pikzibner 1 Posted March 6, 2007 Ne bi rekao ja sam ga vidio na autoglobal.hr i pi??e da je tip na Rabu, mo??da je tamo bio u prolazu. Auto je prodan u Konj??činu. Definitva i potvrđena informacija. Kupio ga je dečko koji je do sad vozio samo duje a ja sam mu prije par godina prodao komplet prozienu rasvjetu za duju, PRije jedno godinu dana je slo??io duju td-a koji je i??ao mrvicu lo??ije nego moj 130KS. Hvatao me je i to jako dobro. NEbi me čudilo kad bi taj motor 200KS zavr??io u duji. Dečko je inače invalid u kolicima a sve sam ??arafi po autima. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted March 6, 2007 bar ne dimi jeli se ovo zapalio ili sta gle dima crnog iza njega! ne dobro, ne.... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted March 7, 2007 jeli se ovo zapalio ili sta gle dima crnog iza njega! ne dobro, ne.... pa taj auto ima chipa i mora tak dimiti znaci da i ide a vjerujem da je tu kretao sa malo jacim gasom Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted March 7, 2007 Auto je prodan u Konj??činu. Definitva i potvrđena informacija. Kupio ga je dečko koji je do sad vozio samo duje a ja sam mu prije par godina prodao komplet prozienu rasvjetu za duju, PRije jedno godinu dana je slo??io duju td-a koji je i??ao mrvicu lo??ije nego moj 130KS. Hvatao me je i to jako dobro. NEbi me čudilo kad bi taj motor 200KS zavr??io u duji. Dečko je inače invalid u kolicima a sve sam ??arafi po autima. znam ja tog decka veli da nije njegov kao da je na slaganju tak mi je on reko. Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted March 7, 2007 Znate kako ka??e onaj Japanac u filmu Brzi i ??estoki, ka??e: "Znači ovaj auto nije ničiji, a netko je ulo??io puno truda, novaca i vremena u njega." Nakon toga ode, vrati se s bratićem za pola minute i izre??etaju ga. Hm, mogli bi mi tako ovoga. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 7, 2007 Znate kako kaže onaj Japanac u filmu Brzi i žestoki, kaže: "Znači ovaj auto nije ničiji, a netko je uložio puno truda, novaca i vremena u njega." Nakon toga ode, vrati se s bratićem za pola minute i izrešetaju ga. Hm, mogli bi mi tako ovoga. Istina,prejaka scena.. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted May 28, 2007 Pitajte me ko mu je radio naljepnice :D Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted May 28, 2007 (edited) Auto je opet na prodaju vidio sam ga na auti.hr Nekuzim zakaj se opet prodaje,pa nije to benzinac da puno trosi,il mozda nesto nije ok sa autom evo oglasa opet http://www.auti.hr/automobili/showAdvert,65392,12,1.html Edited May 28, 2007 by Andy Share this post Link to post Share on other sites
zizzi 0 Posted May 28, 2007 ja sam ga vidio neki dan tu ispred svoje kuće, tak da onda valjda je u zagorju Share this post Link to post Share on other sites
Tomma 2 Posted May 28, 2007 auto samo treba malo utegnut i dotjerat.inače to je jedna od najboljih četvorki u hr,i takva je jo?? od 2003 a vi se probajte sjetit da li je tko tada imao bolje sređenu Ima lik u Dubravi jebenu 4. isto metalik,auto je prebrutalan...ljepsi je od ovoga meni 5 puta! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 28, 2007 Ima lik u Dubravi jebenu 4. isto metalik,auto je prebrutalan...ljepsi je od ovoga meni 5 puta! Molim te mi reci da ne mislis na ona dva buraza pekara... Prosiren auto zesce!Jel taj...Auto je sramota za VW a kamoli nekakav tuning.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 28, 2007 hmm...sto se tice auto,ipak je VW pa je dobar ...izgleda mi jako lijepo,samo ove nalje su mi ...jedina nalja koja se fura je VWCC,a ove ostale no way...auto mi nije cirkuska nakaza da ljepim nalje po njemu,na patim na nalje...al svako fura kak se njemu svida... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted May 28, 2007 Ima lik u Dubravi jebenu 4. isto metalik,auto je prebrutalan...ljepsi je od ovoga meni 5 puta! gdje točno??? i ja sam isto iz dubrave... Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted May 28, 2007 gdje točno??? i ja sam isto iz dubrave... oće?? adresu, kučni broj i br mobitela??? Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted June 25, 2007 jučer ga vidio u vara??dinu! malo mi izgleda preplastični al je VW!! Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 25, 2007 jel to bio Zamlićev golf? taj golf je ovako napravljen jos dok neki komentatori nisu imali vozacku i za 2004. godinu je bio jako dobro slozen... ista stvar s autima koji su sredjivani devedestih a sad su "ciganija" lol i mozgovi. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 25, 2007 Ta četvorka iz ZG je od uvijek bila cirkus... U ri je u isto vrijeme (negdje 2001. ) bila jedna srebrna četvorka sa bad lookom, RZ cup ZW2 (dvodjelne felge) 9x17 i 10x17 , zabijena do poda i to je onda izgledalo dobro i danas izgleda dobro. Plastike su uvijek bile cirkus i ostati će... Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted June 25, 2007 kad je ova IV bila kod ovog čovjeka u rijeci čak je bio s njom u nekoj emisiji mislim u eksplozivu. tip je pričao ne??to kao on to radi iz gu??ta, ovo ono, kako za nju tra??i 20 000 E, pa kad to proda da će slo??it ne??to drugo Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 2, 2007 pssssssss 20 000E...pa nebi mu ni 10 000E dao... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 3, 2007 (edited) jel to bio Zamlićev golf? taj golf je ovako napravljen jos dok neki komentatori nisu imali vozacku i za 2004. godinu je bio jako dobro slozen... ista stvar s autima koji su sredjivani devedestih a sad su "ciganija" lol i mozgovi. Nemam sta dodat,Rally ti je sve rekao.. I da,ak netko slozi auto 2004 kad su "kao" bile plastike u djiru i ostane isti plasticni autic do dana danasnjeg,kad je ajmo rec "manje-vise" kaj mislis kak moze zgledat..Smijesno i odvratno,bas kao ta IV-ka Edited July 3, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted July 3, 2007 heh morati cu poceti raditi svoje baze izjava da ih mogu katkad izvuci u buducnosti. ne kazem da ste ti i Petar nekad prije rekli da je super ali ljudi to ucestalo prakticiraju kao jedan vozac golfa mk4 tdi koji je prije vozio fiJata pa na fiatovom forumu popljuvao mene, moj nick i vw grupaciju a sada isti vw uzdize nisam rekao da mi je ovaj golf predobar, da bi ga volio imati i slicno ali smatram da treba gledati realno i kad je to bilo "moderno" ili sta vec pa ne usporedjivati s danasnjim preradama jer ne namjerava svako mijenjati izgled auta kako vjetar puse. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 3, 2007 He,he.. tako je moras imat spremnu kontru kad tak uletis.. Hebiga frende,il se drzi u korak s vremenom il se ostavi tuninga And thats the way it is.. Share this post Link to post Share on other sites