BaGy 2 Posted January 31, 2007 Vec prije tjedan dana primjetio sam da se cuje prednji lijevi amortizer...svaki put kad prolazim neke neravnine cuje se skicanje ko ona gumena patka za bebe... ...vozim inace G4 TDI-a 2003.g. 74 000km, nikad problema dosad...pozz Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted January 31, 2007 Pogledat odbojnu gumu i zastitu na amortizeru...Pregledaj stabilizatore..... te gumu gdje se balans-stangla pricvrscuje uz ??asiju.... dalje... pogledat selen-blokove... Pokusaj nauljit lagano cisto da vidis sto skripi... Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted February 1, 2007 ma to je imeni bilo na bori.... uglavnom mjenjao selene...nije to amortizer...!!! Share this post Link to post Share on other sites
salecar 0 Posted April 5, 2007 jesi siguran da je do selena? majstor mi veli da je do amortizera ... kak je krenuo pola auta ce mi rastavit al nekako mi to s amorizerima ne drzi bas vodu, imao sam drugu IV prije, isto se culo +kod frenda isto tako, i cuje se samo kad je toplo. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 5, 2007 Cvili guma dakle.. WD u ruke i podmazi sto smo ti rekli (malu ulja da ne??ulja) Share this post Link to post Share on other sites