TOMZG 1 Posted April 17, 2011 eto posjetili malo BIH-a, susret je bio dobar sa starom ekipom, upoznao neke nove, samo primjedba da je bilo par primjeraka auti koji sigurno nisu zavrijedili ic na style... iako bilo je par dobrih primjeraka, svaka cast dally-u, napokon smo se upoznali i covjek na mjestu Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted April 17, 2011 (edited) Evo stigao i ja kuci. 75 auta na stylingu je ukupno bilo i zelim da se zahvalim svima koji su dosli. Posebno zelim da se zahvalim ekipi sa VWCC koji su dosli , onda zelim da se opet posebno zahvalim Sinisi, Ledenom i TomZG , Petru001 i njegovoj bjelovarskoj ekipi, Kikiju i ekipi ACC itd. Drago mi je da sam vas jos neke upoznao i svaka cast Cestitam nagradjenim natjecateljima i autima. Edited April 17, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted April 17, 2011 (edited) Edited April 17, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted April 17, 2011 (edited) Edited April 17, 2011 by d@llygti Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 17, 2011 vidim ova godina duplo jaca od prosle Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 17, 2011 Svaka cast svima na osvojenim nagradama.. Planirao sam doći ove godine ali rasuo mi se mjenjač i nisam stigao to riješit do susreta.. Sljedeće godine svakako ! Može li mi netko bacit slike auta sa muzikom.. Čuo sam da su mi kolege odnijeli prvo mjesto za ZG, te da je siva duja sa cca 500kg muzike bila pojava ! Share this post Link to post Share on other sites
simic 0 Posted April 17, 2011 bilo je odlično, čestike pobjednicima.. evo i rezultati: Pobjednici db Drag Mini klasa 1.Marko Vukić 142,9 dB 2.Begić Amhet 139,5 dB 3.Kristijan Lopac 136,7 dB A klasa 1.Team Gemišt-Zimet 147,8 dB 2.Mahir Keskinović 146,3 dB 3.dB Team Zagreb-Silvach 142,7 dB B klasa 1.Joke-Team Gemišt 149,3 dB 2.Bego-Team Gemišt 147,6 dB 3.Benjamin Hamzić 144,1 dB C klasa 1.Mladen Jovanovac 148,2 dB 2.Elvir Gušo 136,5 dB Extreme klasa 1.C.F.S.-Team Gemišt 150,0 dB Styling Pobjednici po klasama: RAT STYLE - Ljuboje Nemanja - Golf I BEST CABRIO - Zorić Zoran - Golf I GERMAN STYLE - Siniša Selimović - Golf II R32 INTERIJER - Šabić Šehad - Golf I CLEAN LOOK - Dino Vatrenjak - Golf II JAP STYLE - Aldin Lavota - Seat Ibiza Glasovi publike - Krešo Mihaljević Golf 2 Pobjedci Stylinga odlukom sudaca: 1. Darko Sever - Golf II 2. Moamer Selmović - Ford Focus 3. Davor Grgec - Opel Calibra Ukupni pobjednik ( odluka sudaca + glasovi publike ) Siniša Selimović - Golf II R32 BTW. pokusajte primjetiti trend u stylingu Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted April 17, 2011 (edited) bilo je odlično, čestike pobjednicima.. evo i rezultati: A klasa 1.Team Gemišt-Zimet 147,8 dB 2. 3. B klasa 1.Joke-Team Gemišt 149,3 dB 2.Bego-Team Gemišt 147,6 dB 3. Extreme klasa 1.C.F.S.-Team Gemišt 150,0 dB Nema šta.. rasturaju momci :bravo Edited April 17, 2011 by Tolic Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted April 17, 2011 Cestitam svima posebno sinisi golf je Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 18, 2011 Da se i ja javim , bilo je super , konačno se malo i provozo sa golfom kak spada , naravno ekipa kao i uvijek , ekipa iz Banja Luke još jednom zahvale organizatorima Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 18, 2011 sinisa nastavlja skupljat pehare po inostranstvu Share this post Link to post Share on other sites
marko mk1 0 Posted April 18, 2011 bilo je exstra..iako sam zakasnio,al nema veze..drugi put sam prvi na kapiji...pozz Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 18, 2011 Ovako da pojasnim malo ovo sve. Primaju se kune . Cevapi u restoranu jesu 10 maraka ili 40 kuna ali uz njih dobijete krompir i priloge. Mozete takodje narucit i klasicne cevape u lepinji , a oni su 5 maraka kao i svagdje . Imate obe opcije. ma jeste vi normalni, jedete na krivim mjestima 3-3,5 marke su cevapi s tim da dobijete i pomfrit, luk...i nektar je sitno Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 18, 2011 Bilo je ok. bas to Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 18, 2011 sinisa nastavlja skupljat pehare po inostranstvu kažu da je kvaliteta vani... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 18, 2011 kažu da je kvaliteta vani... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 18, 2011 sljedece godine se moze dodati vw show.. kad su vec skoro sve nagrade odnijeli cestitam Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted April 18, 2011 Čestitke Siniši i svim ostalim pobjednicima kao i sudionicima eventa, pozdrav organizatorima Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 18, 2011 (edited) da nebi rekli da nije bilo lijepih primijeraka Nije pozdraVW iz Budimpešte ali iz Gradiške je pozdraVW još jednom cijeloj ekipi sa Cabriom , Daliboru i.t.d i mogu reć da BJ ekipa ima lijepe aute bez obzira na marku PREDSJEDNIĆE HVWALA jer to zato što sam te u Lambu vozio Edited April 19, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 18, 2011 Sinke, hvala za razglednicu A o showu: Bilo odlično, najviše me se dojmio prostor na kojem je show održan, novi asfalt, trava, borovi, sve uredno pa onaj mali vodoskok stvarno za svaku pohvalu Domaćini se pokazali vrlo uzorno i ljubazno A ekipa ko ekipa, "nemere da fali" od mojih Prijatelja na2 preko VWCC-a pa dečki iz Ivanića pa sve do domaće BiH ekipe svi za 5 I na kraju povratak kući također bio zabavan, morao sam blicat onim TDi-ima a i nekom R-u u duji, frajer se ne miče sa lijeve trake a smeta hehehe Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 18, 2011 Puks ja sam osvajo nagrade na putu do tamo i nazad dok se nije pojavio u mom retrovizoru tvoj passat Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted April 18, 2011 pozdraVW još jednom cijeloj ekipi sa Cabriom , Daliboru i.t.d i mogu reć da BJ ekipa ima lijepe aute bez obzira na marku Bj ekipa se Zahvaljuje na pohvali i na onom tragu šta si ostavio na parkingu Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 18, 2011 Puks ja sam osvajo nagrade na putu do tamo i nazad dok se nije pojavio u mom retrovizoru tvoj passat šta.... kameleon nije mogao ispred? čestitke dečkima na nagradama...... jbg. ja sam "morao" za rijeku.... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 19, 2011 šta.... kameleon nije mogao ispred? čestitke dečkima na nagradama...... jbg. ja sam "morao" za rijeku.... tonac uvijek imaš neki izgovor , kad dodjemo na krumpire u ČK nema izgovora Share this post Link to post Share on other sites