Zglava 0 Posted January 30, 2011 Dali se može zamjeniti ono kučište od kratkog svjetla za prihvat žarulje,jer mi se sve pokidalo pa mi žarulja od trešnje stalno gubi masu i ne svijetli ili slabo svijetli,šarafiće ima ali se neda išćupat iz lampe!!! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 30, 2011 Ide van,ja sam iz Hellinog vadio dosjed i stavljao u zamjenski far,bilo je malo zaljepljeno uz te vijke ali nesjećam se da je bilo nekih posebnih problema. Far je naravno bio skinut s auta. Share this post Link to post Share on other sites
Zglava 0 Posted January 30, 2011 Znači treba mi samo neki polupani dvokomorni farovi i to je to!? Traži se netko sa polupanim dvokomornim farovima za golf mk3,da mu slučajno ne trebaju ili mu bezveze stoje u garaži,javiti se na PM! Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 30, 2011 Znači treba mi samo neki polupani dvokomorni farovi i to je to!? Traži se netko sa polupanim dvokomornim farovima za golf mk3,da mu slučajno ne trebaju ili mu bezveze stoje u garaži,javiti se na PM! Stavi oglas u subforum "Potražnja" i bumpaj ga svakih 14 dana pa možda i nađeš a moj savjet ti je da u svojoj okolici stanovanja pročešljaš limarske radionice Share this post Link to post Share on other sites