Beli 7 Posted February 11, 2011 (edited) digitalni okretaji na uricama od kilometraže, radi samo na golfu 3, ima još nekih mjerenja, ali na 7 kanalu su okretaji uživajte vlasnici golfova mk3 VW me stvarno iznenađuje. isprobao sam na mojem i radi.. 1= Distance Impulse number - the number of speedo sender pulses required to +1 the odometer. for miles the number is in the 6000 range, for kilometers the number is in the 3000 range. 2 = Clock display mode - 1: Europe (24 hour time) 2: Canada? 3. UK (12 hour) 4. USA (12 hour) 5. South Africa? 3 = Speedometer and rev. counter code 4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration) 5 = Segment test (lights all LCD segments) 6 = Speedomenter sender impulses - each wheel revolution adds 7 to this count. 8 = program version ako je jeć bilo, onda nek modovi obrišu Edited February 11, 2011 by Beli Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted February 11, 2011 (edited) Nisam znao za ovo, jako zanimljivo, budem probao danas sutra. a vidim tu je i rijesenje za satove od 6cil na 4 cil 4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration) sad ce petar perica biti sretan Edited February 11, 2011 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted February 11, 2011 isprobano i radi i na ibizi koja ima satove ko trojka i vento Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted February 11, 2011 ovo radi..isprobano odamna Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted February 11, 2011 jep radi!! das auto Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 11, 2011 Nisam znao za ovo, jako zanimljivo, budem probao danas sutra. a vidim tu je i rijesenje za satove od 6cil na 4 cil 4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration) sad ce petar perica biti sretan probao sam mjenjati, ali izgleda da su ovo kanali samo za gledanje Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted February 11, 2011 jel se može složit da se ne poništi kad ugasiš auto , pa ponovno upališ Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 11, 2011 jel se može složit da se ne poništi kad ugasiš auto , pa ponovno upališ ne može Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted February 11, 2011 radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom... Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted February 11, 2011 Imam i ja ovo na duji...radi sve...znam za to vec dosta vremena... Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted February 11, 2011 radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom... ja! meni se pali rezerva Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted February 11, 2011 radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom... evo i ja provjerio, radi na TD-u, bas je ludnica gledat digiokretaje i da, i meni se kazaljka goriva cudno ponasa, al nisam siguran dal ima veze sa naginjanjem auta ili necim drugim. Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted February 11, 2011 Isto to radi i na dvojci!! Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted February 11, 2011 mislim s naginjanjem kad se prikoči malo jače onda se naginje cajger prema punom tanku a kad se doda gasa i naglije krene pada ka rezervi, nije neka posljedica al mi je to bilo jako cudno da se pojavljuje samo kad su upaljeni ti digitalni brojači okretaja Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted February 12, 2011 evo video kak je na mojem, dok dajem gas pada kazaljka ali malo sam loše snimil http://www.youtube.com/watch?v=7sYcLB-1m78 Share this post Link to post Share on other sites
prky18 0 Posted February 12, 2011 (edited) digitalni okretaji na uricama od kilometraže, radi samo na golfu 3, ima još nekih mjerenja, ali na 7 kanalu su okretaji uživajte vlasnici golfova mk3 VW me stvarno iznenađuje. isprobao sam na mojem i radi.. 1= Distance Impulse number - the number of speedo sender pulses required to +1 the odometer. for miles the number is in the 6000 range, for kilometers the number is in the 3000 range. 2 = Clock display mode - 1: Europe (24 hour time) 2: Canada? 3. UK (12 hour) 4. USA (12 hour) 5. South Africa? 3 = Speedometer and rev. counter code 4 = number of cylinders, or ratio for alternator/engine revolutions. (for tach calibration) 5 = Segment test (lights all LCD segments) 6 = Speedomenter sender impulses - each wheel revolution adds 7 to this count. 8 = program version ako je jeć bilo, onda nek modovi obrišu daj reci kako da napravim to jer ja uopce nemam nikakve okretaje imam sat na kazaljke na desnoj strani Edit:napravio sam, sad napokon i ja imam obrtaje Edited February 12, 2011 by prky18 Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 12, 2011 mislim s naginjanjem kad se prikoči malo jače onda se naginje cajger prema punom tanku a kad se doda gasa i naglije krene pada ka rezervi, nije neka posljedica al mi je to bilo jako cudno da se pojavljuje samo kad su upaljeni ti digitalni brojači okretaja Ja imam takvih problema i bez digiokretaja i sto je najgore isao sam rastaviti plovak da se uvjerim jel on ne valja,iza sve u redu spajali ga kod elektricara kaze i on da je sve kako treba a ja samo znam da kad kocim imam pun rezervar,koji dobar prizor samo sto dozivim razocaranje davanjem gasa Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted February 12, 2011 Ja imam takvih problema i bez digiokretaja i sto je najgore isao sam rastaviti plovak da se uvjerim jel on ne valja,iza sve u redu spajali ga kod elektricara kaze i on da je sve kako treba a ja samo znam da kad kocim imam pun rezervar,koji dobar prizor samo sto dozivim razocaranje davanjem gasa vjerojatno kmh ne valja, tj pokazivač goriva Share this post Link to post Share on other sites
ludara 0 Posted February 12, 2011 heheh, vjerojatno što kolega kaže, nevalja ti pokazivač goriva, mene je moj problem razveselio kad sam izvadio ključ i dao kontakt ponovo, pa je normalno pokazivao gorivo, , tako da ne iskušavam više digitalni brojač, jel me ubije u pojam variranje pokazivača goriva Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted February 12, 2011 radi i na tdi-u al recimo ja imam jedan problem, neznam dal ste primjetili ili je to samo kod mene, cajger od goriva se naginje kak se naginje i auto, znači kad upalim brojač okretaja digitalni cajger goriva gubi funkciju, baš me zanima dal ima tko s istim problemom... to je i meni bilo,mislio sam da sam shebo sat s tim... Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted February 13, 2011 i meni to radi na dvojci imam sat od 3 gti 16v.. jedno pitanje vidim da vecina ima lampicu za rezervu. ima li kakva caka da se to slozi da radi? sori na OT. Share this post Link to post Share on other sites
hard_weasel 0 Posted February 13, 2011 ja na ventu nemam uopce lampicu od rezerve !! 1.9D 94.g Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 13, 2011 jucer mi said uleti sa spikom digitalni satovi ovo ono,ja gledam...kad nesto on stiso upali auto kad ono obrtaji digitalni,prva liga Share this post Link to post Share on other sites
hard_weasel 0 Posted February 13, 2011 forica je !! Share this post Link to post Share on other sites
djole 0 Posted February 13, 2011 Na mojem il ne radi il ja to ne znam ukljucit.Kolko sam skuzil treba dat kontakt,upalit poziciju i stisnut lijevi gumb na satu,drzat dok se svjetla ne ugase i upalit auto,onda ga pustim i stiscem do broja 7 i trebalo bi radit.Ja sam dao kontakt,upalio poziciju i mozes drzat gumb do sutra i nista se ne dogadja. Share this post Link to post Share on other sites