ZEUS 0 Posted May 17, 2012 (edited) pa upali grijanje sjedala na 5 i ostavi *on topic-GENERATION oprema nije nista spektakularno u odnosu na gti tdi ali je rijetkaaaaa uzasno. u svom zivotu vidio3- 4 uzivo Nisam se grijanja sjedala ni sjetio gti-tdi - senzor za kišu, samozatamnjujući retrovizor unutra..što još? Inače jedan gti-tdi mi je izmakao za dlaku kad sam ovaj auto kupovao. Ali tada nisam imao dovoljno novaca, tj. trebao sam ih dobiti za par dana, a golf otišao. A bio je doslovce SAVRŠEN i izvana i iznutra. Nakraju kupio ovog. EDIT: našao ogledni primjerak. http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-1....i-oglas-4998055 Točno takav je bio i onaj koji mi je otišao ispred nosa. Edited May 17, 2012 by ZEUS Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 17, 2012 http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iii-1....i-oglas-4998055 Točno takav je bio i onaj koji mi je otišao ispred nosa. e takvo webasto sta je njemu kod prekidaca svjetala je bilo i u mene,ali sam siguran da nije oem. ovaj sa linka je preprejebeno napucan opremom ali sam prilicno siguran da je najopremljenija mk4 tu od zokiv6 sa foruma Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted May 17, 2012 @zeus: nemora ti biti uvjet da svaka gti-tdi ima senzor za kisu i samozatamnjujuci retrovizor, to je jos jedna stavka na listi zelja pri kupovini...ista prica je i sa recarom unutra, vjerujem da je bila hebena nadoplata Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted May 18, 2012 Znam, ali od 5 njih koje sam uspio zapazit po oglasniku, 3 su nakrcani opremom do kraja. Share this post Link to post Share on other sites
folc 0 Posted May 18, 2012 (edited) Kromirani obrubi oko kvaka, nisam siguran dal je OEM. Imam ja na svojem, auto je švicarsko tržište. Edited May 18, 2012 by folc Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 19, 2012 taj krom nije OEM. @Toni - sto se tice recara u MK4 ako me sjecanje nevara u koznoj varijanti su bili 2500 EUR . Jedino je MFD bio skuplji u nadoplati od koznog Recara kao dio opreme. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 20, 2012 Mislim da se ovo takodjer moze ubrojiti u ultra rare opcije Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted May 20, 2012 da, da se nadovezem gore, krom sigurno nije oem, @sven: mislim da si u pravu sta se nadoplate i cijene za recaro tice, samo je i tu bilo varijacija, zbog grijanja siceva (ako su bili kozni) , dvije opcije siceva na struju, samo pomicanje i varijacija sa memorijom...i jos jedna full raritetna stvar kod mk4 recara, pomicanje onog donjeg dijela, znaci ovo: http://vwvortex.com/gallery/albums//Volksw...20Europe/08.jpg a sta se tice mfd-a, razlog skupe nadoplate lezi u sadrzaju paketa sta je dolazio s njime,dakle sami navi uredjaj, tabla sa full-fisom, gps antena, 6 cd changer, dosta ih je dolazilo sa mf volanom, tmc boxom, mozda priprema za telefon (nokia) itd... a sta se tice ove gore slike, da, ovo je def. rare, kako bi volio ovo negdje nabaviti, al ovih crnih djelova unutrasnjosti nema ni za lijek Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 20, 2012 Hehh ...da ta sjedala sa tim "BMW" stilom izvlacenja su mi perverzna. Zamisli sad ovu kombinaciju: Recaro, koza, grijanje to "izvlacenje" i plus na sve to na struju sa memorijom !!! Aaa samo zamisljam cijenu! Primaj se posla i slozi ovo crnilo Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 20, 2012 a sta se tice ove gore slike, da, ovo je def. rare, kako bi volio ovo negdje nabaviti, al ovih crnih djelova unutrasnjosti nema ni za lijek ajde ne peezdi Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted May 21, 2012 a sta se tice ove gore slike, da, ovo je def. rare, kako bi volio ovo negdje nabaviti, al ovih crnih djelova unutrasnjosti nema ni za lijek ofarbaj....svejedno se u cetvorci i petici i orginalni dijelovi gule Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 21, 2012 ofarbaj....svejedno se u cetvorci i petici i orginalni dijelovi gule Ma i to sta kazes. Crni sprej i udri, miran si za 20kn Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted May 21, 2012 (edited) Hehh ...da ta sjedala sa tim "BMW" stilom izvlacenja su mi perverzna. Zamisli sad ovu kombinaciju: Recaro, koza, grijanje to "izvlacenje" i plus na sve to na struju sa memorijom !!! Aaa samo zamisljam cijenu! Primaj se posla i slozi ovo crnilo Uf, kombinacija mi je mmmmm...Evo poslusa sam te i krenuo s projektom, slike uskoro ajde ne peezdi :P ofarbaj....svejedno se u cetvorci i petici i orginalni dijelovi gule molim te, de mi objasni s cim se peru ti originalni djelovi kad ti se tako gule-ma farbanje i je rjesenje, kvalitetan sprej i to je to, sta rece sven 20 kn i za 20 min si gotov Edited May 21, 2012 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 17, 2012 Prilično. Još rjeđa kombinacija sjedala u bež koži sa tim pomičnim dijelom. Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 22, 2013 Jel zna neko kako se zvala oprema u kojima su dolazili ovakvi sicevi(mislim ovakav dizajn siceva)? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 25, 2013 Evo ja cu samo dopunit kolegu Sport Edition Jako lijepa oprema Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 26, 2013 Hvala kolega na informaciji Share this post Link to post Share on other sites
Dizelaš 2 Posted August 26, 2013 Malo sam gledao po netu tu opremu(sport edition) i koliko vidim dosta bogata oprema: -profilirani sicevi+grijani -digitalna klima -trokraki volan -vure drugačije -el retrovizori -el podizači -središnji naslon . . . . -osobno po meni pri vrhu što se tiče opreme Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted August 26, 2013 ... -alu naplatci 17" Santa Monica Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted March 16, 2014 (edited) Jel bilo? Pretpostavljam da kužite da se radi o dsp jedinici kao i kod nekih modela mk3. Edited March 16, 2014 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
Vodanovic 0 Posted October 26, 2014 (edited) slučajno sam naletio na ovu sliku neznam ni sam prvi put ovo vidim u golfu 4..... Edited October 26, 2014 by Vodanovic Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted October 27, 2014 mislin da san naiša negdi da je to za meksičko tržište ili tako nešto... Share this post Link to post Share on other sites