master 2 Posted January 28, 2007 pik ovo na slici je ova tvoja duja ??ta sada ima??, pitam jer je tablica ista? ili sam ne??to krivo sku??io? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 28, 2007 pik ovo na slici je ova tvoja duja šta sada imaš, pitam jer je tablica ista? ili sam nešto krivo skužio? Yup, to je ova sadašnja duja nekad. Ovo je slika kad sam se vratio sa puta iz Iloka. Popularno nazvan SOLJENKA. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 28, 2007 da nisam sku??io tablicu mislio bi da si negdje usliko iz zajebancije, reklamu za solanu ja mislim jedna slika uz drugu, takva i sada??nja duja i ljudi bi rekli da ih ne zajebava?? bez veze Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2007 kume imao sam ja i neonku ispod, plavu ali kućnu, od pol metra, sa tranformatorom ručne izrade, imam negdje filmić sa predstavljanjem toga joj sjecam se filmica u kojem pricas kolko si namotaja stavljao Yup, to je ova sada??nja duja nekad. Ovo je slika kad sam se vratio sa puta iz Iloka. Popularno nazvan SOLJENKA. daj sliku dok si imo zeleni branik i nalju od karlovackog Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 29, 2007 Petre kolko si imao tad godina ?? Gdi je sad ta duja plava?? PIK - ovo bi rekao da je neki japanac( jer me na njih podsjeca) na slici a ne tvoj golf--kad gledas izdaleka Dajte jos slike.. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 Petre kolko si imao tad godina ?? Gdi je sad ta duja plava?? PIK - ovo bi rekao da je neki japanac( jer me na njih podsjeca) na slici a ne tvoj golf--kad gledas izdaleka Dajte jos slike.. Petar je tad imao cca. 19god a ja 22 mislim. Plava duja je oti??la u zamjenu za Rallye-a i trebala bi biti u okolici Jaske negdje. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 29, 2007 Super je bila duja Pero, svaka čast.. ..al slu??at priču o djelovima u??ivo je bilo jo?? bolje... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2007 Super je bila duja Pero, svaka čast.. ..al slu??at priču o djelovima u??ivo je bilo jo?? bolje... mislis da bi ona cura iz El Ria mogla rec to isto??? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 29, 2007 Pa lako moguće, al Pero je tvrd orah, ne odustaje on tako brzo...... Ima spiku do jaja al mu ovaj put nije pro??lo.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 29, 2007 @Fog bas tako svi smo nekako povezani cuo sam da su Pero i Pik imali i neke stegove, daj recite koji model Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 29, 2007 ja sam imao 75.2 noviji model i 120.2 stariji model a tomo je, mislim , imao 75.4 i 120.2 stare modele, a kasnije novije Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 Ja sam imo 105.4x i 220.1x, a koje je točno Pero imao, neznam. Tad smo full na mjuzu brijali . Evo moje mjuze tada Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 29, 2007 ovo je bilo vi??e multimedije nek auto valja :D ma super je to Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 29, 2007 He he, good old days... Jel imatew jo?? kakav video? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 29, 2007 a jebote, ja totalno krivo zapamtio ??ta si ti imao... Ja sam prvo imao Blaupunkt radio, ne mogu se sjetiti koji model, uglavnom nije bio jeftin, focal polikevlar 16 cm compo , JBL 1200GTI woofer i navedena pojačala kasnije sam prodao blaupunkt i focale i uzeo pioneer 7400mp, a frend mi je posudio precision power perdnji sistem kasnije sam to prodao i počeo brijati na brze duje Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 29, 2007 plava je bila odlicna Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 29, 2007 pero al si presto brijat na brze duje i preso na lupica Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 29, 2007 sad brijem na brze lupije Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 29, 2007 sad brijem na brze lupije strah me je kaj bude poslje jer sumnjam da bude na??o ne??t manje od lupa Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 Evo jo?? par starih fotki. Lignano 2002: Mladi i nadobudni :D Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 29, 2007 moram opet napisat ova plava duja mi je do jaja... 2 pik: niko nebi vjerovao da je ova crvena duja koju danas vozi?? tu na slikama Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 He he, good old days... Jel imatew još kakav video? Evo samo za Motu (Video Lover-a) Video: Dvoboj čadjavaca und ein mehr Neonka pod autom - Uradi SAM Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 29, 2007 pik kaj si ti lo??u tnakal u njega ?? pa to dimi ko lokomotiva :D Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 Nikad lo??a u tom rezervoaru bila nije. Zato je Perin bio na lo??aka, al on je imo generalku a ja ne Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 29, 2007 Začudo,Perin i ne dimi ne??to stra??no,ustvari ni??ta za 1,6D Share this post Link to post Share on other sites