wildD 1 Posted February 11, 2011 dakle prilikom svakog paljenja se auto pali na ovaj način,a jednom mi se u vožnji ugasio jučer sam skidao climatronic i nakon toga se to dešava ima netko kakav savjet ili pomoć u vezi toga? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 12, 2011 stvarno nema nitko nikakvu ideju? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 18, 2011 bio jučer na dijagnostici i javio je neku grešku sa imobilizatorom,pa sam sinoć išao na benzinsku i tek na 30-og puta upalio auto nakon kaj sam prčkao po žicama iza kontakt brave,kaj mi je raditi? Share this post Link to post Share on other sites
nenad 0 Posted February 18, 2011 bio jučer na dijagnostici i javio je neku grešku sa imobilizatorom,pa sam sinoć išao na benzinsku i tek na 30-og puta upalio auto nakon kaj sam prčkao po žicama iza kontakt brave,kaj mi je raditi? kod kljuca te zajb..priljepi transponder iz kljuca na antenicu i putuj sandro... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 19, 2011 lol,nakraju je bio samo uložk bravice Share this post Link to post Share on other sites