oglascado 0 Posted March 5, 2011 Ja več uru vrimena putujen si ju Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 5, 2011 Fog ne kakaj Ljudi vidimo se uskoro, svi oni koji putuju iz daljega samo pomalo i sretan put Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 5, 2011 ja cu se maskirat u jako mamurnog frajera s glavoboljom Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 5, 2011 ja cu se maskirat u jako mamurnog frajera s glavoboljom sama riječ ti govori glavo- bolja će bit ako dođeš ljudi vidimo se i očekujemo vas Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 5, 2011 sama riječ ti govori glavo- bolja će bit ako dođeš da, ili da rasirim noge pa da mi prodje glava? Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 5, 2011 da, ili da rasirim noge pa da mi prodje glava? ajd probat ćemo i to rješit. ima tu u Rijeci maskiranih ljudi koliko oćeš ,ima tranvestita, svega ima... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 5, 2011 bas dobro, jer malo sam cak strahovao da se nasi kico i mario nece uklopit Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 5, 2011 fog bit ces jeben kak god okrenes.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 5, 2011 Uzivo se javljamo iz tunela sv. Rok i garantiramo da u tunelu ne puse bura Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 5, 2011 I mi slavonci(ja i vrvoje) smo krenuli lagano... vremenske prilike za 5 Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted March 5, 2011 I mi slavonci(ja i vrvoje) smo krenuli lagano... vremenske prilike za 5 golf šest Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 5, 2011 ja sam ujutro dolje VWIDIMO se Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted March 5, 2011 ja sutra s ekipom pičim dolje, možda se vidimo Nego ima snijega na cesti kroz gorski kotar? (nešt su mi gume loše pa malo cvikam ) Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 5, 2011 Nema ti snijega nigdje...garantiram ti. samo polako i po propisima... Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted March 5, 2011 Pozdravljam cilu ekipu,meni je jako zao sto ni ove godine nemogu doci...,zelim vwam dobru zabavu...,slijedece godine dolazim definitivno Zadrani samo polako,sretan vwam put svima... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 5, 2011 Pit stop ravna gora, montiramo ljetne gume Share this post Link to post Share on other sites