Vedran_Crni 0 Posted January 23, 2011 Ovako ja se najprije ispričavam ako sam u krivoj rubrici zanima me kako da zatvorim lajsne na vratima dali da ih pokitam ili varim lim ili kao se to več radi.... jer mi je dodijalo da mi svaki par dana neko straga lajsnu sa vrata jer u senju ljudi neki nisu normalni ako ko zna neka mi kaže kako se to radi. unaprijed hvala unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 23, 2011 Ovako ja se najprije ispričavam ako sam u krivoj rubrici zanima me kako da zatvorim lajsne na vratima dali da ih pokitam ili varim lim ili kao se to več radi.... jer mi je dodijalo da mi svaki par dana neko straga lajsnu sa vrata jer u senju ljudi neki nisu normalni ako ko zna neka mi kaže kako se to radi. unaprijed hvala unaprijed hvala mora se varit i kitat...a jel ti nije bolje postavit pitanje kako dodatno učvrstit lajsne da ih nemogu otrgnit? Share this post Link to post Share on other sites
Vedran_Crni 0 Posted January 23, 2011 i silikonirao sam ih i stavio dovljepljivu traku koju sa čekao iz CH ali nemogu više to podnit sada ba autu nemam niti jednu lajsnu sve su mi strgane skroz...... Share this post Link to post Share on other sites
najinvr6turbo 0 Posted January 23, 2011 pozdrav ja sam to rjesio ljepilom za sajbe kad se osusi nema sanse da ti ortkinu pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted January 24, 2011 pozdrav ja sam to rjesio ljepilom za sajbe kad se osusi nema sanse da ti ortkinu pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted January 24, 2011 pozdrav ja sam to rjesio ljepilom za sajbe kad se osusi nema sanse da ti ortkinu pozdrav onda ti samo vrata skinu Share this post Link to post Share on other sites
Vedran_Crni 0 Posted January 25, 2011 Hvala vam svima pokušat ću još sa tim ljepilom ako ih tada strgaju onda ču povarit sva vrata svaki dio di dođe komadić lajsne Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 26, 2011 (edited) Ma ne prika to varit..imam ja bolju ideju.. Ostavi si auto tamo di ostavljas gdje ti trgaju te lajsne..a ti dolje parkiraj auto u najdalju vidljivu tocku svoga auta i cekas,cekas u sacekusi..ali kazem toliko daleko budi da te neskuze..i kad vidis da neko pocne operirat po lajsnama,ti fino palicu u ruke,van i fino do njega i pitaj ga sta to radi.. dalje znas sam sta trebas napraviti.. :palica :palica A ovo za kitanje i varenje vrata,to daj nekom vrhunskom limaru,jer ovi vecina kod nas u hr su koma ako to treba napraviti,to zavare i zakitaju,a posto tim vozacevim vratima lupas dok zatvaras to ti sve na 90% popuca i kit i lak,pa taj var cijeli zna drmat se,pa voda podbije pa koma ziva.. Edited January 26, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites