Rallye VR6 8 Posted January 27, 2007 Evo moj prvi golfić , bio nekad tatin auto Imam jo?? slika, njih ću kasnije staviti Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 Ej pa jesi lud pa arrow ce ti poluditi na ove felge, vidim to si stavio zbog sinocnjeg razgovora :D Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 ajmo ova duja je predobra...zbilja neam riječi Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 27, 2007 ajmo ova duja je predobra...zbilja neam riječi A jos kada cujes od pere pricu uzivo kako se to sve slagalo onda je zbilja duja ono posebna pero Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted January 27, 2007 pero...hvala! ova felga... kad skupim pare, javim ti za kokpit od corrada... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 A jos kada cujes od pere pricu uzivo kako se to sve slagalo onda je zbilja duja ono posebna pero hebiga...bit će prilika... Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted January 27, 2007 Jel bi mogao stavit slike na neki drugi host? Javlja "Bandwidth limit exceeded" Il je to samo meni Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 27, 2007 da ga jebe?? fog, gledam ovaj tvoj post i ba?? ne ku??im ??ta je pisac htio reči Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted January 27, 2007 Jel bi mogao stavit slike na neki drugi host? Javlja "Bandwidth limit exceeded" Il je to samo meni I meni to javlja ! Ja bi gledo slike od te predobre duje ! Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 27, 2007 Ni ja ne vidim slike... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 27, 2007 Nevidim ni ja slike tute, al seam ih vidjeo prije, jako ljepo za 1.6D! Fog> NEmoj nam pokazivat privatnu kolkekciju jesen/zima 06. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 27, 2007 Nema slika... al nestale i slike Lupa... Rallye se naljutio Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 ma to je onaj period na photobucketu oti??o...uskoro će slike Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 28, 2007 Evo ja ću uplodat i stavit Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 28, 2007 ISTI dezen ziceva ko sto su moji bili joj sto smo svi nekako povezani Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 28, 2007 ISTI dezen ziceva ko sto su moji bili joj sto smo svi nekako povezani Nemoj batje :D Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 28, 2007 Netko ju je silovo! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 28, 2007 Oni ??topovi na prvim slikama su farbani u plavo jer nije bilo NIGDJE za kupiti drugih ??topova osim hella koji su bili po 500 maraka. I onda nam je Pikova sestrična nakon cca. god. dana donijela iz Njemačke ove bijele Kako smo bili sretni.... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 28, 2007 Oni ??topovi na prvim slikama su farbani u plavo jer nije bilo NIGDJE za kupiti drugih ??topova osim hella koji su bili po 500 maraka. I onda nam je Pikova sestrična nakon cca. god. dana donijela iz Njemačke ove bijele Kako smo bili sretni.... Ajd ajd nemoj se sad izvalict, priznaj da si bio ricer Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 28, 2007 kume imao sam ja i neonku ispod, plavu ali kućnu, od pol metra, sa tranformatorom ručne izrade, imam negdje filmić sa predstavljanjem toga Share this post Link to post Share on other sites