matija0311 0 Posted January 29, 2007 Začudo,Perin i ne dimi ne??to stra??no,ustvari ni??ta za 1,6D treba?? ti mog vidjet na 150....vele mi dečki da je iza jako slaba vidljivost al mene ne pere... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 29, 2007 HA, moj je bio TAS 86. na lo??i konstantno od 88. (kad ju je moj stari kupio) Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 29, 2007 loza nema veze s dimom Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 29, 2007 loza nema veze s dimom Tak je bajk! Navozao se ja na ta obojena goriva i sve je to isto ko i ??uto... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 29, 2007 ma bajk se voli praviti pametan... Lo??a se spominje radi sprdnje... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 29, 2007 Dok smo mi prije vozili na lozu, jedino je nas auto palio po zimi od svih dizelasa pred zgradom... tek tolko loza rulez Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 29, 2007 super ti je bil autek Pero...felge već onda tri broja prevelike Pikijeva duja neprepoznatiljiva... kaj je to rh cup gore? coool... Mirotova trojka? jel je to?? nemre?? vjerovat... i čija je ovo trojka s PU tablicama? taj je bil baja s ovim podfrkanim pragovima tad... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 Je je. To je Mirotova trojka. GTD sa ABT IC-om 100KS :D A ovaj PU table je jedan dečko koji se zvao Ivan, prije je brijao na spu??tene aute i to, al ga je pustilo. Kupio 4ku PD115 i vozio se. Sad ima peticu mislim. To ti je onaj koji predstavlja perinu neonku. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted January 29, 2007 ma bajk se voli praviti pametan... Lo??a se spominje radi sprdnje... ne razumijem. lo?? ulje je obojana nafta. ne razumijem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 29, 2007 ma bajk se voli praviti pametan... Lo??a se spominje radi sprdnje... ja jesam pametan a i ja se vozio i na lozu i na dizel i na eurodizel a i ti si se hvala bogu vozio...i razlike NEMA Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2007 ocu slike crven duje sa zelenim branikom, krv ti jebem Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 29, 2007 ocu slike crvene duje sa zelenim branikom, krv ti jebem Evo kume KTJ Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2007 Evo kume KTJ SEKSI TAJM Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 29, 2007 lolčina totalna guba je branikić - komplementarni kontrast Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 30, 2007 Odlicne ste vi komponente od muzike imali u autu A pik ovaj branik je bas cool i sexy Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 30, 2007 (edited) ja jesam pametan a i ja se vozio i na lozu i na dizel i na eurodizel a i ti si se hvala bogu vozio...i razlike NEMA Pa ??ta ti misli?? da ja ne znam da je lo??a obojena nafta?! Stari je to točio od 88. znači pred 19 godina I da kad je stavi?? na sunce -izgubi boju. Nego cijeli topic je sprdnja i onda se javi bajk soliti meni pamet a gle skr??enog branika u pozadini http://img256.imageshack.us/my.php?image=golf0099jq0.jpg jel to onaj kad si cucka pogodio, a on stao na zadnje noge i pokazao ti srednji prst Edited January 30, 2007 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 30, 2007 Nego cijeli topic je sprdnja i onda se javi bajk soliti meni pamet ko uopce komunicira s tobom ? ja se tebi nisam nigdje obratio...to valjda ti samo zelis da ja pricam s tobom Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 30, 2007 hahaha koja si ti faca a? a u čijem topicu pi??e?? ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted January 30, 2007 hahaha koja si ti faca a? a u čijem topicu pi??e?? ? nebi vjerovo imam pametnijeg posla neg se svadat ovdje Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 30, 2007 (edited) Ti ima?? pametnijeg posla Edited January 30, 2007 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 30, 2007 puno toga ste prosli,vidjeli i dozivjeli kolko vidim po slikama :D Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted January 30, 2007 To napokon sam vidio duju ! Izvana je ba?? super ! To je pred pet godina bila pojava na cesti. Pod haubom 1,6 D ! Isto ko i kod mene Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 30, 2007 Hahaha!!! Prvo čađa natjecanje, a onda ste zapalili gume ne kraju! Drugovi! Share this post Link to post Share on other sites