jopa_vr6 0 Posted July 16, 2014 Cilindar ili klip??? Share this post Link to post Share on other sites
Ri-Mk3-Sumi 0 Posted July 18, 2014 da se ja malo ubacim bio sam kupio tatechnix gewinde od jednog lika i profesionalac nije mogao valja jednu zadnju odvidat pa je papagajkama valjda držo šipku(klip) i kako je to provrtilo tako ju je i sjebo i odem ja kod jednog finog covjeka u ABV na Škrljevo i donesem mu tu gewindu i pitam dali vi mozete sta napraviti sa njom?i sad on meni kaze a nemogu ti ja tu nista ostečena je šipka bla bla i sad kao ja sam se trebo zahvalit i otic ca.ali sam ga pilo sta kako sta se nemoze nesto ovo ono imam prednje su mi na autu i zadnja druga ko nova sve,nebi htjeo to bacit...i on sad nju uzme nes gleda kombinira,gleda pol sata gleda ja popusio 3 cigare i on uzme neke monroe i raspili ga,otvori,i opet on gleda gleda pa otvori moju gewindu i uspoređuje nisu iste duzine,pa raspili jos njih par i nijedan iste duzine...i opet on gleda gleda i kaze dobro,napravit cu ja nesto bit ce ti to sutra do 4 gotovo.i zove me drugi dan gotovi su vam AMORTIZERI mozete doc po njih. ja pitam kolko dođem?kaze 100kn po punjenju i 30kn po šipci,sve skupa 260kn...di ces bolje..dodem ja po njih covjek me pita koje su mi tablice?ja sad gledam zbunjeno kao zasto??pa radi garancije kao i napise mi godinu dana garanciju...ja sretan ko malo dijete i da jos mi ih je ljepo oprao i rekao da su sad krače šipke i da nemože doči do dna i sjebat ventil... tako da eto moj savjet vam je ABV servis Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 18, 2014 Opa super, znaci i to mi je opcija, da mu napomenem to onda hhhhh....hvala na info Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted July 18, 2014 Zasto jednostavno ne kupis uloske od obicnih amortizera koji pasu i ubacis i gas Share this post Link to post Share on other sites
Ri-Mk3-Sumi 0 Posted July 18, 2014 vijerujte mi da se neisplati sam drkat i nes radit kad to moze odraditi profesionalac za po meni smijesni cifru i jos ti da garanciju na to... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 18, 2014 Željko kako znati koji pasu....? Nije problem kad bi znao Matej da, covjek mi rekao 100 kuna po komadu punjenje sto je jako povoljno... Inace prezadovoljan sam tim gewindama i zato bi ih volio reparirati....ako ne onda kupiti neke nove i u kurac Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted July 18, 2014 frend je u KW stavio uloske od golfa 1 :-) kaze da mu se sad bolje ponasaju nego original...ako mu je za vjerovati. Ulozak 80kn :-) Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 18, 2014 Hmmm a nista kad ih rastavim pa cu vidjet, bitno da ulozak bude isti kao ovaj dimenzijama jel tako? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 19, 2014 Da stane u kalup gewinde...ajd vidjeti cemo Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted July 19, 2014 da...a najgore od svega je to sto ima jedna marka tih ulozaka (jebem ti nemogu se sjetiti imena) uglavnom kod nas ih izbjegavaju u sirokom luku,nece ih nitko...kao smece,nevaljaju bla bla....cak i u autodijelovima prodavac savjetuje da ih ne kupis...frend otvorio KW gewinde kad u njima ulosci te marke i to u originalnoj boji KW...navodno ih ta marka radi za KW...nemos vjerovati Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 19, 2014 Al - ko ulosci na var 1 i weitec Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 19, 2014 Jel se svake gewinde mogu rastavit? Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted July 22, 2014 Ajd da pitam tu u vezi gewindi. Nemogu se sjetit više šta kako ide. Uglavnom ona šalica ili kapa što ide na opruge. Dali ona prolazi kroz cilindar ili mora postojati neki graničnik, platna ili nešto da neide kroz cilindar ? Radi se ovome što sam označio. free image host Share this post Link to post Share on other sites
Ri-Mk3-Sumi 0 Posted July 22, 2014 Ajd da pitam tu u vezi gewindi. Nemogu se sjetit više šta kako ide. Uglavnom ona šalica ili kapa što ide na opruge. Dali ona prolazi kroz cilindar ili mora postojati neki graničnik, platna ili nešto da neide kroz cilindar ? Radi se ovome što sam označio. free image host nesmije prolazit..fi u tom tanjuru je mm sriri od navoja a uzi od poliranog dijela i mora stat naravno.. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 23, 2014 evo decki gewinde skinute, cilindri su osteceni....znaci ne vrijedi ih slati na reparaciju, sad jel zna netko dal se ovo moze rastaviti da kupim nove ulozke ili da ih bacim i kupujem druge...evo par slika Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted July 23, 2014 jebem te ja jel cilindar ili klip? rolcangama probaj popustit tsj cep zuti.. Share this post Link to post Share on other sites
Ri-Mk3-Sumi 0 Posted July 23, 2014 sta je tu sjebano??nis se ne vidi...klip ulazi u cilindar.jel onda klip ili cilindar?? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 23, 2014 Ovo sjajno jbt ahhahah klip onda valjda Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted July 23, 2014 Ako ideš po komplet nove mene zanimaju prednje..pa javi PM Share this post Link to post Share on other sites
Ri-Mk3-Sumi 0 Posted July 23, 2014 Ovo sjajno jbt ahhahah klip onda valjda onda salji to u abv i ljepo reci covjeku da oces da ti napravi nesto kao sto je meni...uzeo nove šipke(klipove) i sllozio sta je trebo i kako je trebo i super...ako nes pocne njurgat posjeti ga da je to radio jednom decku na crvenim zadnjim gewindama golf 3 sjetit ce se jer sam bio u 4.mjesecu kod njega... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 23, 2014 Radije bi kupio nove uloske, jos cu vidjet aki nista onda cu ga zvati i objasniti mu sve.... Sonny jos nista od prodaje, prednje rade vrhunski zato se borim da osposobim opet ove zadnje Share this post Link to post Share on other sites