R32 0 Posted May 24, 2011 Ali i dosta kiča na zalost. tog ima uvijek na svim skupovima na žalost Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 24, 2011 Ja sam isto 28 ujutro tamo ! Siniša kad krećete iz Zg ko sve i od kud ? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 24, 2011 Kako je Široko dobar mmmm Share this post Link to post Share on other sites
Zoki7466 0 Posted May 24, 2011 Ja sam isto 28 ujutro tamo ! Siniša kad krećete iz Zg ko sve i od kud ? izgleda da će 28-og bit prava navala hrvata mi isto valjda ponavljamo ovaj vikend pa dolazimo 28-og ujutro Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 24, 2011 Mi bi krenuli ranije ujutro 28 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 24, 2011 danas rijesio tehnicki, jos samo moram zasit GTI stolac i spreman sam za subotu Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted May 24, 2011 Alooo ekipa, tko sve ide u 02?? Tko ce vec sve biti tamo?? Samo pitam da se znam psihicki pripremiti Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 24, 2011 kad neznamo kad je polazak iz KA znali se kad idu Splićani? Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 24, 2011 izgleda da će 28-og bit prava navala hrvata mi isto valjda ponavljamo ovaj vikend pa dolazimo 28-og ujutro To je trebalo biti iznenadjenje! Za kaznu sjedis iza hahhahah Share this post Link to post Share on other sites
Zoki7466 0 Posted May 24, 2011 To je trebalo biti iznenadjenje! Za kaznu sjedis iza hahhahah ne može..radje onda idem s coupeom gore nego da se OPET vozim iza Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 24, 2011 Sa fijatom na wsee isss, pa neznam dal ima većeg grijeha Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 24, 2011 Na Faak am See-u.... prava ekipa........ dobro je da smo mi tam blizu..... Share this post Link to post Share on other sites
Zoki7466 0 Posted May 24, 2011 Sa fijatom na wsee isss, pa neznam dal ima većeg grijeha si vidio abarthe u nedjelju...tete ih vole još kad bi došao sa LE-om ništa manje ne bi bio atraktivan nego i VAG ekipa anyway..ti imas dizlo pa ćemo guštat pod otvorenim nebom i odličnom krajoliku (al vozim se naprijed) dosta OT-a Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 24, 2011 da je para i vremena sto bi bio gore Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 24, 2011 evo još slika!! http://s667.photobucket.com/albums/vv34/Go...202011/?start=0 http://s187.photobucket.com/albums/x212/Mr...2011%20Maandag/ ja već danima ne spavam od uzbuđenja Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 24, 2011 Davor vozi na probe... nema TÜV... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 24, 2011 (edited) Dobio sam kamion, u petak krcam Lupo gore i idemo na See subotu i nedjelju Napokon! Edited May 24, 2011 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 24, 2011 (edited) ma netreba ti kamion, stavimo prikolicu na cabria i gore lupa jest da ćemo preko tržiča u drugoj ali kaj sad vidimo se gore u sub, jedva čekam! Edited May 24, 2011 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
vw 4ever 0 Posted May 24, 2011 Dobio sam kamion, u petak krcam Lupo gore i idemo na See subotu i nedjelju Napokon! a za event??? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 24, 2011 (edited) Davor vozi na probe... nema TÜV... vidim da mi čudna tablica, zaboravio na njegovu W GTR 4, do sada najgori setup ali još uvijek dobar Edited May 24, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 24, 2011 vidim da mi čudna tablica, zaboravio na njegovu W GTR 4, do sada najgori setup ali još uvijek dobar Šta nije on imao austrijske tablice , ovi mi se čine njemačke Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 24, 2011 a za event??? To čemo još vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 24, 2011 Šta nije on imao austrijske tablice , ovi mi se čine njemačke imao je A tablice...ubija ih taj TUV... šta se samog eventa tiče dobro je rekao R32 da bi trebalo sankcijonirati divljanje i brzinu a dopustiti vožnju svih tih cirkusa makar i 40km/h samo bez maltretiranja policije i onih teh. pregleda a možda će i novac vraćati onima koji su osjetili A policiju Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 24, 2011 Šta nije on imao austrijske tablice , ovi mi se čine njemačke ... čuj... auto ti vozi... sve o.k.... al nemaš atest... imaš neku ideju da dođeš pokazat auto??....snađi se...proba je najbolja solucija... Share this post Link to post Share on other sites