1 1
Beli

golf 3 Tacho

Recommended Posts

digitalni okretaji na uricama od kilometraže, radi samo na golfu 3, ima još nekih mjerenja, ali na 7 kanalu su okretaji

uživajte vlasnici golfova mk3

VW me stvarno iznenađuje.

isprobao sam na mojem i radi..

1= Distance Impulse number - the number of speedo sender pulses required to +1 the odometer. for miles the number is in the 6000 range, for kilometers the number is in the 3000 range.

2 = Clock display mode - 1: Europe (24 hour time) 2: Canada? 3. UK (12 hour) 4. USA (12 hour) 5. South Africa?

3 = Speedometer and rev. counter code

4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration)

5 = Segment test (lights all LCD segments)

6 = Speedomenter sender impulses - each wheel revolution adds 7 to this count.

8 = program version

ako je jeć bilo, onda nek modovi obrišu

Edited by Beli

Nisam znao za ovo, jako zanimljivo, budem probao danas sutra.

a vidim tu je i rijesenje za satove od 6cil na 4 cil

4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration)

sad ce petar perica biti sretan :fakjea

Edited by Sioux

Nisam znao za ovo, jako zanimljivo, budem probao danas sutra.

a vidim tu je i rijesenje za satove od 6cil na 4 cil

sad ce petar perica biti sretan :fakjea

probao sam mjenjati, ali izgleda da su ovo kanali samo za gledanje

jel se može složit da se ne poništi kad ugasiš auto , pa ponovno upališ

ne može

radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom...

radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom...

ja! meni se pali rezerva :lol2

evo i ja provjerio, radi na TD-u, bas je ludnica gledat digiokretaje :bravo

i da, i meni se kazaljka goriva cudno ponasa, al nisam siguran dal ima veze sa naginjanjem auta ili necim drugim.

mislim s naginjanjem kad se prikoči malo jače onda se naginje cajger prema punom tanku a kad se doda gasa i naglije krene pada ka rezervi, nije neka posljedica al mi je to bilo jako cudno da se pojavljuje samo kad su upaljeni ti digitalni brojači okretaja :rotfl:rotfl:rotfl

digitalni okretaji na uricama od kilometraže, radi samo na golfu 3, ima još nekih mjerenja, ali na 7 kanalu su okretaji

uživajte vlasnici golfova mk3

VW me stvarno iznenađuje.

isprobao sam na mojem i radi..

1= Distance Impulse number - the number of speedo sender pulses required to +1 the odometer. for miles the number is in the 6000 range, for kilometers the number is in the 3000 range.

2 = Clock display mode - 1: Europe (24 hour time) 2: Canada? 3. UK (12 hour) 4. USA (12 hour) 5. South Africa?

3 = Speedometer and rev. counter code

5 = Segment test (lights all LCD segments)

6 = Speedomenter sender impulses - each wheel revolution adds 7 to this count.

8 = program version

ako je jeć bilo, onda nek modovi obrišu

daj reci kako da napravim to jer ja uopce nemam nikakve okretaje imam sat na kazaljke na desnoj strani :P

Edit:napravio sam, sad napokon i ja imam obrtaje :P

Edited by prky18

Guest O84GT
mislim s naginjanjem kad se prikoči malo jače onda se naginje cajger prema punom tanku a kad se doda gasa i naglije krene pada ka rezervi, nije neka posljedica al mi je to bilo jako cudno da se pojavljuje samo kad su upaljeni ti digitalni brojači okretaja :rotfl:rotfl:rotfl

Ja imam takvih problema i bez digiokretaja i sto je najgore isao sam rastaviti plovak da se uvjerim jel on ne valja,iza sve u redu spajali ga kod elektricara kaze i on da je sve kako treba a ja samo znam da kad kocim imam pun rezervar,koji dobar prizor samo sto dozivim razocaranje davanjem gasa :lol2

Ja imam takvih problema i bez digiokretaja i sto je najgore isao sam rastaviti plovak da se uvjerim jel on ne valja,iza sve u redu spajali ga kod elektricara kaze i on da je sve kako treba a ja samo znam da kad kocim imam pun rezervar,koji dobar prizor samo sto dozivim razocaranje davanjem gasa :lol2

vjerojatno kmh ne valja, tj pokazivač goriva

heheh, vjerojatno što kolega kaže, nevalja ti pokazivač goriva, mene je moj problem razveselio kad sam izvadio ključ i dao kontakt ponovo, pa je normalno pokazivao gorivo, :lol2 , tako da ne iskušavam više digitalni brojač, jel me ubije u pojam variranje pokazivača goriva :rotfl:rotfl

to je i meni bilo,mislio sam da sam shebo sat s tim... :mellow:

i meni to radi na dvojci imam sat od 3 gti 16v.. jedno pitanje vidim da vecina ima lampicu za rezervu. ima li kakva caka da se to slozi da radi? sori na OT.

jucer mi said uleti sa spikom digitalni satovi ovo ono,ja gledam...kad nesto on stiso upali auto kad ono obrtaji digitalni,prva liga :palacg

Na mojem il ne radi il ja to ne znam ukljucit.Kolko sam skuzil treba dat kontakt,upalit poziciju i stisnut lijevi gumb na satu,drzat dok se svjetla ne ugase i upalit auto,onda ga pustim i stiscem do broja 7 i trebalo bi radit.Ja sam dao kontakt,upalio poziciju i mozes drzat gumb do sutra i nista se ne dogadja.

1 1