu krmile, još bi lakše odvezo. Ovako sam se vozio stotku da ne zaspim. Evo malo mojih slika. Neke su mi ispale malo mutne zbog "THE BAVARIA" stalka, al su OKej. :D Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 27, 2007 pozdrav svima, i ja se sad probudio... Bilo je predobro, drago mi je sta sam jos bolje upoznao ekipu sa foruma, Ziha, Pik, Trojan, Devla, Speedy, Lazo, Fog, Rallye, Josip i ostali... Bilo je hladno, dobro da se nismo u Trstu nasli ali kad je ekipa prava nije bitno di ce biti meeting... Speedy, kad sam isao doma, otvorio sam vrata bez problema... Fog, nadam se da mi nisai dirao onu zgodnu kovrcavu curu na zadnjem sjedalu...(nije ti to corrado sic sa grbom) ipak, po onome sta sam vidio Fog je najveci picolovac!!! poceo je muljat sa mulicama od 16 godina da bi na kraju zavrsio na curama od 20...stvarno pohvalno... Ziha, drago mi je sta su ti felge dosle, super ce izgledat! Jos jednom, pik nam je pokazao kako njegova duja leti... I pozdrav nasem Mirotu!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted January 27, 2007 kad smo išli ja i frend s nine doma (oko2-2.30) vidili smo kola od rikera,trojana,pikbnizera i mt47000... i golfa od arowa..auto puno ljepše izgleda uživo nego na slikama. Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 27, 2007 hvala stari, puno njih mi je reklo da je puno ljepsi u zivo nego na slikama... pik, duja ti je hebeno ispala na slici di je sam... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 (edited) Meni je jedino zao sta mi OPET auto nije bio slobodan Lazo je rekao da ce morati razgovarati sa mojim starim Ali moram jos jednom reci preheben je meet bio, ovo moramo uskoro ponoviti Edited January 27, 2007 by Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 27, 2007 speedy, slazem se u potpunosti! "barem" jednom mjesecno! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 (edited) Ljudi evo citam CICE forum i nevjerujem sta je bilo, naime kada je ekipa isla iz rupe na kostrenu bas sve su ih zastavili i davali im kazne za okretanje na autocesti i da su imali papir na kojoj je lista forumasa sa hraweba i da su masovno dijelili kazne, i kao kada su dosli u kostrenu tamo su ih cekale vec 2 marice, a majku im njihovu Edited January 27, 2007 by Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 Ljudi evo citam CICE forum i nevjerujem sta je bilo, naime kada je ekipa isla iz rupe na kostrenu bas sve su ih zastavili i davali im kazne za okretanje na autocesti i da su imali papir na kojoj je lista forumasa sa hraweba i da su masovno dijelili kazne, a majku im njihovu pročitaj do kraja i pi??e da nitko ali nitko neće platit tu kaznu.... dečkima Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 Pa dobro znam da nece ali sto je je murjaci su debili Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 27, 2007 ma, mora se naci neki debil da pokvari zabavu... deckima za neplacanje kazni...podrzavam ih u tome! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 27, 2007 Preuzeli smo moje nove felgice jučer... Vesko Josip ih je očistil malo i poslikal... Lazo, u??ivaj zasluzuila si ih :mazi Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 Pa dobro znam da nece ali sto je je murjaci su debili to ti nitko ne osporava Share this post Link to post Share on other sites