d@llygti 1 Posted March 23, 2011 Koliko je to sve ukupno ? kakvaje vaša milicija A sumnjam da ces nasu miliciju uopce vidjet , jer imas svega 5 km od granicnog do Taxi-bara. A od Zagreba do Gradiske ima 140 km. Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted March 23, 2011 Sinisa neces imati problema sa nasom policijom sigurno... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted March 24, 2011 ako sredim auto do tada i ak ce biti neki grupni polazak isao bih i ja. Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 30, 2011 ima intreserenata za taj susret ? , ko bi išao ja sam mislio u nedelju ujutro krenut pa ako je netko za da se dogovorimo za grupni odlazak Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 30, 2011 ide nas dosta sa ACC, pa možeš s nama Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 30, 2011 Ma bolje ne , komadi će vam poludit za VW-om pa onda samo problemi Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted March 30, 2011 bolje za vw nego za //// Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 30, 2011 bolje za vw nego za //// a sve bi se one vozile //// u tome bez brige hahahahah Share this post Link to post Share on other sites
d@llygti 1 Posted April 12, 2011 Postovane kolege samo da napomenem da je ostalo jos nekoliko dana do TS-a u Gradišci. Prognosticari javljaju bez oborina tako da se nadam da cemo imati jedno lijepo druzenje. Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 12, 2011 Za sada V6 ekipa dolazi a možda i jedan 1.6 biturbo ,nitro 4 motion bijeli ide sa nama pa imajte razumijevanja Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 12, 2011 šefe, ađutanti, idemo? Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted April 12, 2011 jedan ađutant se odazvao na fogov poziv to sam ja,,još pitam kolegu ađutanta broj 2... kaj vi kažete fog,miro,sinša??? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 12, 2011 mi idemo za vas neznam , ali mislim da bi trebali ić Share this post Link to post Share on other sites
Krnjo 0 Posted April 12, 2011 dali ide neko iz okolice vukovara, da idemo zajedno??! Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 12, 2011 (edited) kažu da če kiša pa nisam siguran u svoj dolazak ak če padat možda onda dodjem sa passatom Edited April 12, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted April 12, 2011 ajde Zg ekipa u koliko krećemo? ovi moji sa ACC nešto truljave... ako će biti ok vrijeme ja svakako idem! Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 12, 2011 (edited) ja idem ziher na čevape ak niš nebu padalo a detaljnije se dogovorimo lako Edited April 12, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted April 12, 2011 u sub se dogovorimo, kaj ledeni isto je za akciju? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 12, 2011 koliko znam je ali isto ne misli ić ako bude kiša Share this post Link to post Share on other sites
Dino01 0 Posted April 14, 2011 zanima me cca cijena hrane i pića (npr ćevapi i piva ) i jel se može upad i hrana platiti kunama ili mora biti euro ili marke? nadam se da dolazi DA ekipa Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 14, 2011 koliko znam je ali isto ne misli ić ako bude kiša Kaj da vam se golfići neotope?? Jel primate još nekog passu u kompoziciju pa da i ja potrošim koju litru benzina Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 14, 2011 Kaj da vam se golfići neotope?? Jel primate još nekog passu u kompoziciju pa da i ja potrošim koju litru benzina primamo naravno da i mene zanima naćin plačanja dali može u kunama ili eurima ?????? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 14, 2011 primamo naravno da i mene zanima naćin plačanja dali može u kunama ili eurima ?????? onda se čujemo pa da idemo skupa nisasm bio al mislim da kune prolaze 4kn = 1KM, 2KM = 1 EUR Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 14, 2011 mi kada smo prosle godine bili nisu htjeli nsita od maraka Share this post Link to post Share on other sites