Guest Bljo Posted January 27, 2007 Imam passat iz 2001. Motor 2.5TDI 4Motion. Na njemu su Keskin KT5 sa Goodyear eagle F1 235/40 R18. Za koliko da ga spustim a da mi ne stru??e? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 s oprugama 40/40 al mo??e on i ni??e daj stavi sliku od auta...ba?? me zanima kak izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bljo Posted January 27, 2007 (edited) Eto ga... Šta kažete? Ovo je malo starija slika, sad su na njemu i angel eyes farovi sa ksenonom. Jel zna netko gdje bih mogao kupiti komplet bež unutrašnjost? dakle, kožna sjedala, tapecirung vrata itd.? Edited January 27, 2007 by Bljo Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 sviđa mi se... al stavi rađe opruge i amortizere sa ??telanjem pa si pode??ava?? visinu kak ti pa??e Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 27, 2007 Na takav auto se ne stavljaju samo opruge, vec set za spustanje iliti gewinde namjestis fino kolko hoces i to je to Kolko si spreman odvojit za bez unutrasnjost ? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 27, 2007 Ovo će izgledati jedino dobro ako se ubije u pod do booola...IMO Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted January 27, 2007 Bit če zvjer kad se spusti! Ba?? me zanima kolko ko??taju dobre gewinde za to čudo.... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted January 27, 2007 (edited) Bit če zvjer kad se spusti! Baš me zanima kolko koštaju dobre gewinde za to čudo.... dosta....za mog su gewinde(neke kvalitetnije) oko 6-7k kn...dosta para... Edited January 27, 2007 by matija0311 Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted January 27, 2007 obavezno gewinde kao ??to ekipa ka??e. passat je jako lijepo sređen. uredan Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bljo Posted January 28, 2007 Na takav auto se ne stavljaju samo opruge, vec set za spustanje iliti gewinde namjestis fino kolko hoces i to je to Kolko si spreman odvojit za bez unutrasnjost ? Nadam se da me nisi krivo shvatio, mislio sam na be?? unutra??njost, ali u ko??i! Stvarno neznam koliko se to kreće, ali imam jo?? nekih planova, pa moram skupit lovu... Set za spu??tanje se kreće od nekih 900-1000 eura. Neznam, vidjet ću jo??... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 28, 2007 4/4 ti taman. Bez unutrasnjost komplet sa sjedalima,stranicama,armaturom na ebay-de vidjeh neki dan. neznam jel bila 800 eura... Share this post Link to post Share on other sites
Guest josip_dm Posted January 29, 2007 Mozes ga spustit 40-50mm, samo sto ces svakih 6 mjeseci za popravke prednjeg trapa davat 2000 - 3000 kuna...(ceste na??e svakda??nje)... Nisu bash predvidjeni za neko spustanje ti Passati... Eto, to je moje mi??ljene... Share this post Link to post Share on other sites