0
maki89

kuglasti zglobovi

Recommended Posts

Izgleda da su na mom passatu kuglasti zglobovi odradili svoje, pa me zanima koju cijenu mogu očekivati ako ću ih mjenjati? Jel se isplati mjenjati samo sa jedne strane ili je bolje sa obje, jer se zglob čuje samo sa desne strane...

Zaboravio sam napomenuti, radi se o Passatu 1.9TDI 66kw, 1998 godište

Edited by maki89

koji kuglasti zglobovi? misliš ramena, ruke i potkove?

Moja preporuka ti je zamijenit samo onog koje se čuje i to ne nekim skupim pa pričekat da više njih otiđe pa zamijenit onda sve u kompletu.

Ili ak imaš viška para uzmeš sve komplet odjednom pa si miran

Iskreno ja se u ove stvari ne kužim previše, mehaničar mi je rekao da je vjerovatno su vjerovatno u pitanju ti kuglasti zglobovi, jer je to jedna od većih mana tih passata, navodno dosta često odu. Uglavnom nije znao cijenu, a ja na netu ne mogu pronaći koliko bi me to moglo izaći.

Predpostavljam da se radi o ovome, neznam jel ima jos koji naziv

445.313.JPG

ovo ti nema passat bar ne ovo sa slike...

Imas ramena 2 gore i 2 doli (lafete)

Komplet za obje strane je negdje (bubam) oko 3000kn i miran si 100tkm barem (naravno ako uzmes poznatiju marku)

Zglob je jedno.. kugla je drugo...

Kontaktiraj rene-a s foruma il lageros-zg isto s foruma.. Pa vidi njihovu ponudu.

Savjet je mjenjat komplet jer te to svejedno čeka i na drugoj strani....

Edited by AUTOFREAK

trw ima isto set... a dali je bolji od ovih s linka neznam...

Sad napamet govorim od kuće, ali TRW komplet bi bio oko 3.500,00 Kn, a Lemforder 4.200,00 Kn/set

Naravno, s popustom na gotovinsko plaćanje za članove kluba.

Moglo bi se nešto i sa jeftinijim proizvođačima/pakiračima u rasponu od 2.500,00 do 3.000,00 Kn, a viđao sam i za 1.500,00 Kn, ali......

0