sven 0 Posted October 19, 2011 Tako je, pranje farova se moglo nadoplatiti nevezano za xenone iako je s njima serijski dolazilo. Sto se tice ovog prekidaca za ogledala neznam zasto je tako kod tvog starog. Inace obicni imaju samo L i R , ima onda verzija sa L i R i grijanjem retrovizora , i ova koju sam stavio sa L i R i grijanjem i preklapanjem. Ocito kod nekih modela nije slozeno da se retraci griju kad je upaljen grijac zadnjeg stakla nego se tu moze odvojeno upaliti na prekidacu. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 19, 2011 (edited) Neke od ovih sitnica nisu cistokrvni VW MK4 ali donekle imaju veze a vecinom su na FAW VW Golf 4 i Borama pa krenimo Polo 9N nalik farovi na MK4 / Bori kako god ... Isti auto iznutra ali neka sportska verzija ( MK5 GTI volan, Bora resetke , radio sa pocetka price koji ima utore za kartice i sto vec .. ) Satovi Ovo je kao Golf 4 njihov I jedna zanimljivost ...ovo mi se cini da je neka navigacija kao ( bar je takav slican model u novim Polima 6R Edited October 19, 2011 by sven Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted October 19, 2011 jel može netko meni pojasnit onu tipku od origigi alarma,stranica prije Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted October 19, 2011 jel može netko meni pojasnit onu tipku od origigi alarma,stranica prije kaj te zanima?? ostavi prozor otvoren, zaključaj auto, pričekaj cca 1 min i gurni ruku kroz prozor, malo maši i tulit će Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 19, 2011 jel može netko meni pojasnit onu tipku od origigi alarma,stranica prije ajde da ti probam srocit ukratko, tipka ti sluzi za iskljucivanje senzora koje imas na krovu kad izlazis iz auta i zakljucas ga, znaci kad izadjes iz auta, stisnes tipku i alarm gasi senzore al ostaje raditi preko brava na vratima, probao na svom autu i radi, a kad smo kod oem stvari nasao jos poneku rare sitnicu, prekidace i tastere http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf.../1J0959561A.jpg http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf.../1J0959511A.jpg http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf...r/1J0959777.jpg http://www.passatplus.de/sonstiges/vw_golf...r/1J0959778.jpg Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted October 19, 2011 Od cega je ovaj sa zvonom? Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 19, 2011 negdje sam naisao da se stavljao u vozila autoskole, a cemu sluzi i sta pali...nema nekog objasnjenja Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted October 19, 2011 morat cu stavit sliku dok uslikam jos koji detalj na svome kao na primjer jedna rijetka stvar uticnica koja se moze ustekat u obicnu uticnicu i ide u karter ni sam nisam znao zasto sluzi ali valjda ima grijace u karteru pa mozes ustekat da grije ulje cekam priliku fa to skinem samo nisam jos svatio kako da skinem a da nepusta ulje! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 20, 2011 Vrlo lako moguce ako si rekao da je auto iz Kanade Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted October 20, 2011 morat cu stavit sliku dok uslikam jos koji detalj na svome kao na primjer jedna rijetka stvar uticnica koja se moze ustekat u obicnu uticnicu i ide u karter ni sam nisam znao zasto sluzi ali valjda ima grijace u karteru pa mozes ustekat da grije ulje cekam priliku fa to skinem samo nisam jos svatio kako da skinem a da nepusta ulje! ovo je brutalna spika. daj to poslikaj Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted October 20, 2011 Evo cim stignem uslilat cu pa stavit Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted October 21, 2011 (edited) morat cu stavit sliku dok uslikam jos koji detalj na svome kao na primjer jedna rijetka stvar uticnica koja se moze ustekat u obicnu uticnicu i ide u karter ni sam nisam znao zasto sluzi ali valjda ima grijace u karteru pa mozes ustekat da grije ulje cekam priliku fa to skinem samo nisam jos svatio kako da skinem a da nepusta ulje! to frend ima isto,i za extremni klima sluzi,da ne moras ostavljat auto preko noci da radi,ustekas ga u struju,i grije motor,i ujutro moze upalit.samo je u njega na bloku motora,i jos ima mjenjac na volanu,ali onaj americki automatik.radi se o mb 123 240 d Edited October 21, 2011 by ramljak Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted October 21, 2011 ja imam na svojem takav prekidač,i jedno probao,ali ne radi.....sad,dal je samo prekidač stavljen,ili je negdje nekakav predkid kontakta,ili kvar,nemam pojma.....a auto ima comfortline opremu.... Share this post Link to post Share on other sites
ivan@turbo 0 Posted October 23, 2011 evo naso sam vremena da uslikam i da stavim evo ova je za svena Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 23, 2011 E TOooooooooooooooooo !! Tonciju sam nabavio prekidace ove ali nigdje nema taj trokutic za uzeti, tj ima ali za desna vrata. I sto je najgore to neide posebno od tapecirunga jer mislim da nema kat. broj Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted October 25, 2011 evo jos koja stvarcica,koliko znam prvenstveno su dolazile na nekim US modelima instrument tabla iz jednog dijela te oba retrovizora velika Share this post Link to post Share on other sites
piko 0 Posted October 30, 2011 evo jos koja stvarcica,koliko znam prvenstveno su dolazile na nekim US modelima instrument tabla iz jednog dijela te oba retrovizora velika Ovo sto se tice serijskog alarma radi on i kod onih koji nemaju taj prekidac , sjedis u autu imas otvoren prozor ,zakljucas auto i nakon 15 20 sec stavi kljuc u bravu kao da ces upalit i pocet ce tulit Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted October 30, 2011 ne razumijem gdje si ti vidio alarm,slikm je prekidac za zakljucavanje na suvozacevoj strani to je poenta bila Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 30, 2011 instrument tabla iz jednog dijela tako Bora ima inace,ne... Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 30, 2011 Idealno rješenje za povečavanje troškova popravka u slučaju ispucivanja suvozačkog airbaga Share this post Link to post Share on other sites
tutwagen 0 Posted October 31, 2011 Idealno rješenje za povečavanje troškova popravka u slučaju ispucivanja suvozačkog airbaga haha,to si upravu,mislim da cijela instrument tabla se mjenja ako ovo izleti Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted October 31, 2011 haha,to si upravu,mislim da cijela instrument tabla se mjenja ako ovo izleti ako se upali suvozacki zracni onda je opcenito steta malko veca, neovisno o tabli, al ruku na srce tabla je puno elegantnija (bar meni) ova zatvorena nego s poklopcem kakav ima svaki G4, a za europsko trziste mislim da se ovakva tabla jedino tvornicki ugradjivala u R32.. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted October 31, 2011 E TOooooooooooooooooo !! Tonciju sam nabavio prekidace ove ali nigdje nema taj trokutic za uzeti, tj ima ali za desna vrata. I sto je najgore to neide posebno od tapecirunga jer mislim da nema kat. broj Možda ti paše to kućište od passata 3bg jer on to ima u vratima a vrlo je slično možda i isto, neznam Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 31, 2011 tako Bora ima inace,ne... Bora i R32 su ju jedini imali Idealno rješenje za povečavanje troškova popravka u slučaju ispucivanja suvozačkog airbaga Bas..ko i na MK5 Možda ti paše to kućište od passata 3bg jer on to ima u vratima a vrlo je slično možda i isto, neznam Treba izmjeriti dimenzije ladice od Passata i od Golfa 4 pa vidjeti da li je isto ili nije.. Share this post Link to post Share on other sites