zoky099 0 Posted February 18, 2011 zaboravio sam pitat, kad sam išao gledat i kupovat mk3, nudio mi se jedan isto 1.9 GTD ali sa intercoolerom, međutim tip mi tvrdi da ima 100ks te i u knjižici piše također 74KW.. na koju foru je to napravljeno ? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 18, 2011 možda je prije bil 1.6 benzinac haha Share this post Link to post Share on other sites
vw_damir 0 Posted August 15, 2011 Da ne otvaram novu temu, jer pitanje moze i na ovoj. Takodjer se radi o Golfu 3 1.9TD AAZ oznaka motora sa 75 fabrickih konja i orginalnih 270k km. Pitanje. Ugradnjom IC-a bez cackanja boch pumpe i stavljanja novog izduva veceg obima, dali se sta dobije na snazi. dakle samo 1.9td + intercooler? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted August 15, 2011 (edited) Da ne otvaram novu temu, jer pitanje moze i na ovoj. Takodjer se radi o Golfu 3 1.9TD AAZ oznaka motora sa 75 fabrickih konja i orginalnih 270k km. Pitanje. Ugradnjom IC-a bez cackanja boch pumpe i stavljanja novog izduva veceg obima, dali se sta dobije na snazi. dakle samo 1.9td + intercooler? Hvala Dobije se nešto sitno, pitanje dal se isplati ovisno o tome koliko ćeš platiti IC Edited August 15, 2011 by vr32 Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted November 9, 2011 Za nešto jaće bi još trebala turbina od G2 kkk k24, i pumpu prepravit boost pin od 1.6td... da ne otvaram novu temu bzvz a isto se radi o aaz td motoru... ovaj boost pin sa 1.6 njemu daje vise goriva ne? onda stim i da se poveca tlak turbine na 1bar nebi trebalo nista stetit motoru (mislim siromasna smjesa,spaljivanje klipova itd) ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted November 9, 2011 da ne otvaram novu temu bzvz a isto se radi o aaz td motoru... ovaj boost pin sa 1.6 njemu daje vise goriva ne? onda stim i da se poveca tlak turbine na 1bar nebi trebalo nista stetit motoru (mislim siromasna smjesa,spaljivanje klipova itd) ? Siromašna smjesa = spaljivanje klipova ne postoji na dieselu Share this post Link to post Share on other sites
razor335 0 Posted November 10, 2011 znaci boost pin iz 1.6 i turbina na 1bar bi bilo ok? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 10, 2011 samo jedan savjet.... svi il bar vecina tih kemija s tlakovima i svim tim... sve se to radi na motorima pun kufer km i upitnog stanja i tako to kopanje po pumpi i turbu samu ubrzano dokrajči motor.... Na td metnit kuler i bez ikakve daljnej kemije oko pumpe turbine.... to ce mu samo olaksat stare dane i bezbolnije ce docekat smrt... Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted November 10, 2011 Postojao je passat oetinger tuning 1.9 td, servisiram ga čovjeku, ima čini mi se 67 ili 69 kw u papirima, i knjižici, ima original intercooler, ali nejde baš nekaj specijalno, tdi ide puno bolje.... iako mi se čini da nejde zato jer je bila reparirana bosch pumpa i premalo je goriva, vjerojatno za 75 ks, jer auto uopće ništ ne dimi.... Share this post Link to post Share on other sites
vw istra 0 Posted November 24, 2011 ja imam u dvojki 1,9td s k24 i bosch pumpom od 1,6td diznama na155bara sve naravno ispravno +intrcooler pumpu sam otvorio za pola kruga a turbinu do kraja i ide odlicno Share this post Link to post Share on other sites