0
Jandro

Gewinde Polo pitanje

Recommended Posts

pas mater i autu i gewindama i svemu, poludio budem

ujutro sve 5, nikakvih zvukova uopce, sad idem iz grada cvili, lupka, škripi nenormalno!!!!!

prednji lijevi kotac kad motam i preko rupa kao prije, desni užas, 10x gore nego prije

ruku sam kad naslonim na blatobran cuje se

pojma nemam sta

lezajaj amortizera nov, amortizeri dobri, gewinde zategnute (uložak), spona balans stange ok, nist nema nigdje lufta i on škripi i nabija užasno!

ajd, sta bi sad moglo zezat

balans stangu odma izuzimam posto zvuk dolazi iskljucivo od mjesta kotaca

kotac ,tj. guma nigdje nezapinje i nije to!

ako ovo sad nerijesim, skidam gewinde i bok zauvijek!

da nadopisem, kad na mjestu motam lijevo desno, cvili/škripi

u zavoju sad neznam desni il lijevi prestaju svi zvukovi, cim se izravna auto dalje nastavlja orkestar

otkriveno je sta zajebava

lezajevi amortizera OPET

neki prijedlog sta uraditi povodom ovoga???

ovo je prije podmazivanja

http://www.youtube.com/watch?v=fcYzz8AlY_Y

pa samo otpustili da se moze podmazat malo, stegnuli i rezultat je ocit, jos jace skripi !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=uJT1IGnCwr0

Kupi originalne vw ležajeve i neće škripat..Svi zamjenski su smeće...Petar001 ima slična iskustva sa zamjenskim pa ga pitaj.

e bem mu misa, sad tolko novaca nemam da idem kupovat i probavat jel nisu bas jeftini

danas skinuti opet dolje, lijevi je original, desni zamjenski

rastavljeni su, podmazani opet jako s mastijom, stavljen jos sloj gume na lezaj tako da ga bolje ucvika u muldu i stegnuto i prvih par kilometara je ok bilo, i onda opet pocelo cvilit po starom....

:rolleyes:

:palci

Škoda forum

Ovo kaj ti Jady pokušava reći za selene to bi ti bilo najbolje auto zafurati na grabu.

Na prednjim vilicama treba otpustit one prednje dugačke šrafe ( samo otpusti i onda stegni)

Isto tako treba napraviti i sa zadnjim selenima.

To trebaš napraviti jer si promjenio visinu auta i samim time položaj selena ti sada nije isti ko prije,

ako to ne napraviš onda će ti seleni jako brzo prdnuti :lol2

S otpuštanjem tog sarafa, oni veliki (stražnji) seleni ostaju kak i jesu do sad...A oni su uvjek problem.. ne prednji (maleni) neg ti straga :mellow: + sto ti prednji seleni da su fixni tj da hod amortizera utječe na uvijanje gume u selenu... oni nebi trajali 20kilometara :palacg

To sto si napisao za prednje.. to vrijedi za Passata B5 / 5.5 i njegova prednja ramena...

Edited by AUTOFREAK

danas bas gledao, ovaj veliki selen na vilici nema šaraf nikakav, jednostavno kroz njega ide vilica i to je to, a na onom malom selenu smo otpustili šaraf i stegnuli i ništ se nije desilo

ko što sam ti reko,ja nisam imao problema,na autu su mi bili original ležaji inače,po ljetu su malo ispuštali zvukove škripanja kad si na mjestu motao volan,al je samo od sebe nestalo...

sta nitko nezna il sam tolko zakomplicira pa da vise ni neznate sta je amortizer :D haha

jer zbog toga ne vuče iznad 3000 okretaja? ahahahhahahahahhaha

uradi tako i bude sve ok.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
0