Tequila1984 0 Posted February 4, 2011 Imam RSL CULT ali felge nemaju ukrasne vijke Dali netko zna velicinu tih vijaka (promjer,dužina,navoj..) i ako bi se dalo nekave inox vijke kupiti u željezariji ili bi trebalo naruciti original (dali pašu vijci od BBS RM/RS?) Ovako izgledaju vijci na felgi Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted February 4, 2011 takve neznam da ces nac iste jer takva zvijeda nma bas od RM su malo drugaciji ako mozes jednog izvadit van pa da vidis dali je isti navoj ko i RM pa mozda bi pasali Share this post Link to post Share on other sites
Qwerty 0 Posted February 4, 2011 Koliko vidim na slici koju si postavio,to su srafovi sa 6-o ugaonom glavom,dok BBS i RH imaju 12 uglova,OZ 10,Titan 11... Sve felne koje sam ja imao prilike da rasklapam od gore navedenih su bili M7,a korak navoja 1 ili 1.25 ne mogu da se setim,mogu da ti proverim,tako da predpostavljam da i RSL ima istu sirinu tela i korak... Ja sam se nesto raspitivao da mi naprave takve srafove,ali niko nije hteo da pristane na manju seriju od 10000 komada po vrsti,sto je meni ne isplativo... http://www.titanium-touch.de/shop/ Na ovom sajtu imas raznoraznih srafova,matica i svega sto je potrebno za dvodelne i trodelne felne,pa mozda nadjes sta ti treba... Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted February 4, 2011 ma jedan izvadiš i izmjeriš duljinu šarafa i duljinu navoja, ovako se može samo nagađat do sutra. Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 4, 2011 (edited) ma jedan izvadiš i izmjeriš duljinu šarafa i duljinu navoja, ovako se može samo nagađat do sutra. takve neznam da ces nac iste jer takva zvijeda nma bas od RM su malo drugaciji ako mozes jednog izvadit van pa da vidis dali je isti navoj ko i RM pa mozda bi pasali Dobio sam felge bez vijaka pa je zbog toga problem... da imam stare vijke nebi ni otvarao topic glava mi ni nije toliko bitna, nađem neke sa lijepom glavom bitna mi je duzina i navoj @Qwerty: Thnx, probati cu makar kupiti jedan pa cu znati odmah... ili si jednostavno narezen navoj koji mi odgovara i po njemu kupim vijke ali mi je malo zao to raditi po felgama Edit: Evo ja mislim da bi ove odgovarale, probati cu takve naci u nekoj željezariji za probu http://www.titanium-touch.de/shop/product_...crew-M7x16.html Edited February 4, 2011 by Tequila1984 Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted February 4, 2011 (edited) Imam ja takve male vijke, zlatne. Samo bi trebao provjerit dimenzije! Evo ovakve (prvi): http://www.titanium-touch.de/shop/index.ph...langed-cap.html Edited February 4, 2011 by bubelud Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 4, 2011 Nek ti neko posudi bbs vidu pa provaj zavidat Ili s felgom u neku željezariju pa provaji dok ne nađeš odgovarajuču Ako ne nađeš original Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted February 4, 2011 ja imam orgigi felge od Mohag....pa su prodali cijelu proizvodnju RSLu...kolko se sjecam je to samo ukras i nema navoja... Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted February 4, 2011 ako hoces posaljem ti ja jedan uzorak BBS RM sarafa pa probaj Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted February 5, 2011 RSL ima plastične šarafe! Neko ih je išao skidat pa ih je polomio, inaće navoj ti nije od BBS-a (m7) već obični M6.... Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted February 5, 2011 RSL ima plastične šarafe! Neko ih je išao skidat pa ih je polomio, inaće navoj ti nije od BBS-a (m7) već obični M6.... otkad???? Share this post Link to post Share on other sites
kova_ 0 Posted February 5, 2011 valjda zato kaj su jednodijelne felge... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 5, 2011 navoj se lak ureže ak ga nema... Urežeš navoj po uzorku RM šarafa i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 5, 2011 Navoj je vec narezan kupit cu jedne M6 i jedne M7 pa probati... Hvala svima na pomoci! Petre hvala frende ali ne treba za sada Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted February 5, 2011 otkad???? Neznam od kad, ali na mojima su plastični, i na felgama od frenda isto.... Share this post Link to post Share on other sites