MaxFire 0 Posted February 23, 2011 Dobro dali netko od ovolikih ljudi na forumu ima taj VAG COM da vidim što može moja petica a što ne???bio bih mu jako zahvalan....ako ništa da barem aktiviram tu opciju CH ako je to istina da svaka petica to ima serijski kao što kaže mexx.... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted February 24, 2011 Dobro dali netko od ovolikih ljudi na forumu ima taj VAG COM da vidim što može moja petica a što ne???bio bih mu jako zahvalan....ako ništa da barem aktiviram tu opciju CH ako je to istina da svaka petica to ima serijski kao što kaže mexx.... imam ja, ali u Karlovcu... nemožeš Bog zna što radit na petici, neznam na što misliš osim CH/LH...? Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted February 26, 2011 Uspio aktivirat opcije bez ikakvih modula....mk5 2007 rabbit....normalno uz pravoga majstora :-)))thx "tihi" Share this post Link to post Share on other sites
rango27 0 Posted March 1, 2011 ..javi kad stigneš, da li je dobar postupak, koji sam napisao gore iznad par postova ..uđe se u long adaptation, section 19b i tamo se kodira vidio si kako ti je majstor napravio?? Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted March 3, 2011 hmm,ja kad ugasim auto i ostavim svjetla na poziciji kratkih svjetala svjetle mi samo pozicije i ne gase se nakon nekog vremena, a i kad otkljucam opet samo pozicije Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 3, 2011 kao što je rečeno na svakoj petici se to može aktivirat. ovisno o kompjutoru postoji više varijanti aktivacije. evo probaj ovako http://translate.google.com/translate?hl=h...slate.google.hr Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted March 3, 2011 Šta mi treba da radi oba i CH i LH , skonto sam da jedan od ova dva može, šta mi treba da mogu oba... Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted March 3, 2011 Triba ti vag com i nista vise Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted March 3, 2011 ^ pa rekoše ljudi da nemogu oba istovremeno? Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted March 3, 2011 Možeš frende kako sam ja uspio aktivirat bez ikakvih dodataka(modula)a običan rabbit 1.9 tdi...mogu i snimit pa da se ekipa uvjeri da se to može napravit (CH&LH)... :-) treba ti (vag com, malo žice i dobar majstor) :-)) Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted February 23, 2015 (edited) Da ne otvorim novu temu za MK6 Mene zanima kako bi dobio coming home na svom autu? Prekidači za svijetla i vcds? Edited February 23, 2015 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted February 23, 2015 Samo vcds i netko da kodira.. Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted February 24, 2015 nakon 5 godina od rasprave, još nitko nije stavio video??? Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted February 24, 2015 Moze mi netko reci koliko bi me izasla insalacija CH ili LH. Neznam dali se moze sto napraviti bez mjenjanja prekidaca posto nemam auto opciju, a nebi bas htio da se previse pekari po autu,radi se o golfu 5 2007 trendline. Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted February 24, 2015 Moze mi netko reci koliko bi me izasla insalacija CH ili LH. Neznam dali se moze sto napraviti bez mjenjanja prekidaca posto nemam auto opciju, a nebi bas htio da se previse pekari po autu,radi se o golfu 5 2007 trendline.Da, i mene ovo zanima samo je godina 2008. Zagreb. Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 24, 2015 CH bi trebao radit 99% a LH ovisi o kompjutoru u autu. ( meni je na mk5 radilo i jedno i drugo ) ne triba prekidač minjat. ako prekidač nema funkciju auto onda je potrebno ga ostavit na upaljenim kratkim svitilima. Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted February 24, 2015 CH bi trebao radit 99% a LH ovisi o kompjutoru u autu. ( meni je na mk5 radilo i jedno i drugo ) ne triba prekidač minjat. ako prekidač nema funkciju auto onda je potrebno ga ostavit na upaljenim kratkim svitilima. Ako stavim prekidač sa auto funkcijom dali treba nešto dodatno raditi ili je plug&play. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted February 24, 2015 Auto pozicija ti radi u sprezi sa svjetlosnim senzorom pa bi i njega trebao nabaviti. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 24, 2015 Moj je sportline, nema to tvornicki i nije se moglo ukljuciti nego samo CH. Sad je CH ukljucen i funkcionira tako da pustim auto sa upaljenim svjetlima i kad ga zakljucam ugase se nakon 10 sekundi, a ako ne zakljucam nakon 20-30... Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted February 24, 2015 CH bi trebao radit 99% a LH ovisi o kompjutoru u autu. ( meni je na mk5 radilo i jedno i drugo ) ne triba prekidač minjat. ako prekidač nema funkciju auto onda je potrebno ga ostavit na upaljenim kratkim svitilima. Znaci potrebna je dijagnostika da se aktivira... Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted February 24, 2015 Dap. moj je comfortline i imam i ch i lh (neam auto funkciju niti mfa+). Diagnostika majka. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted February 24, 2015 Sranje sto moji majstori bas nebarataju s dijagnostikom.... i koliko bi me izaslo da se aktivira u ovlastenom? Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted February 24, 2015 Kupis vcds kopiju za 150 kn i miran si. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted February 24, 2015 Plava žnjora s mini diskom nasao sam na ebay po 8-9$ budem si narucio to onda :-) Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted February 24, 2015 Dap. moj je comfortline i imam i ch i lh (neam auto funkciju niti mfa+). Diagnostika majka.Tko ti je to radio? Share this post Link to post Share on other sites