Speedy-RI 0 Posted February 7, 2011 Dragi prijatelji VW-ovci lijep pozdrav! Mene je dopala ta cast da Vas po vec 3. put pozovem na Rijeka KarneVWal meet '11, na 2 dana u kojima će svatko biti što god poželi, nešto što je oduvijek netko želio biti, u ovim danima karnevalskog ludila, koji ce se odrzati na jednoj posve novoj lokaciji ove godine u samom centru Rijeke 05.-06.03.2011. Oni koji su prisustvovali prosle dvije godine na Rijeka KarneVWal meet-u znaju kako nam je bilo i nadam se da njih ocekujemo i u trecem izdanju ovog meet-a, a za sve ostale koji nisu bili neka pogledaju ovdje: 1. Rijeka KarneVWal meet i 2nd Rijeka KarneVWal meet da vide sto su propustili u posljednje dvije godine. Meet ce se odrzati u Riječkoj pivnici di nam je prostor u kojemu cemo biti, koji je u samom centru grada, tako da nam je kasnije blizu grad di cemo i izaci van, a parking nam je rezerviran odmah preko puta pivnice tako da auti slobodno mogu dva dana tamo bez smetnje stajati Mjesto sastanka: Isto kao i prosle godine, kod karting staze kada se ide prema automotodromu grobnik, odmah blizu naplatnih kucica grobnik Da ne duljim sa nekim ogromnim postom evo u kratkim crtama program samog meet-a! Program 3. Rijeka KarneVWal meet-a: Subota 05.03.2011. - okupljanje u 16 sati na izlazu(ulazu) s autoputa na Grobniku (karting staza) - jedna voznja po gradu i odlazak na mjesto odrzavanja meet-a - podjela darova dobrodoslice - zezancija, druzenje, zabava, bogate nagradne igre... - vecera - otkrivanje projekta - nastavak zabave i opijanja u gradu do rano jutarnjih sati Nedjelja 06.03.2011. - budjenje i okupljanje te odlazak na jutarnju kavu - odlazak na Karnevalsku povorku - zavrsno okupljanje i ispracaj ekipe Lista gostiju: Molio bih sve koji su 100% sigurni da ce doci na meet da se uredno nadopisu na listu jer nam je brojcano stanje izuzetno vazno radi nabavke jela i pica te ozbiljnosti samog meet-a, oni koji ignoriraju ovu zamolbu i ne budu nigdje evidentirani te samo banu na meet bez prethodne najave bit ce udaljeni i svi koji NE UPLATE koatizaciju nece moci sudjelovati na meetu!! Lista gostiju se zatvara 3 dana prije susreta, dakle 02..03.. te se vise nitko nakon toga nece moci upisati, niti prisustvovati meet-u! UPOZORENJE: Ovako odmah napominjem, necemo tolerirati nikakva divljanja sa autom, auto cete lijepo parkirati i nikakvih divljanja nece biti, u suprotnom tko bude palio gume, driftao ili izvodio bilo kakve gluposti bit će udaljen sa meet-a jer ne zelimo tolerirati neka glupiranja niti da netko razbije neciji auto ili slicno... Spavanje: Spavanje je predvidjeno u samom centru grada, u stanovima koji imaju i pogled na samu povorku karnevala. Nocenje ce iznositi 100kn po osobi Molio bih Vas da svi koji mislite spavati da na listu u kojoj se budete dopisali da uz svoj nick stavite i spavanje,radi nase organizacije i zbog samih rezervacija prenocista! Toplo preporucam svima koji nikada nisu bili gledali samu karnevalsku povorku da ostanu oba dana jer je taj dozivljaj neopisiv, vjerujem da ovi koji su bili u narednih godina da ce ostati Znaci to bi trebalo izgledati ovako: npr. 01. Speedy-RI(spavanje) Kotizacija za ucestvovanje na meet-u kao i do sada ce iznositi simbolicnih 50 kn! Bilo bi lijepo kad bi kotizaciju uplatili prije samog meet-a jer bi tako izbjegli guzvu oko uplata na samom susretu, a i znali bi sa sigurnoscu koliko ce ljudi doc na meet! Evo broj od Rudijevog racuna u ERSTE banci, pa mozete lagano krenit sa uplatama, pod opis stavite vaš nick sa foruma! Molim vas da mi posaljete PM nakon uplate da mi je lakse pratit uplate! Broj računa: ERSTE banka Rudolf Nanger Brig 84 51 000 Rijeka br. računa: 8701990101 Nadam se da cete nam doci u sto vecem broju, a mi cemo vas ugostiti sto je bolje moguce. Prijatelji moji VWidimo se uskoro, lijep pozdraVW do tada VWCC Rijeka Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 7, 2011 Lista gostiju: 01. Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted February 7, 2011 1. Speedy-RI 2. Damijan Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 7, 2011 kopirao na ACC, kod noćenja, kakav je smještaj ako bi sa djevojkom došao i to? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 7, 2011 Nezaboravan prvi,drugi nažalost propušten Ako prodan koji auto do tad ili opljačkan banku eto me.....inače neman ni za kotizaciju,a kamoli za put i provod Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted February 7, 2011 Nezaboravan prvi,drugi nažalost propušten Ako prodan koji auto do tad ili opljačkan banku eto me.....inače neman ni za kotizaciju,a kamoli za put i provod rocco. neznam jesi li dobro pročitao. Riječ je o kafiću koji se zove "Pivnica" Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 7, 2011 Evo također kao i roko, prvi meet nezaboravan, na drugi nažalost nisam mogao, iskreno se nadam da se ove godine vidimo! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 7, 2011 Lani san se prvi dopisa na listu pa mi propa dolazak,viša sila Ove godine iden obrnutom taktikom Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 7, 2011 Speedy gdje li si pronasao inspiraciju za uvodni tekst, tuzit cu te za povredu autorskih prava Salu na stranu, na prvom meetu nisam bio ali zato lani jesam, stvarno je bilo predobro iskustvo uz sve drage ljude vidit po prvi put u zivo i taj poznati Rijecki karneval, treci po velicini u svijetu! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 7, 2011 kopirao na ACC, kod noćenja, kakav je smještaj ako bi sa djevojkom došao i to? Dobro samo isto im reci da se samo nadopisu oni koji su sigurni i obavezno mi ih tu dodaj na popis Sto se tice smjestaja smjestit cemo te da imas privatnosti ili vise ipak volis grupni fuk i to Roko i smoki iskreno se nadam da se vidimo Drake ;x Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 7, 2011 Dobro samo isto im reci da se samo nadopisu oni koji su sigurni i obavezno mi ih tu dodaj na popis Sto se tice smjestaja smjestit cemo te da imas privatnosti ili vise ipak volis grupni fuk i to Roko i smoki iskreno se nadam da se vidimo Speedy možda ove godine jura ženu ostavi doma pa ćemo doć malo vidit šta ima.. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 7, 2011 I jos ako ti opet skines prsten bit ce raspašoj :P Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 7, 2011 I jos ako ti opet skines prsten bit ce raspašoj :P Joj daaaaaaaaa, fakat, kak se sjećaš toga?!?! Haha, good times Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 7, 2011 Nezaboravan prvi,drugi nažalost propušten Ako prodan koji auto do tad ili opljačkan banku eto me.....inače neman ni za kotizaciju,a kamoli za put i provod +1 Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 8, 2011 radujem se susretu, zima je bila preduga i dosadna. jedino mi je zao prijatelja sa juga, pa se eto ovim putem nudim da platim kotizaciju za njih, a trosak puta sam uvjeren da ce pristat snosit npr. poduzece monolit d.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 8, 2011 Mislim da nas iz Rijeke ima dosta, tako da ću zasada propustiti dodavanje na listu, neka se prvo gosti nadopišu, da se vezano uz organizaciju vidi koliko ljudi misli prisustvovati Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted February 8, 2011 Speedy možda ove godine jura ženu ostavi doma pa ćemo doć malo vidit šta ima.. palo nam je na isti dan FIS i kostelić u sloveniji, mislili smo ići navijat, ali eto važemo se....možda dođemo... Ti smoki ak ne vodiš ženu, nejdeš samnom Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 8, 2011 palo nam je na isti dan FIS i kostelić u sloveniji, mislili smo ići navijat, ali eto važemo se....možda dođemo... Ti smoki ak ne vodiš ženu, nejdeš samnom Jura čuo si šta je speedy reko, ja za rijeka meet skidam prstenje.. Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted February 8, 2011 radujem se susretu, zima je bila preduga i dosadna. jedino mi je zao prijatelja sa juga, pa se eto ovim putem nudim da platim kotizaciju za njih, a trosak puta sam uvjeren da ce pristat snosit npr. poduzece monolit d.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted February 8, 2011 ovo je jedini vw meet na kojem sam redovit Također se necu stavljati na listu dok ne budem 100% ali cu se potruditi da se pojavim Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 9, 2011 Ovih dana san u crnoj kronici 1. Speedy-RI 2. Damijan 3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 9, 2011 (edited) 1. Speedy-RI 2. Damijan 3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje) 5-6. Silvia & vwrudi Ajmo ljudi...karneVWalsko ludilo polako pocinje.... Edited February 9, 2011 by rrocado Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 9, 2011 Ovih dana san u crnoj kronici 1. Speedy-RI 2. Damijan 3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje) pa reko sam da cu platit za tebe, al ne i za ninu 1. Speedy-RI 2. Damijan 3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje) 5-6. Silvia & vwrudi 7. fog Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 9, 2011 Ninu ču prošvercat Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 9, 2011 1. Speedy-RI 2. Damijan 3-4. Nina & rrocado (tzv 2x spavanje) 5-6. Silvia & vwrudi 7. fog 8. srki Share this post Link to post Share on other sites