Corrado G-60 0 Posted January 30, 2007 Evo ovako imam dva prijedloga: 1. Ja mislim da bi bilo dobro za ove kontakt brojeve članova da se stave u personal menu bilo di ili da se vide ovako ili kad se klikne na nick. 2. Pod ovu rubriku servis i trgovci predla??em da se otvori ne??to di bi ljudi mogli pisat o iskustvima sa bilo kojim me??trima servisima ili ??ta već (da ih pohvale za ne??to ??to dobro odnosno lo??e rade) Mislim da bi ova druga tema bila osobito korisna novijim i "neiskusnijim" tunerima jer ljudi često puta znaju bit go*** i ??to se cijene ,a i rada tiče tako da.... Evo nadam se da ćete se slo??it sa mnom i prihvatit ove prijedloge. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 30, 2007 prihvaćam u potpunosti, super ideje Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted January 30, 2007 1. na razmatranju 2. pa mo??e se o tome tamo pričat.... za to i je tamo Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 30, 2007 mo??da to drugo pod kakav sticky stavit? treba otvorit tu temu, napisat ko ima kakvih iskustva gdje, i ta tema strogo bez OT... Share this post Link to post Share on other sites
Corrado G-60 0 Posted January 30, 2007 ? ta se prvog tiče ako se ostvari nemojte zaboravit i "pravo" ime člana- da nebi bilo "Ej ja san ti corrado" I za ovo drugo sam mislia da bude podforum ili ne??to slično... al to je samo moje mi??ljenje Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 30, 2007 de brate nikola stvarno bi mogao uva??iti prijedloge Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 30, 2007 Ime i Prezime, godi??te i broj MOB-a je moj prijedlog. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 30, 2007 mislim da se neće svi s tobom slo??it pogotovo ovo oko godi??ta Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted January 30, 2007 Ime i Prezime, godi??te i broj MOB-a je moj prijedlog. kume nebu to pro??lo al podupirem te Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 30, 2007 Pa za??to ne. Pa bar da znam kolko čovjek ima god. Jel s njim ozbiljnio il je racetim. Da se zna?? postavit. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 30, 2007 podupirem prijedlog,mislim da bi bilo u redu to!!! Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted January 30, 2007 Pa za??to ne. Pa bar da znam kolko čovjek ima god. Jel s njim ozbiljnio il je racetim. Da se zna?? postavit. hebiga zna?? da je na ovom forumu sve neobavezno pa su i ljudi inkognito Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 30, 2007 Ma jebeš ovaj forum i sve, odo ja na .. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 30, 2007 evo, stavit cemo na glasanje da bude demokratski donesena odluka to je sto se tice 1. prijedloga, a za drugi slobodno pisite u tom forumu Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 30, 2007 a cure obavezno sliku stavit Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 30, 2007 a cure obavezno sliku stavit U signičur Share this post Link to post Share on other sites