0
Vweky

golf 3tdi problem

Recommended Posts

Pozdrav prvo ekipi koja oce pomoc,a i onima sta nece. Ovak na 1.9tdi dok se nezagrije bar na nekih 40-50 stupnjeva,u leru mu spucam gas do 3900 i sam pocne trokirat i oce se ugasit,gas neprima preko 2 soma,a dimi ko fap! I tak par sekundi i onda normala. Isto sa 1brzinom do istih okretata. Cim se to desi sutnem ga u 2 i gas do poda i nece preko 2 soma,i onda nakon par sekundi sam povuce i to je to. Nekad i kad je full topli isto se dogadja. Koji mu je?? I sta da gledam i di?? Btw na vag-comu mislim da je pisalo procesor motora blokiran! Jel se to da odblokirat,i zasto je opce blokiran?? Svaki savjet je dobro doso,i unaprjed HVALAAA!!

I ja imam taj problem sa trokiranjem mijenjao turbinu sredio generalno glavu i dalje ništa.

Jedan majstor mi kaže da bi bila uljna pumpa da nabije preveliki pritisak pa ventili ostanu malo otvoreni i eto trokiranja!

Hmm... Ovak moja konstantacija da je čišćenje usisne grane kur*ev posel. Danas sam se jebo ko majmun i očistil granu, kad ono gurnem prst u kanal od glave i kad ono fino, meko i toplo. Poanta priče možeš se je*at kaj je grana čista kad su ti kanali u glavi zaštopani.

A moj problem je da auto zna lagano zacukavati (osjeti se na ravnoj cesti) u 4. i 5. brzini poslje 2500 okretaja, Ide uredno do 180 i ne dimi.

Rječ je o 1Z motoru. E da i gledal sam crijevo koje ide od kompa do usisne je li la, tak da bum i njeg probal još promjeniti.

Vama kojima auto trza tj. "zacukava" al onak baš osjetno, provjerite si elektičnu diznu, posudite od nekog za probu..

0