FuTz 0 Posted February 20, 2011 Zanima me kakav je to motor.. primjedbe, izdržljivost.. u biti, da li se pokazao kao dobar motor ili.. 3 klipaš.. imam priliku uzeti pola 99' god. sa tim motorom, pa me zanima da li je dobar odabir ili ne.. Hvala! :respekt Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted February 21, 2011 ja napravio s njime zasad 40 kkm... Sto se primjedbi tice, ja ih nemam zasad.. ono sto si sigurno procitao je da radi malo nemirnije od 1.9 motora, sto je i logicno, ali nista strasno... nikakvih vecih problema nije bilo s njime (nadam se da ni nebude).. Prilikom kupnje, takodjer su mi svi govorili to ti je 3cilindras,nije to izdrzljivo, neuskladjeno itd itd.. Znam par ljudi s tim motorom i svi zadovoljni (mislim na sam motor).. Za pola/fabiu/ibizu cisto dovoljan motor i usudio bih se reci dosta zivahan. potrosnja? racunaj na nekih cca 6 litara po gradu, van njega dosta manje... Sad, da li je to dobra prilika ili ne, morat ces sam prosuditi..i odluciti se. Share this post Link to post Share on other sites
zoky099 0 Posted February 21, 2011 neznam jel ti šta pomaže al evo moj stari ima u svom polu taj motor, polo je 06' godište.. nikakvih problema nema s njime a nit je vlasnik prije imao poteškoća Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted February 21, 2011 (edited) imam taj motor u svom polu samo 51 kW toći vozi, nikakvih problema potrošnja mi je cca 5 litara po moni bolje to nego SDI Edited February 21, 2011 by marko.p Share this post Link to post Share on other sites
DejanM 0 Posted February 21, 2011 Ja sam u auto školi vozio polo 2004. godište s tim motorom, i mogu reći da auto lijepo ide, čak ni zvuk nije loš kad se navikneš. Auto je na satu imao oko 180000 i nikad nisu imali nikakvih problema s njim, samo redovito održavanje, a svi znamo što sve moraju trpjeti auti u autoškoli Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted February 21, 2011 Ja ga imam u Polu ali moj je 2002g. 210000km nikad ništa toči vozi sa standardnim servisima Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 22, 2011 Znači, po vašim odgovorima, motor je i više nego dobar.. hvala svima Share this post Link to post Share on other sites