marko.p 0 Posted January 20, 2011 ma ima jedan lik sta radi u euro dausa,BOG za elektroniku,ode je na forumu,necu ga imenovat,ako zeli nek se javi ,a vag comom barata bez ekrana doslovno. postoji opcija ali auto ne reagira na kodiranja za svjetla. nije da neznamo nego jednostavno ne radi i tocka. sta se mene tice ,komenirat necu vise jer se ponavljam ,znam sta se moze ,a sta ne moze. ko zeli nek mi ukljuci,ja dajem kabel,vag com...da i ja nesto naucim auto mi je TRENDLINE u originalu jedva da je farove imao. znam na koga misliš, da tu je na forumu, trebam ga i ja nešto, zahvat je malo tj. puno kompliciran, poslao mu pm pa se ne javlja, nebi se ni javio kad je vidio što sam ga pitao.... moj je sportline i to radi ali probao sam na socijalnom ali ništa... uključim opciju ali ne radi... pa neka nam objasni Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 20, 2011 (edited) znam na koga misliš, da tu je na forumu, trebam ga i ja nešto, zahvat je malo tj. puno kompliciran, poslao mu pm pa se ne javlja, nebi se ni javio kad je vidio što sam ga pitao.... moj je sportline i to radi ali probao sam na socijalnom ali ništa... uključim opciju ali ne radi... pa neka nam objasni moze ti i marioIV objasnit,on se upgrade-ao sa mk4 guru na mk5 guru Edited January 20, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 20, 2011 moze ti i marioIV objasnit,on se upgrade-ao sa mk4 guru na mk5 guru e pa bojim se da mi ovo nitko nemože pomoć... možda i može al me sram temu otvarat jer neznam da je to itko radio a glupost da nemože veća Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 20, 2011 moze ti i marioIV objasnit,on se upgrade-ao sa mk4 guru na mk5 guru isto preko vagcoma ono gore sam mislio sarkasticno nisam ni probao ali ako covjek kaze da moze,onda moze Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 20, 2011 može se na BASIC modelu 1.4 ako je to bitno ,znaci SVI MK5 ,neovisno o bordu SE MOGU isprogramirat ,5 min posao Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 20, 2011 pa neka nam netko objasni onda kako... možda se i može, sam me zanima kako... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 20, 2011 150 kuna složim šta god se može isprogramirat na mk5 Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 21, 2011 (edited) 150 kuna složim šta god se može isprogramirat na mk5 ako meni slozis dam ti 300...jel moze?kako ces ti programirat da na bukvi raste jabuka? Edited January 21, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 21, 2011 tebi nikad lipe uzeo nebi Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 21, 2011 tebi nikad lipe uzeo nebi :zivio dobre sam volje veceras ,drndak slozio tellere Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 21, 2011 pokat cu ti kad dodem u split ,lupat ces se po glavi kad vidis koja glupa sitnica je u igri ,ja sam izgledao ko jelen kad mi je decko pokazao Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted January 21, 2011 (edited) pokat cu ti kad dodem u split ,lupat ces se po glavi kad vidis koja glupa sitnica je u igri ,ja sam izgledao ko jelen kad mi je decko pokazao Hvala dario, ja mogu stavit u ponedjeljak sve upute i slike jer sad surfam preko mobitela, u ponedjeljak otvaram temu sa svim mogucim mogucnostima na golf 5, jer vidim stotine tema a nijedna o tome I samo da napomenem sto nije na golfv.de forumu dopisano, uz Coming home se treba u VagComu i Asistenzfahrlicht takodjer ukljucit... Ako se ko misli igrat s tim prije nego tocan postupak postavim Edited January 21, 2011 by RD1 Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted January 21, 2011 Stvarno bi bilo lijepo da to imamo na forumu.... Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted January 21, 2011 a mozete usput i takav neki topic za mk4 otvoriti, ja bi se isto malo skolovao Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 21, 2011 Hvala dario, ja mogu stavit u ponedjeljak sve upute i slike jer sad surfam preko mobitela, u ponedjeljak otvaram temu sa svim mogucim mogucnostima na golf 5, jer vidim stotine tema a nijedna o tome I samo da napomenem sto nije na golfv.de forumu dopisano, uz Coming home se treba u VagComu i Asistenzfahrlicht takodjer ukljucit... Ako se ko misli igrat s tim prije nego tocan postupak postavim ajd probaj stavit to u ponedjeljak pa da aktiviram to da se ne komplicira situacija i da ne dolazi do zamjerki,poklanjanja auta, odrzavanja seminara Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 21, 2011 ajd probaj stavit to u ponedjeljak pa da aktiviram to da se ne komplicira situacija i da ne dolazi do zamjerki,poklanjanja auta, odrzavanja seminara nisi vise guru,sada si zajedljivi guru :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted January 21, 2011 (edited) ajde prevedite to u google translate i isprobajte ponovno, znači i na kikiriki opremi ide, al kao što gore napomenuh funkcionira samo jedna od te dvije funkcije... ako ne vjerujete probajte ponovo, ja znam da sam na najobičnijem golfu bez klime i podizača to upalio evo vam i dalje znači običan najobičniji komp jel postoji petica bez klime i podizača?? Edited January 21, 2011 by inkasator01 Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted January 21, 2011 :ne2 i trendo basic ih ima Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 21, 2011 (edited) znaci i ako je istina nemoze se napravit i CH I LH nego samo ch ili lh...?? svaka petica serijski ima svitla kad zakljucas auto,ako ostavis prekidac ..to nije vridilo ni spomena ja sam modul uzima da bi ima i jedno i drugo a ne jedno Edited January 21, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
rango27 0 Posted January 23, 2011 evo mali update možda pomogne našao sam u original vcds 10.6 uputstvu, preuzetom sa njihove službene stranice kako se programira ch/lh sve je objašnjeno na 51 stranici znači treba otvoriti VCDS - Adaptation /Long Adaptation - Section 19-B izgleda jednostavno da li je stvarno neznam nisam još probao nadam se da će netko probati, pa javiti kako to ide Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted January 23, 2011 evo mali update možda pomogne našao sam u original vcds 10.6 uputstvu, preuzetom sa njihove službene stranice kako se programira ch/lh sve je objašnjeno na 51 stranici znači treba otvoriti VCDS - Adaptation /Long Adaptation - Section 19-B izgleda jednostavno da li je stvarno neznam nisam još probao nadam se da će netko probati, pa javiti kako to ide probaj pa javi... Kako bi ja mogo do tog uputstva?? Možeš mi na mail poslat, ako nije problem Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted January 23, 2011 evo tokom dana sutrašnjeg, tj današnjeg ću postavit sve u posebnoj temi, sad sam umoran i nemam snage... malo strpljenja do sutra Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 24, 2011 COMING HOME/LEAVING HOME Ova funkcija je moguća kod svih paketa opreme, neovisno o kompjuteru komfora (u daljnjem tekstu STG kao Steuergerät) Coming-Home funkcionira kod svakog Golfa (čak i Lowline STG) ---> kod zaključavanja auta ostaju svijetliti svjetla još određen broj sekundi Leaving-Home funkcionira samo sa ugrađenim senzorom svjetla/kiše ----> kod otključavanja auta se pale svjetla da bi slijedeći koraci uspjeli mora vaš auto nekoliko pretpostavki ispunit: ovo ja pricam od pocetka teme.znaci na svakoj petici imas coming home.ali leaving nemas na svakoj. Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted January 24, 2011 ovo ja pricam od pocetka teme.znaci na svakoj petici imas coming home.ali leaving nemas na svakoj. a kolko puta sam to napomenuo pa si ti tvrdio da nemože?? nikad nisam rekao da funkcionira i jedno i drugo na svim peticama, jel tako??? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 24, 2011 a kolko puta sam to napomenuo pa si ti tvrdio da nemože?? nikad nisam rekao da funkcionira i jedno i drugo na svim peticama, jel tako??? isuse boze.ja sam odma u startu reka da SVAKA petica moze coming,ali da nemoze leaving!!! imas moj post na pocetku Share this post Link to post Share on other sites