R32 0 Posted May 27, 2011 za glavni event idemo sa karavanom, a žena mi govori, da moramo uzeti opremo kao što si ti prošle godine a vidim da i ti za glavni event ideš sa karavanom... da da karavan majka , družimo se gore Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 27, 2011 di si ti krenija bez mene nesrico?? idemo kako bude pusti sad kalkulacije....budi u sibeniku do 01-02h u cetvrtak i nemas straha Zvao me doktor Đis... lik je kralj po x-ti put Tradicionalni pokret četvrtkom je oko 8ipo 9h s pumpe u Karlovcu (ona pumpa čim se siđe s AC) Pa ako tko ide s juga il Dalmacije u četvrtak da zna Prošle god je bila ekipica s sciroccom iz Splita te momak s kecom dizlo iz Zadra dakle 02.06 u 08:30 pokret iz Karlovca Ja krecem u srijedu oko 22/23h pa se nadam lokanlom cestom do KA Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 27, 2011 ja imam još jedno mjesto za sutra bump Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 27, 2011 mi krecemo sutra ujutro oko 6h, vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 27, 2011 Gore kiša i milijon ljudi http://www.vwteam.com/woerthersee/woerthersee-webcam.php Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 27, 2011 di si ti krenija bez mene nesrico?? idemo kako bude pusti sad kalkulacije....budi u sibeniku do 01-02h u cetvrtak i nemas straha Imali mista eben van susrete kad ih namjerno prave na meni krive datume..... Ja taman otvaran-pokrečem pogon za sezonu pa neman pravo izostat s nastave..... Share this post Link to post Share on other sites
Mrle 0 Posted May 27, 2011 Zvao me doktor Đis... lik je kralj po x-ti put Tradicionalni pokret četvrtkom je oko 8ipo 9h s pumpe u Karlovcu (ona pumpa čim se siđe s AC) Pa ako tko ide s juga il Dalmacije u četvrtak da zna Prošle god je bila ekipica s sciroccom iz Splita te momak s kecom dizlo iz Zadra dakle 02.06 u 08:30 pokret iz Karlovca Ja krecem u srijedu oko 22/23h pa se nadam lokanlom cestom do KA Evo napokon napravim auto nakon godinu dana i nemogu ic :plac ! Dobar provod svima i posjetite mi skodin stand ako bude opet p.s. Frik bit ce par auta iz STs prenia sam im vec da je sve standardno kao prosle god. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted May 27, 2011 Vojo pozvan si bio naravno al si imao drugu kombinaciju.... javi mi u pon stanje.. moglo bi nas bit 4vero Mrlee pa daj.. nemoras s autom.. idi s nekim... a skodine curke pozdravim preko voja Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 27, 2011 6 sati do polaska...... sutra će slike....live...... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 27, 2011 (edited) 6 sati do polaska...... sutra će slike....live...... šta tata kaže? jel možeš ići? Edited May 27, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 27, 2011 šta tata kaže? jel možeš ići? tata ošel za Prag... nema ga do nedjelje...nit nebu znal.... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 27, 2011 ekipa vidimo se ubrzo...ako ništa drugo odmaknut ću se od web cam i refresha.... Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted May 27, 2011 Ma joj Necu moc ni ovih par sati spavat marine jel ti onda sa sinišom i samnom ides sutra ili Share this post Link to post Share on other sites
Ishmael 0 Posted May 27, 2011 Zvao me doktor Đis... lik je kralj po x-ti put Tradicionalni pokret četvrtkom je oko 8ipo 9h s pumpe u Karlovcu (ona pumpa čim se siđe s AC) Pa ako tko ide s juga il Dalmacije u četvrtak da zna Prošle god je bila ekipica s sciroccom iz Splita te momak s kecom dizlo iz Zadra dakle 02.06 u 08:30 pokret iz Karlovca Ja krecem u srijedu oko 22/23h pa se nadam lokanlom cestom do KA aaa,ne,ne,taj kec dizel je bio iz Šibenika,Mux ako se ne varam,mi Zadrani smo bili sa dva keca benzinca i sa četvorkom SDI,a ove cemo godine sa Alfom ,ili nekim drugim ne-wagenom nazalost... Share this post Link to post Share on other sites
muX 0 Posted May 27, 2011 aaa,ne,ne,taj kec dizel je bio iz Šibenika,Mux ako se ne varam,mi Zadrani smo bili sa dva keca benzinca i sa četvorkom SDI,a ove cemo godine sa Alfom ,ili nekim drugim ne-wagenom nazalost... to sam ja bio sa dizelom Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 27, 2011 U Lupa sam stavio benzina toliko da se dovučem do pumpe. Samo da mogu ići tankat 1:26 - još 5 i pol sati do polaska , vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 27, 2011 sretan put svima i lijepo vrijeme, kod mene krece lose nesto jako Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 27, 2011 došal doma izvana pijan ko čiskija, nadam se da ću se uspit prikrpat koloni Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted May 28, 2011 Za 50 min pokret.Vidimo see Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 28, 2011 pljusak od sinoc ca 21:30 i jos kisa neprestaje... navodno da ce do sutra podati u nekim dijelovima austrije cak i snijeg... sutra opet sunce dolazi! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 28, 2011 Nadam se da slušate GTI FM Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 28, 2011 Jel samo meni ova treca kamera steka ili svima? Bas i nisu kamere ove godine dobre,treca vec par dana ne radi a ove dvije kad refreshas nekad ucitaju samo pola slike Share this post Link to post Share on other sites