5 5
Snake

MK4 Rare options

Recommended Posts

pa upali grijanje sjedala na 5 i ostavi :)

*on topic-GENERATION oprema nije nista spektakularno u odnosu na gti tdi ali je rijetkaaaaa uzasno.

u svom zivotu vidio3- 4 uzivo

Nisam se grijanja sjedala ni sjetio :)

gti-tdi - senzor za kišu, samozatamnjujući retrovizor unutra..što još?

Inače jedan gti-tdi mi je izmakao za dlaku kad sam ovaj auto kupovao. Ali tada nisam imao dovoljno novaca, tj. trebao sam ih dobiti za par dana, a golf otišao. A bio je doslovce SAVRŠEN i izvana i iznutra. Nakraju kupio ovog.

EDIT: našao ogledni primjerak.

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-1....i-oglas-4998055

Točno takav je bio i onaj koji mi je otišao ispred nosa.

Edited by ZEUS

@zeus: nemora ti biti uvjet da svaka gti-tdi ima senzor za kisu i samozatamnjujuci retrovizor, to je jos jedna stavka na listi zelja pri kupovini...ista prica je i sa recarom unutra, vjerujem da je bila hebena nadoplata

Znam, ali od 5 njih koje sam uspio zapazit po oglasniku, 3 su nakrcani opremom do kraja.

Kromirani obrubi oko kvaka, nisam siguran dal je OEM.

Imam ja na svojem, auto je švicarsko tržište.

fotografija0214.jpgfotografija0216.jpg

Edited by folc

taj krom nije OEM.

@Toni - sto se tice recara u MK4 ako me sjecanje nevara u koznoj varijanti su bili 2500 EUR . Jedino je MFD bio skuplji u nadoplati od koznog Recara kao dio opreme.

Mislim da se ovo takodjer moze ubrojiti u ultra rare opcije :)

img_0283l9is6x7ucq.jpg

da, da se nadovezem gore, krom sigurno nije oem,

@sven: mislim da si u pravu sta se nadoplate i cijene za recaro tice, samo je i tu bilo varijacija, zbog grijanja siceva (ako su bili kozni) , dvije opcije siceva na struju, samo pomicanje i varijacija sa memorijom...i jos jedna full raritetna stvar kod mk4 recara, pomicanje onog donjeg dijela, znaci ovo:

http://vwvortex.com/gallery/albums//Volksw...20Europe/08.jpg

a sta se tice mfd-a, razlog skupe nadoplate lezi u sadrzaju paketa sta je dolazio s njime,dakle sami navi uredjaj, tabla sa full-fisom, gps antena, 6 cd changer, dosta ih je dolazilo sa mf volanom, tmc boxom, mozda priprema za telefon (nokia) itd...

a sta se tice ove gore slike, da, ovo je def. rare, kako bi volio ovo negdje nabaviti, al ovih crnih djelova unutrasnjosti nema ni za lijek ;)

Hehh ...da ta sjedala sa tim "BMW" stilom izvlacenja su mi perverzna. Zamisli sad ovu kombinaciju:

Recaro, koza, grijanje to "izvlacenje" i plus na sve to na struju sa memorijom !!! Aaa samo zamisljam cijenu!

Primaj se posla i slozi ovo crnilo :)

a sta se tice ove gore slike, da, ovo je def. rare, kako bi volio ovo negdje nabaviti, al ovih crnih djelova unutrasnjosti nema ni za lijek ;)

ajde ne peezdi :rotfl

ofarbaj....svejedno se u cetvorci i petici i orginalni dijelovi gule :P

Ma i to sta kazes. Crni sprej i udri, miran si za 20kn :D

Hehh ...da ta sjedala sa tim "BMW" stilom izvlacenja su mi perverzna. Zamisli sad ovu kombinaciju:

Recaro, koza, grijanje to "izvlacenje" i plus na sve to na struju sa memorijom !!! Aaa samo zamisljam cijenu!

Primaj se posla i slozi ovo crnilo :)

Uf, kombinacija mi je mmmmm...Evo poslusa sam te i krenuo s projektom, slike uskoro ;)

ajde ne peezdi :rotfl

:P :P :P

molim te, de mi objasni s cim se peru ti originalni djelovi kad ti se tako gule-ma farbanje i je rjesenje, kvalitetan sprej i to je to, sta rece sven 20 kn i za 20 min si gotov :palacg

Edited by toniBW

Prilično.

Još rjeđa kombinacija sjedala u bež koži sa tim pomičnim dijelom.

Jel zna neko kako se zvala oprema u kojima su dolazili ovakvi sicevi(mislim ovakav dizajn siceva)?

uabgj8aajfyahpoj2ni9_thumb.jpg

Malo sam gledao po netu tu opremu(sport edition) i koliko vidim dosta bogata oprema:

-profilirani sicevi+grijani

-digitalna klima

-trokraki volan

-vure drugačije

-el retrovizori

-el podizači

-središnji naslon

.

.

.

.

-osobno po meni pri vrhu što se tiče opreme :)

Jel bilo? Pretpostavljam da kužite da se radi o dsp jedinici kao i kod nekih modela mk3.

IMG_1361.JPG

Edited by Divine

slučajno sam naletio na ovu sliku neznam ni sam prvi put ovo vidim u golfu 4.....

fujJAia.jpg

Edited by Vodanovic

5 5