0
zoky099

Chip na 1.9 TD

Recommended Posts

zaboravio sam pitat, kad sam išao gledat i kupovat mk3, nudio mi se jedan isto 1.9 GTD ali sa intercoolerom, međutim tip mi tvrdi da ima 100ks te i u knjižici piše također 74KW..

na koju foru je to napravljeno ?

Da ne otvaram novu temu, jer pitanje moze i na ovoj.

Takodjer se radi o Golfu 3 1.9TD AAZ oznaka motora sa 75 fabrickih konja i orginalnih 270k km.

Pitanje.

Ugradnjom IC-a bez cackanja boch pumpe i stavljanja novog izduva veceg obima, dali se sta dobije na snazi.

dakle samo 1.9td + intercooler?

Hvala

Da ne otvaram novu temu, jer pitanje moze i na ovoj.

Takodjer se radi o Golfu 3 1.9TD AAZ oznaka motora sa 75 fabrickih konja i orginalnih 270k km.

Pitanje.

Ugradnjom IC-a bez cackanja boch pumpe i stavljanja novog izduva veceg obima, dali se sta dobije na snazi.

dakle samo 1.9td + intercooler?

Hvala

Dobije se nešto sitno, pitanje dal se isplati ovisno o tome koliko ćeš platiti IC

Edited by vr32

Za nešto jaće bi još trebala turbina od G2 kkk k24, i pumpu prepravit boost pin od 1.6td... :zivio

da ne otvaram novu temu bzvz a isto se radi o aaz td motoru...

ovaj boost pin sa 1.6 njemu daje vise goriva ne? onda stim i da se poveca tlak turbine na 1bar nebi trebalo nista stetit motoru (mislim siromasna smjesa,spaljivanje klipova itd) ?

da ne otvaram novu temu bzvz a isto se radi o aaz td motoru...

ovaj boost pin sa 1.6 njemu daje vise goriva ne? onda stim i da se poveca tlak turbine na 1bar nebi trebalo nista stetit motoru (mislim siromasna smjesa,spaljivanje klipova itd) ?

Siromašna smjesa = spaljivanje klipova ne postoji na dieselu

samo jedan savjet.... svi il bar vecina tih kemija s tlakovima i svim tim... sve se to radi na motorima pun kufer km i upitnog stanja i tako to kopanje po pumpi i turbu samu ubrzano dokrajči motor....

Na td metnit kuler i bez ikakve daljnej kemije oko pumpe turbine.... to ce mu samo olaksat stare dane i bezbolnije ce docekat smrt...

Postojao je passat oetinger tuning 1.9 td, servisiram ga čovjeku, ima čini mi se 67 ili 69 kw u papirima, i knjižici, ima original intercooler, ali nejde baš nekaj specijalno, tdi ide puno bolje....

iako mi se čini da nejde zato jer je bila reparirana bosch pumpa i premalo je goriva, vjerojatno za 75 ks, jer auto uopće ništ ne dimi....

ja imam u dvojki 1,9td s k24 i bosch pumpom od 1,6td diznama na155bara sve naravno ispravno +intrcooler pumpu sam otvorio za pola kruga a turbinu do kraja i ide odlicno

0