-vrh- 0 Posted June 17, 2012 ja bih aktivirao opciju paljenja maglenki prilikom skretanja, sad nisam siguran kako biti siguran da mogu aktivirati tu opciju... auto je golf 5, 2007 godina... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 17, 2012 ne mozes, to samo modeli po broju sasije 2008 Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted June 17, 2012 ne mozes, to samo modeli po broju sasije 2008 šteta... hvala ti na brzom odgovoru Share this post Link to post Share on other sites
Denis2501 0 Posted July 25, 2012 Jel može netko napisati kak bi bilo kodiranje prilikom promjene prekidača za svijetla sa običnog na onog sa auto funkcijom? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 23, 2012 GTI SERVO VOLAN (znači pomoć pri motanju u slobodnom prijevodu od LENKHILFE, pošto se radi o električnoj letvi volana, pa GTI drukčije reagira na volan) STG 44 (Lenkhilfe) odabrati STG Anpassung -> Funktion 10 -> Kanal 01 (Kennlinie) Kanal 01 preko funkcije 10 (Steuergerätanpassung) I stavite na 8 (GTI) Jel moze netko napisati sve razlike u odnosu na obicni kodiran volan, tj. jel volan bude tezi u mjestu ili slicno s tom gti Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted August 23, 2012 Jel moze netko napisati sve razlike u odnosu na obicni kodiran volan, tj. jel volan bude tezi u mjestu ili slicno s tom gti osjeti se razlika,malo je kao tvrdi,ali direktniji. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 23, 2012 ma pitam jer idem u ovl.servis da mi nesto kodiraju,naprave update softwera motora i recimo ako mi se ne svidi malo je zeznuto ponovno ici da mi vrate na staro ukratko receno, jel ti ljepse, bolje voziti sa gti asistencijom ili serijskom tdi? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 23, 2012 e hvala na info. kodirat cu ga i ja Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 1, 2013 (edited) uspio sam iskodirat...ono za volan, Edited February 1, 2013 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 2, 2013 ipak ne radi CH na svim golfovima...ja kodiram ali ne reagira bas ko sto ej mexx napisao ni ch ni lh, a sve sam napravio i vrijeme podesio al nista Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted July 28, 2013 pozdrav, mene zanima koji mi kabal treba da se mogu spojit na svog golfa i prekodirat neke stvari tipa upozorenje za pojas? Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted July 30, 2013 pozdrav, mene zanima koji mi kabal treba da se mogu spojit na svog golfa i prekodirat neke stvari tipa upozorenje za pojas? sumnjam da nitko ne zna. Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted January 14, 2015 sorry sta dizem ovo, ali trebam pomoc sa sljedecim: nekad davno su mi u ovlastenom programirali automatsko paljenje svjetla na kontakt, golf V 2007 god. sada sam kupio senzor i u ovl, kupio prekidac s auto funkcijom, pa mi se dogada da kad stavim na auto sve funkcionira, u kabini mi se osvjetljenje pali i gasi kad je vani mrak tj dan, ali kratka svjetla mi stalno gore... pa me zanima sta bi trebao i kako napraviti da mi to sve funkcionira automatski da senzor pali tj gasi svjetla? i dali je moguce aktivirati c/l home na sve to Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted January 14, 2015 Koliko te izasao prekidac sa senzorom u ovlastenom? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted January 15, 2015 sorry sta dizem ovo, ali trebam pomoc sa sljedecim: nekad davno su mi u ovlastenom programirali automatsko paljenje svjetla na kontakt, golf V 2007 god. sada sam kupio senzor i u ovl, kupio prekidac s auto funkcijom, pa mi se dogada da kad stavim na auto sve funkcionira, u kabini mi se osvjetljenje pali i gasi kad je vani mrak tj dan, ali kratka svjetla mi stalno gore... pa me zanima sta bi trebao i kako napraviti da mi to sve funkcionira automatski da senzor pali tj gasi svjetla? i dali je moguce aktivirati c/l home na sve to Ma to s VCDS-om treba ici ko od sale. Ti imas ukljucenu opciju dnevnih svjetala a kao dnevna su ti odabrana kratka svijetla... Share this post Link to post Share on other sites