2 2
bmwscaner

golf 5 problem sa brisacima

Recommended Posts

ima genije s ACC foruma izvrsno rješenje za to, 300 kuna je priča, nema brige za stavit balaste za 50 kuna, ako se škrtari to onda košta

jednom prilikom sam vidio na jednom golfu, naknadni xenon ugradjivan, spojen kondenzator cini mi se 470uF 25V izmedju + i - na balastu ....

a poznto je da se koristi za filtriranje visokih frekvencija... da nije mozda to TO?

jednom prilikom sam vidio na jednom golfu, naknadni xenon ugradjivan, spojen kondenzator cini mi se 470uF 25V izmedju + i - na balastu ....

a poznto je da se koristi za filtriranje visokih frekvencija... da nije mozda to TO?

Iskreno nit sam pitao o cem je rijec niti me zanim jer mi je elektronika daljnji pojam, bitno da je sigurno i da to izgleda, a o cem se radi tu ti nemogu pomoci

VAG-COM kodiranje xenona i nema problema

ja sam na lupo stavio još dodatno onu "kockicu" za peglanje frekv. da ne bi bilo iznenađenja...uglavnom sve radi dobro, tj. ne radi smetnje nikakvom sklopu

ima kakv update vezano za trajno rjesenje ovog problema?

nakon 3 godine rada aftermarket xenona,jutros brisaci nece da izvrse svoju funkciju..

evo naisao na rjesenje

tihi,aka tihomir krizan sa audi cluba croatia,imam broj ako netko treba, je slozio module koji sprjecavaju da se to opet dogodi...200kn oba,pa ako netko ima isti problem ko ja ili zeli stavit aftermarket hid na g5/audi a3/leon2, 200kn nije puno u usporedbi sa stetom koju aftermarket hid moze napravit

Mexx, da li ti brisači i ostalo još rade nakon što si stavio module za zaštitu? Koje ti je godište auto? Jer inače Golfovi do 2006, ne pomažu protiv izgaranja ni CAN BUS balasti, ni paljenje Xenon opcije, ni koliko sam čuo/čitao druga rješenja. Jedino ostaje još navedeni modul za zaštitu?

Vako. neznam zas se ne javlja vk009dd njemu se to dogodilo. procesor brisaca ne postoji. tj. ako i postoji(pod tim nazivom) nalazi se u centralnom procesoru automobila. uglavnom to moras promjenit. a kad nadjes na otpadu peticu nemozes samo tako skinuti i prikpiti sebi. ima ih raznih modela ovisi od opreme i funkcija. tako da postoji mogucnost da ti nece nesto raditi u autu jer proc nema te funkcije. uglavnom odi u ovlasteni ILI trazi komp prema broju svoga. neznamm koje je godiste od vk009dd a moj je 2006 i to 11 mj. i to jos uvijek se ne usudim stavit. pozz toliko od mene

Evo ga ja.. Hehe.. Ugl sve što je kolega razzor napiso istina je! Ja sam isto promjenio sve! I nije islo.. I na kraju procesor! Diagnoza otkriva tu gresku, sad kod mene je bilo FEHLER 1 BORDNEZ STEUERGÄRET ima ih uistinu puunoo, sve ovisno od tipa opreme, moj je npr bio onaj najsocijalniji.. A nabavio sam bolji, pa sad zahvaljuci kolegi RD1 imam svakojakih fora s svjetlima:) itd itd.. Problem je eto pod 1. 99% taj procesor, a pod 2. Sto ih jako slabo ima u prodaji, mislim polovno. Moj tuzni procesor u ovlastenom je ak se ne varam oko 2800kn.. Eto ja sam imo srece pa sam u bosni naso za cca100€ punoo bolji vec sto sam imo..

Ako treba nekom popis kat. brojeva procesora nek se javi!

On ima 2004 godište, model 2005...baš kao i ja...ja se nisam usudio stavljati

Tako je ;-)

Evo ga ja.. Hehe.. Ugl sve što je kolega razzor napiso istina je! Ja sam isto promjenio sve! I nije islo.. I na kraju procesor! Diagnoza otkriva tu gresku, sad kod mene je bilo FEHLER 1 BORDNEZ STEUERGÄRET ima ih uistinu puunoo, sve ovisno od tipa opreme, moj je npr bio onaj najsocijalniji.. A nabavio sam bolji, pa sad zahvaljuci kolegi RD1 imam svakojakih fora s svjetlima:) itd itd.. Problem je eto pod 1. 99% taj procesor, a pod 2. Sto ih jako slabo ima u prodaji, mislim polovno. Moj tuzni procesor u ovlastenom je ak se ne varam oko 2800kn.. Eto ja sam imo srece pa sam u bosni naso za cca100€ punoo bolji vec sto sam imo..

Ako treba nekom popis kat. brojeva procesora nek se javi!

malo si pobrkao brojeve tj. statistiku al dobro, u 99% slučajeva je LIN chip a u 1% je bordnetz, Lin imaju sva godišta na motoriću i na bordnetzu

malo si pobrkao brojeve tj. statistiku al dobro, u 99% slučajeva je LIN chip a u 1% je bordnetz, Lin imaju sva godišta na motoriću i na bordnetzu

Ma neee.. Ja kazem da je 99% bordnez kod tog njegovog pajde kad je sve mjenjo i opet ne radi.. Nisam mislio na tu drugu statistiku..

evo naisao na rjesenje

tihi,aka tihomir krizan sa audi cluba croatia,imam broj ako netko treba, je slozio module koji sprjecavaju da se to opet dogodi...200kn oba,pa ako netko ima isti problem ko ja ili zeli stavit aftermarket hid na g5/audi a3/leon2, 200kn nije puno u usporedbi sa stetom koju aftermarket hid moze napravit

Moš mislit!!!!

umrli jutros, a imam baš te tihi-module :rotfl :rotfl :rotfl

Moš mislit!!!!

sva sreća pa je padalo jutros!!! :rotfl :rotfl

sva sreća pa je padalo jutros!!! :rotfl :rotfl

Vele decki da sam bez brige i da budu resili :)

Moš mislit!!!!

:rotfl

:lol2 Moja sucut

samo da se pohvalim, meni su krepali brisaci opet, prije mj dana-a nemam vise xenona!!!!!!

ugl, prilikom zamjene onog chipa na motoricu nije dobro zadihtan poklopac kucista, sto stiti tu integralnu plocu, i na onom krugu sto je na tom poklopcu ulazila voda. i naravno napravila kurcshlus!! i oso motoric u krasni k... :glavomuzid

evo jedna prigodna

601201_3930101567673_268638723_n.jpg

on topic-moji jos rade i seksoni i brisaci,to je biće jer kuckam u komad daske svaki put kad ih upalim

:hehe :hehe meni bi trebala onda fosna u auto,da kucam! :zid ali glavom sto brisaca tice!

kad ste brzopleti

"Najsigurnija varijanta za ugradnju ksenona za dato vozilo je, postaviti emulatore za sijalice, koji ce pokretati releje, normalno napajanje direkt sa akumulatora, i masa direkt sa sasije"

Edited by MarioIV

kad ste brzopleti

"Najsigurnija varijanta za ugradnju ksenona za dato vozilo je, postaviti emulatore za sijalice, koji ce pokretati releje, normalno napajanje direkt sa akumulatora, i masa direkt sa sasije"

Varas se, to sam isprobao i to ne pali, jer opet moras spojit ih na na farone koji su na Can spojeni... Znaci samo kvalitetni balasti, ako to jos postoji... U tom je jedino razlika zasto nekome ne krepavaju a nekome stalno

samo da se pohvalim, meni su krepali brisaci opet, prije mj dana-a nemam vise xenona!!!!!!

ugl, prilikom zamjene onog chipa na motoricu nije dobro zadihtan poklopac kucista, sto stiti tu integralnu plocu, i na onom krugu sto je na tom poklopcu ulazila voda. i naravno napravila kurcshlus!! i oso motoric u krasni k... :glavomuzid

Eee caricu, kad ti zeljeznicari leme chipove :bravo:rotfl

@rd1-kako razlikovati kvalitetne od nekvalitetnih balasta?

2 2