0
Tequila1984

RSL CULT - ukrasni vijci

Recommended Posts

Imam RSL CULT ali felge nemaju ukrasne vijke

Dali netko zna velicinu tih vijaka (promjer,dužina,navoj..) i ako bi se dalo nekave inox vijke kupiti u željezariji ili bi trebalo naruciti original (dali pašu vijci od BBS RM/RS?)

Ovako izgledaju vijci na felgi

dscf1098r.jpg

Hvala :)

takve neznam da ces nac iste jer takva zvijeda nma bas od RM su malo drugaciji

ako mozes jednog izvadit van pa da vidis dali je isti navoj ko i RM pa mozda bi pasali

Koliko vidim na slici koju si postavio,to su srafovi sa 6-o ugaonom glavom,dok BBS i RH imaju 12 uglova,OZ 10,Titan 11...

Sve felne koje sam ja imao prilike da rasklapam od gore navedenih su bili M7,a korak navoja 1 ili 1.25 ne mogu da se setim,mogu da ti proverim,tako da predpostavljam da i RSL ima istu sirinu tela i korak...

Ja sam se nesto raspitivao da mi naprave takve srafove,ali niko nije hteo da pristane na manju seriju od 10000 komada po vrsti,sto je meni ne isplativo...

http://www.titanium-touch.de/shop/

Na ovom sajtu imas raznoraznih srafova,matica i svega sto je potrebno za dvodelne i trodelne felne,pa mozda nadjes sta ti treba...

Pozdrav

ma jedan izvadiš i izmjeriš duljinu šarafa i duljinu navoja, ovako se može samo nagađat do sutra.

ma jedan izvadiš i izmjeriš duljinu šarafa i duljinu navoja, ovako se može samo nagađat do sutra.

takve neznam da ces nac iste jer takva zvijeda nma bas od RM su malo drugaciji

ako mozes jednog izvadit van pa da vidis dali je isti navoj ko i RM pa mozda bi pasali

Dobio sam felge bez vijaka pa je zbog toga problem... da imam stare vijke nebi ni otvarao topic :)

glava mi ni nije toliko bitna, nađem neke sa lijepom glavom :D bitna mi je duzina i navoj

@Qwerty: Thnx, probati cu makar kupiti jedan pa cu znati odmah...

ili si jednostavno narezen navoj koji mi odgovara i po njemu kupim vijke ali mi je malo zao to raditi po felgama

Edit: Evo ja mislim da bi ove odgovarale, probati cu takve naci u nekoj željezariji za probu

http://www.titanium-touch.de/shop/product_...crew-M7x16.html

Edited by Tequila1984

Nek ti neko posudi bbs vidu pa provaj zavidat

Ili s felgom u neku željezariju pa provaji dok ne nađeš odgovarajuču

Ako ne nađeš original

ja imam orgigi felge od Mohag....pa su prodali cijelu proizvodnju RSLu...kolko se sjecam je to samo ukras i nema navoja...

RSL ima plastične šarafe!

Neko ih je išao skidat pa ih je polomio, inaće navoj ti nije od BBS-a (m7) već obični M6....

RSL ima plastične šarafe!

Neko ih je išao skidat pa ih je polomio, inaće navoj ti nije od BBS-a (m7) već obični M6....

otkad????

navoj se lak ureže ak ga nema... Urežeš navoj po uzorku RM šarafa i to je to.

Navoj je vec narezan

kupit cu jedne M6 i jedne M7 pa probati...

Hvala svima na pomoci!

Petre hvala frende ali ne treba za sada ;)

otkad????

Neznam od kad, ali na mojima su plastični, i na felgama od frenda isto....

0