LAZO 0 Posted January 31, 2007 Da cujem Rijecane,sta se zna o ovom auticu...Meni je zgledo jucer full cool!Sirok do bola... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 31, 2007 ? ta nije to onaj ??to je nekad imao crne nalje po sebi,bio na styleingu? Sin od Voje (autolimara) ako ga nije prodao,znam da je bio na prodaju jedno vrijeme... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 31, 2007 Šta nije to onaj što je nekad imao crne nalje po sebi,bio na styleingu? Sin od Voje (autolimara) ako ga nije prodao,znam da je bio na prodaju jedno vrijeme... Znam na kojeg mislis...bar brijem,onaj kaj je imo 200 HP? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 31, 2007 ? ta nije to onaj ??to je nekad imao crne nalje po sebi,bio na styleingu? Sin od Voje (autolimara) ako ga nije prodao,znam da je bio na prodaju jedno vrijeme... Yap brijem da je to taj Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 31, 2007 je to je taj,na rabu je kod nekog tipa već godinu i pol.??to te jo?? zanima lazo!? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 31, 2007 je to je taj,na rabu je kod nekog tipa već godinu i pol.što te još zanima lazo!? to je znaci taj od 2bulje konja ili...!?Kolko je to cola felga...Meni se svidja,vama!? Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 31, 2007 u pravu si.felge brock prednje i zadnje 9*18,gume 215/40.inače orginal je tdi highline 150ks 4motion Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 31, 2007 kaj nije to onaj s nekim čudnim branikom naprijed uopće ne znam kak da se izrazim ima ko sliku odnaprijed? Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 31, 2007 lijep je izdaleka kad gleda??,ali iz bliza auto sav zijeva jer je bio udaran nekoliko puta,i zadnje jedno svjetlo mu je puknuto ima naprijed porsche gt branik ali je od carlinea pa je plitak u odnosu na pragove i zadnji branik.prije je imao isti branik samo ručno rađen pa je jo?? gore od naprijed izgledao Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 31, 2007 Ma taj je auto sjeban do bola... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 31, 2007 ej da da mislim da je to taj branik... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 31, 2007 auto samo treba malo utegnut i dotjerat.inače to je jedna od najboljih četvorki u hr,i takva je jo?? od 2003 a vi se probajte sjetit da li je tko tada imao bolje sređenu Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 31, 2007 auto samo treba malo utegnut i dotjerat.inače to je jedna od najboljih četvorki u hr,i takva je još od 2003 a vi se probajte sjetit da li je tko tada imao bolje sređenu Eto Devla care,to me zanimalo...fino si se raspisao.. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 31, 2007 pa bio je tu topic na forumu kad se prodavao nedavno, ali nikako ne mogu naći di je to, ne znam naziv topica Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted January 31, 2007 (edited) LAZO voayer!!!!!!! Edited January 31, 2007 by Jura Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 31, 2007 LAZO voyaer!!!!!!! Kad vec pises javno moj hobi napisi kak spada... voayer Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted January 31, 2007 a prsti su mi br??i od mozga!!! Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 31, 2007 Lazo samo zguza imas slike Nemas ni jednu prednjeg kraja ?? zanima me kakav je sad branik gore.. Share this post Link to post Share on other sites
tommy 0 Posted January 31, 2007 Lazo samo zguza imas slike Nemas ni jednu prednjeg kraja ?? zanima me kakav je sad branik gore.. tip mu je valjda bjezao, ali lazo se dobro drzao sa kombijem vidis da ga na 1. slici tip snima na retrovizoru Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted January 31, 2007 tip mu je valjda bjezao, ali lazo se dobro drzao sa kombijem vidis da ga na 1. slici tip snima na retrovizoru Da bio sam u teretnjaku,tak da odnapred nis...s tim da sam se i ovak probijao da mu budem na dupencu... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted January 31, 2007 imate slike prednjeg kraja na stranici "vw scena" i na forumu streetrace grobnik 2006 Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted January 31, 2007 Da bio sam u teretnjaku,tak da odnapred nis...s tim da sam se i ovak probijao da mu budem na dupencu... i kak je bit na dupencu???? Share this post Link to post Share on other sites
driver 0 Posted January 31, 2007 to je taj, znam bivseg vlasnika jer je meni njegov stari radio auto, kao i ovaj golf. ? ta nije to onaj ??to je nekad imao crne nalje po sebi,bio na styleingu? Sin od Voje (autolimara) ako ga nije prodao,znam da je bio na prodaju jedno vrijeme... tako je! Share this post Link to post Share on other sites
Joc16v 0 Posted January 31, 2007 Jel to taj? http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,33955,12,1.html Share this post Link to post Share on other sites