0
Audi

POPRAVAK ECU-a

Recommended Posts

Jel znate nekog za popravak ECU-a od VW polo sdy , motor asy, javlja grešku N109 ventil koji je ispravan kao i instalacija.

Molio bih preporuku kod kog ste bili tj. netko provjereni.

ELcod u Sisku, imaš na netu njihovu stranicu..

Sad sam se sjetio, pa imaš i Danka tu u vg, 091/6253-352, al nisam siguran dal je taj broj još uvijek...

Edited by vr-turbo

Jel znate nekog za popravak ECU-a od VW polo sdy , motor asy, javlja grešku N109 ventil koji je ispravan kao i instalacija.

Molio bih preporuku kod kog ste bili tj. netko provjereni.

Bio sam kod čovjeka,radi i radio je prvo oko ECU-a a sad radi i vrhunski je stručnjak za plin,ima firmu i sve..Uglavnom možeš ga kontaktirat:

http://www.tidala.bloger.hr/

Moja preporuka da ako itko može on bi trebao riješiti ovo tvoje... :palci

http://www.benc-elektronik.com/elektronika-pumpe-isuzudelphi

Popravak elektronike pumpe ISUZU/DELPHI upotrebljava je OPEL na 1.7 DTI motorima

dscf1460_edited.jpg

Kataloški broj/evi: 8971891362

Kod greške : P0251

Trajanje popravka : dva radna dana

Jamstvo na popravak : 12 mjeseci

cjena popravka : 1000 kn + PDV

Napomena: cjena vrijedi za neotvarana i mehanički neoštečena računala

Znam da se o tak necemu ne raspravlja, niti je VW ili VAG, ali 2 dana, 1000kn... Ili ima preeeeeeeeeeeeevise posla pa traje 2 dana, ili je to neka caka. Ovakvih sam na dan mogao 10 sloziti, i to ako je fakat problem bil nemoguci da imao najvise posla. Cijena prepaprena. 500kn max placati tak nesto.

E sad, kak su im ostale cijene, ali recimo kod firmi se popravak krece od kojih 1500-2000kn, ovisno o kvaru ili cemu vec. Znam da mi imali vise manje fix cijenu za sve, 1660 ili 1850 (ovisno dal fizicka ili pravna osoba), a neke sitnicarije su bile oko 600kn, ko ovaj Opel. Tak da je najbolje prije nek mislis ici bilo sto slagati raspitati se dobro oko cijena, jer ak mozes ustedjeti 500kn, zasto ne. I da ljudi, pazite kak vam tko lota po tim kompovima i kaj rade, jer ja sam se nagledao svacega u radnom vijeku, od profesora sa fakulteta koji unistili elektroniku auta koja kosta 11000kn nova pa do "strucnjaka" koji to rade vec 10 godina - svi nutra lotali kao da ja dao necakinji od 5 godina lemilicu u ruke i rekao joj gdje da se igra sa njom...

Osobno nemam nista protiv nikoga, o strucnosti mogu raspravljati ako vidim radove. Jedino imam zamjerke na cijeni, ali to je tako u HR...

0