1 1
Speedy-RI

3rd Rijeka KarneVWal meet '11

Recommended Posts

3karnevwalmeetfinal.jpg

Dragi prijatelji VW-ovci lijep pozdrav!

Mene je dopala ta cast da Vas po vec 3. put pozovem na Rijeka KarneVWal meet '11, na 2 dana u kojima će svatko biti što god poželi, nešto što je oduvijek netko želio biti, u ovim danima karnevalskog ludila, koji ce se odrzati na jednoj posve novoj lokaciji ove godine u samom centru Rijeke 05.-06.03.2011.

Oni koji su prisustvovali prosle dvije godine na Rijeka KarneVWal meet-u znaju kako nam je bilo i nadam se da njih ocekujemo i u trecem izdanju ovog meet-a, a za sve ostale koji nisu bili neka pogledaju ovdje: 1. Rijeka KarneVWal meet i 2nd Rijeka KarneVWal meet da vide sto su propustili u posljednje dvije godine. :)

Meet ce se odrzati u Riječkoj pivnici di nam je prostor u kojemu cemo biti, koji je u samom centru grada, tako da nam je kasnije blizu grad di cemo i izaci van, a parking nam je rezerviran odmah preko puta pivnice tako da auti slobodno mogu dva dana tamo bez smetnje stajati :)

Mjesto sastanka:

Isto kao i prosle godine, kod karting staze kada se ide prema automotodromu grobnik, odmah blizu naplatnih kucica grobnik

karta1.jpg

karta2l.jpg

Da ne duljim sa nekim ogromnim postom evo u kratkim crtama program samog meet-a!

Program 3. Rijeka KarneVWal meet-a:

Subota 05.03.2011.

- okupljanje u 16 sati na izlazu(ulazu) s autoputa na Grobniku (karting staza)

- jedna voznja po gradu i odlazak na mjesto odrzavanja meet-a

- podjela darova dobrodoslice

- zezancija, druzenje, zabava, bogate nagradne igre...

- vecera

- otkrivanje projekta

- nastavak zabave i opijanja u gradu do rano jutarnjih sati

Nedjelja 06.03.2011.

- budjenje i okupljanje te odlazak na jutarnju kavu

- odlazak na Karnevalsku povorku

- zavrsno okupljanje i ispracaj ekipe

Lista gostiju:

Molio bih sve koji su 100% sigurni da ce doci na meet da se uredno nadopisu na listu jer nam je brojcano stanje izuzetno vazno radi nabavke jela i pica te ozbiljnosti samog meet-a, oni koji ignoriraju ovu zamolbu i ne budu nigdje evidentirani te samo banu na meet bez prethodne najave bit ce udaljeni i svi koji NE UPLATE koatizaciju nece moci sudjelovati na meetu!!

Lista gostiju se zatvara 3 dana prije susreta, dakle 02..03.. te se vise nitko nakon toga nece moci upisati, niti prisustvovati meet-u!

UPOZORENJE:

Ovako odmah napominjem, necemo tolerirati nikakva divljanja sa autom, auto cete lijepo parkirati i nikakvih divljanja nece biti, u suprotnom tko bude palio gume, driftao ili izvodio bilo kakve gluposti bit će udaljen sa meet-a jer ne zelimo tolerirati neka glupiranja niti da netko razbije neciji auto ili slicno...

Spavanje:

Spavanje je predvidjeno u samom centru grada, u stanovima koji imaju i pogled na samu povorku karnevala.

Nocenje ce iznositi 100kn po osobi

Molio bih Vas da svi koji mislite spavati da na listu u kojoj se budete dopisali da uz svoj nick stavite i spavanje,radi nase organizacije i zbog samih rezervacija prenocista!

Toplo preporucam svima koji nikada nisu bili gledali samu karnevalsku povorku da ostanu oba dana jer je taj dozivljaj neopisiv, vjerujem da ovi koji su bili u narednih godina da ce ostati :)

Znaci to bi trebalo izgledati ovako:

npr. 01. Speedy-RI(spavanje)

Kotizacija za ucestvovanje na meet-u kao i do sada ce iznositi simbolicnih 50 kn!

Bilo bi lijepo kad bi kotizaciju uplatili prije samog meet-a jer bi tako izbjegli guzvu oko uplata na samom susretu, a i znali bi sa sigurnoscu koliko ce ljudi doc na meet!

Evo broj od Rudijevog racuna u ERSTE banci, pa mozete lagano krenit sa uplatama, pod opis stavite vaš nick sa foruma! Molim vas da mi posaljete PM nakon uplate da mi je lakse pratit uplate!

Broj računa:

ERSTE banka

Rudolf Nanger

Brig 84

51 000 Rijeka

br. računa: 8701990101

Nadam se da cete nam doci u sto vecem broju, a mi cemo vas ugostiti sto je bolje moguce.

Prijatelji moji VWidimo se uskoro, lijep pozdraVW do tada

VWCC Rijeka

:care

Nezaboravan prvi,drugi nažalost propušten

Ako prodan koji auto do tad ili opljačkan banku eto me.....inače neman ni za kotizaciju,a kamoli za put i provod ;x

Ako prodan koji auto do tad ili opljačkan banku eto me.....inače neman ni za kotizaciju,a kamoli za put i provod ;x

rocco. neznam jesi li dobro pročitao. Riječ je o kafiću koji se zove "Pivnica" :rotfl

Evo također kao i roko, prvi meet nezaboravan, na drugi nažalost nisam mogao, iskreno se nadam da se ove godine vidimo! :palacg

Lani san se prvi dopisa na listu pa mi propa dolazak,viša sila

Ove godine iden obrnutom taktikom :palacg

Speedy gdje li si pronasao inspiraciju za uvodni tekst, tuzit cu te za povredu autorskih prava :bleh:bleh

Salu na stranu, na prvom meetu nisam bio ali zato lani jesam, stvarno je bilo predobro iskustvo uz sve drage ljude vidit po prvi put u zivo i taj poznati Rijecki karneval, treci po velicini u svijetu! :palacg

kopirao na ACC, kod noćenja, kakav je smještaj ako bi sa djevojkom došao i to?

Dobro samo isto im reci da se samo nadopisu oni koji su sigurni :) i obavezno mi ih tu dodaj na popis

Sto se tice smjestaja smjestit cemo te da imas privatnosti ili vise ipak volis grupni fuk i to :P

Roko i smoki iskreno se nadam da se vidimo :palacg

Drake ;x ;x

Dobro samo isto im reci da se samo nadopisu oni koji su sigurni :) i obavezno mi ih tu dodaj na popis

Sto se tice smjestaja smjestit cemo te da imas privatnosti ili vise ipak volis grupni fuk i to :P

Roko i smoki iskreno se nadam da se vidimo :palacg

Speedy možda ove godine jura ženu ostavi doma pa ćemo doć malo vidit šta ima.. :rotfl

I jos ako ti opet skines prsten bit ce raspašoj :P :P

Joj daaaaaaaaa, fakat, kak se sjećaš toga?!?! Haha, good times :palci

+1

radujem se susretu, zima je bila preduga i dosadna. jedino mi je zao prijatelja sa juga, pa se eto ovim putem nudim da platim kotizaciju za njih, a trosak puta sam uvjeren da ce pristat snosit npr. poduzece monolit d.o.o.

Mislim da nas iz Rijeke ima dosta, tako da ću zasada propustiti dodavanje na listu, neka se prvo gosti nadopišu, da se vezano uz organizaciju vidi koliko ljudi misli prisustvovati :)

Speedy možda ove godine jura ženu ostavi doma pa ćemo doć malo vidit šta ima.. :rotfl

palo nam je na isti dan FIS i kostelić u sloveniji, mislili smo ići navijat, ali eto važemo se....možda dođemo...

Ti smoki ak ne vodiš ženu, nejdeš samnom :D

palo nam je na isti dan FIS i kostelić u sloveniji, mislili smo ići navijat, ali eto važemo se....možda dođemo...

Ti smoki ak ne vodiš ženu, nejdeš samnom :D

Jura čuo si šta je speedy reko, ja za rijeka meet skidam prstenje.. :bravo

radujem se susretu, zima je bila preduga i dosadna. jedino mi je zao prijatelja sa juga, pa se eto ovim putem nudim da platim kotizaciju za njih, a trosak puta sam uvjeren da ce pristat snosit npr. poduzece monolit d.o.o.

:rotfl

ovo je jedini vw meet na kojem sam redovit :D

Također se necu stavljati na listu dok ne budem 100% ali cu se potruditi da se pojavim ;)

1. Speedy-RI

2. Damijan

3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje)

5-6. Silvia & vwrudi

Ajmo ljudi...karneVWalsko ludilo polako pocinje....

Edited by rrocado

Ovih dana san u crnoj kronici

1. Speedy-RI

2. Damijan

pa reko sam da cu platit za tebe, al ne i za ninu :lol:

1. Speedy-RI

2. Damijan

5-6. Silvia & vwrudi

7. fog

1. Speedy-RI

2. Damijan

5-6. Silvia & vwrudi

7. fog

8. srki

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1