d@llygti 1 Posted January 26, 2011 (edited) Poštovani prijatelji ! S ponosom najavljujemo drugi Tuning-Sound Show Gradiška 2011 u organizaciji Auto kluba i Auto centra Taxi Bar i prijatelja... 17.April / Travanj 2011 godine -Tuning, Styling and Sound Show -Natjecanje u Staylingu -Natjecanje u dB-u (po dB Drag pravilima) Kako smo i prošle godine radili otvorenje sezone to radimo i ove godine... Obećavamo lud i nezaboravan provod uz bogat program ,natjecanja i još mnogobrojnih iznenađenja... Više o samom dešavanju uskoro možete pročitati u temi... Pozdrav... Edited March 19, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 26, 2011 Bio prosle godine...ako se par stvari slozi vidimo se i ove Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 26, 2011 a mislim da bi trebo doc ove godine Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted January 26, 2011 a mislim da bi trebo doc ove godine isto... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 27, 2011 kolega stavio sam ti na Audi Club Croatia najvjerojatnije dolazimo 4-5 auta ako ne i više Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 27, 2011 kolega stavio sam ti na Audi Club Croatia najvjerojatnije dolazimo 4-5 auta ako ne i više 4-5 auta znaci 20ak pijanaca naravno šala frend Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 27, 2011 haahah... upravo tako, ali mi ne radimo scene kao neki mi se samo veselimo Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 27, 2011 Opet on s tim ! pa sam se ispričo 1000 puta Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted January 27, 2011 Dodem, ako benga ne dode do 13 kn.. Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted January 27, 2011 kolega stavio sam ti na Audi Club Croatia najvjerojatnije dolazimo 4-5 auta ako ne i više Hvala Kiki , dobrodosli Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 27, 2011 (edited) samo se nadam da će biti lijepo vrijeme i dobar provod je zagarantiran! a reci, kakve su to karting trke u planu? prijavljujem se odmah heheh Mala promjena, već sad je 9 auti na popisu Edited January 27, 2011 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
zoricz 0 Posted January 28, 2011 ja sam tu sigurno sa jos par mojih prijatelja vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted February 6, 2011 Karting utrka koja je bila zakaza za 16.04 je ipak otkazana. Informacije vezane za kategorije i klase u ocjenjivanju stylinga bit ce objavljene uskoro. Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted March 19, 2011 (edited) Danas su odredjene klase za ocjenjivanje stylinga na TS-u Dakle , klase i kategorije su sledece: 1. mjesto po ocjeni sudaca ( pehar i 50% od uplacenih kotizacija) 2. mjesto po ocjeni sudaca ( pehar i 30% od uplacenih kotizacija) 3. mjesto po ocjeni sudaca ( pehar i 20% od uplacenih kotizacija) Posebne klase: Best enterijer (pehar) Best clean look (pehar) Best yap style (pehar) Best RAT style (pehar) Best german style (pehar) Best cabrio (pehar) Najljepsi auto po izboru posjetitelja (pehar) UKUPNI POBJEDNIK DANA - Overall winner (pehar) Kotizacija (startnina) za ucesce na stylingu iznosi 20 maraka (10 eura). Sav iznos uplacenih kotizacija ulazi u ukupne novcane nagrade za tri prvoplasirana auta po ocjeni sudaca. Prijave za natjecanje su otvorene od 9:00 , a zakljucuju se u 11:00. U slucaju kasnjenja na prijave iz nekog opravdanog razloga mozete se javiti na broj telefona +387 65 549 990, da bi vasu naknadnu prijavu mogli uvaziti. Organizator Auto klub Taxi bar se i ove godine potrudio da vam event ucini interesantnim , pa cete pored izlozbeno-prodajnih standova raznih izlagaca auto opreme , moci vidjeti izlozbu Oldtimera , Stunt by Dejan Spoljar , atraktivne hostese itd. Ulaznica za posjetitelje je 2 marke (1 euro). Za sve informacije mozete mi se obratiti ovdje u temi, na PM ili izravno na broj mobitela +387 65 549 990 (Dalibor Grubesic) Plakat ce biti uradjen narednih dana, kad cu se opet javiti da ga postavim na forum te sa vise informacija vezanim za natjecanje u db dragu. Edited March 23, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 19, 2011 (edited) evo drug kopirano je i na acc i na uplaćenu kotizaciju za auto koliko ljudi može uć? Edited March 19, 2011 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted March 19, 2011 evo drug kopirano je i na acc i na uplaćenu kotizaciju za auto koliko ljudi može uć? Koliko stane u auto..... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted March 20, 2011 ozbiljno ili? Prošle godine samo vozač.... ostali su plaćali Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted March 20, 2011 Koliko stane u auto..... ako je tako ja ih mogu 10 povest Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted March 20, 2011 Prošle godine samo vozač.... ostali su plaćali Ovako vezano za ulaznice. Vidim da je otvorena diskusija. Dakle, ulaznicu ne placaju samo natjecatelji (jer placaju kotizaciju za ucesce u natjecanju) , dok ostali placaju ulaznicu. Zbog toga je i stavljena primjerena cijena ulaznice od 2 KM ili 1 €. Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted March 23, 2011 (edited) Odredjene su klase i za db natjecanje . Dakle, radi se po sistemu dB Drag-a... Klase su sledeće: 1. KLASA MINI - Tu spadaju auta sa svakodnevnim ozvučenjem... Znači aero portovi odnosno samo muzika za svaki dan... 2. KLASA "A" - Oprema: 2x10" sub, 1x12" sub; 1 ili 2 pojačala u linku i 1 akumulator na tvorničkom mjestu... 3. KLASA "B" - Oprema: 3x10" sub, 2x12" sub, 1x15" sub; 1 ili 2 ili 4 pojačala u linku i 1 akumulator na tvorničkom mjestu... 3. KLASA "C" - Oprema: 3x12" sub, 2x15" sub; 1 ili 2 ili 4 pojačala u linku... 2 akumulatora od kojih jedan mora biti na fabričkom mjestu ili 1 akumulator na fabričkom mjestu i kondenzator u gepeku... 4. KLASA MAX - Tu nećemo praviti nikakva ograničenja, sve sto može stati u vozilo (Zid, Podzid itd...) Auta mogu raditi u toku mjerenja, s tim da ne smiju raditi iznad 1000 o/min odnosno u MAX klasi 2000 o/min... Ograničenja na frekvencije nema (od 20hz do 80hz) , sve prolazi... Poslije finala dB-a imamo death match (5 min) nabijanja pa ko bude glasniji u prosjeku je pobjednik. Početak prijava je 9:00 a krajnji rok za prijavu natjecatelja je 11:00 Kvalifikacije počinu u 12:00 pa kako bude sve teklo... Kotizacije za db iznose 20KM ili 10 eura. NAGRADE: Iznosi od kotizacija se dijele na 1, 2 i 3 mjesto po klasama i to po sledećem sistemu 1. mjesto u klasi - pehar i 50% uplacenih kotizacija iz klase 2. mjesto u klasi - pehar i 30% od uplacenih kotizacija iz klase 3. mjesto u klasi - pehar i 20% od uplacenih kotizacija iz klase 4. Death match - pehar za natjecatelja koji bude imao najjaci prosjek 5. Najglasniji - pehar 6. Najtisi - pehar Sve informacije koje vas interesuju mozete dobiti na P.M. Evo i broj telefona u slučaju kašnjenja na prijave +38761484164 Svi koji budu kasnili na prijave ,a ne budu obavijestili na gore navedeni broj telefona nece se moci natjecati. Edited March 23, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 23, 2011 koliko ima od ZGB do tamo i kakva je cesta ??? Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted March 23, 2011 Od ZG do skoro granicnog ti je autocesta (imas 11 km od silaza sa autoceste do granicnog prelaza) . Od granicnog do mjesta gdje se odrzava meet imas 5 km magistrale i cesta je odlicna.(pratiti cestu od Gradiske prema Banjaluci) Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 23, 2011 Koliko je to sve ukupno ? kakvaje vaša milicija Share this post Link to post Share on other sites