MaxFire 0 Posted February 21, 2011 Namjeravam stavljat na auto farove sa lećom (znači petica obična 1.9 tdi 07.god) pa me zanima dali pašu ovi na šeraf i kakve preinake moram radit da bi to funkcioniralo http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?Vi...9#ht_1228wt_989 ako tko zna neka pomogne....i ako možda netko od forumaša ima farove za prodat ili zna gdje ih nabavit (jeftinije) bio bih mu zahvalan...normalno HELLA unaprijed hvala!!!... Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted February 21, 2011 Namjeravam stavljat na auto farove sa lećom (znači petica obična 1.9 tdi 07.god) pa me zanima dali pašu ovi na šeraf i kakve preinake moram radit da bi to funkcioniralo http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?Vi...9#ht_1228wt_989 ako tko zna neka pomogne....i ako možda netko od forumaša ima farove za prodat ili zna gdje ih nabavit (jeftinije) bio bih mu zahvalan...normalno HELLA unaprijed hvala!!!... Ovi su ti sa svjetlećim stapom unutra i taj stap im rikava brzo, mani se toga... Samo hella xenon look ili bas xenon, ostalo je glupost i ne zgleda lijepo Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 22, 2011 Ovi su ti sa svjetlećim stapom unutra i taj stap im rikava brzo, mani se toga... Samo hella xenon look ili bas xenon, ostalo je glupost i ne zgleda lijepo ovo sa linka JE HELLA Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 22, 2011 Da,to jesu Hellini farovi,ali sa Kurvenlicht funkcijom Share this post Link to post Share on other sites
Light_Man 0 Posted February 22, 2011 Da, odmah priupitam da bi se stavio xenon na golfa 5...a nema leće. treba sa njima kupiti onaj adapter, jel tako? Čitam razne ponude...i najviše se prodaje 6000 kelvina....cijena oko 600kn plus taj adapter 140kn... i vidim da je spomenuto da noviji auti, od 2005 godine javljaju grešku pa se mora staviti još taj neki uređaj da to eliminira... kakva situacija je sa golfom iz 2004 godine? Da li je tko stavljao xenon na njega? Imam ga namjeru staviti pa me zanima kolko ima poslao oko toga, oko postavljanja i da li se moraju neke preinake raditi? Hvala svima na informacijama. Ako sam na krivo mjesto stavio upit, molim da se moderatori ne ljute Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted February 22, 2011 Hmmm...a ja sam baš mislio uzeti takve sa svjetlećim štapom što ih rijetko vidim na peticama...a isto su hella pa kaj se nemože kod toga svjetlećeg štapića(mislim da je to pozicija)ako otiđe žaruljica promjeni se i idemo dalje? ali i uz to moćno izgleda Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted February 22, 2011 To su Cellis farovi bez kurvenlichta nego imaju cellis staPic bijeli sta svjetli, dok ti krepa onda se mozes j****, pa vidim da u njemackoj nisu zadovoljni Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 22, 2011 (edited) Ovako izvana su isti kao i DynaBeam farovi Edited February 22, 2011 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted February 22, 2011 znam al pogledaj malo bolje sliku, vidjet češ da između leće i dugog svjetla ima onako "polumjesec", to ti je svijetleći štapić koji kao prvo seljački svijetli, kao drugo rikava jako brzo, sad je dobro dok crknu obadvije strane skupa, a dok krepa samo jedna? zato kažem, samo xenon look (znači obični s lećom) ili samo xenon Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 22, 2011 (edited) Znam,taj štapić ima i ovaj DynaBeam.Slažem se s tobom,standardni farovi Hella xenon look i to je to.I puno ljepše izgledaju. Evo i slike tih DynaBeam Edited February 22, 2011 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted February 22, 2011 A dobro onda ću gledat da nabavim hella xenon look...koliko je posla sa tom ugradnjom??? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 22, 2011 Treba skinuti prednji branik,skinuti farove i staviti druge.Koliko posla,ovisi,nije to ništa komplicirano,ja sam to sebi riješio jednu subotu prijepodne,s tim da sam još i xenon stavljao u farove Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted February 22, 2011 Ja ljepše farove od oem bixenon farova na golfu 5 nisam vidio, meni lično sve ostalo je selo... Kupiš farove hella fino složiš xenon kit evo slika (mislim da je od nekog čalana ovog foruma djelo) Nakon toga skineš branik....stare farove ....nove staviš (prije toga ovako sve fino složiš), prikopčaš aktiviraš vagom xenon isključiš auto paljenje svjetala , aktiviraš onu običnu sijalicu do xenona za dnevna svjetla ...tako da štediš xenon.. i tvojoj sreći nema kraja Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted February 22, 2011 Hvala vam puno na korisnim informacijama i slikama nemate pojma koliko ste mi pomogli...imate cugu :D Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted February 22, 2011 (edited) ajd kad kupis farove napisi gdje si ih kupio i kolko si platio, ako nije bed, ja bi ih isto stavljao pa me zanima Edited February 22, 2011 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
bramba 0 Posted February 22, 2011 ja ti mogu ponuditi ovakve.. vidi sliku Farovi su novi i zapakirani. Ako si zainteresiran javi se na pp. Share this post Link to post Share on other sites
MaxFire 0 Posted February 22, 2011 ajd kad kupis farove napisi gdje si ih kupio i kolko si platio, ako nije bed, ja bi ih isto stavljao pa me zanima Ok...nema problema Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted February 23, 2011 ja ti mogu ponuditi ovakve.. vidi sliku Farovi su novi i zapakirani. Ako si zainteresiran javi se na pp. Prijatelju to je to, moze i meni na pm cijena Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 23, 2011 celis hella sa unutrasnjost u mat crno lakirana ž Share this post Link to post Share on other sites
Light_Man 0 Posted February 27, 2011 Da, odmah priupitam da bi se stavio xenon na golfa 5...a nema leće. treba sa njima kupiti onaj adapter, jel tako? Čitam razne ponude...i najviše se prodaje 6000 kelvina....cijena oko 600kn plus taj adapter 140kn... i vidim da je spomenuto da noviji auti, od 2005 godine javljaju grešku pa se mora staviti još taj neki uređaj da to eliminira... kakva situacija je sa golfom iz 2004 godine? Da li je tko stavljao xenon na njega? Imam ga namjeru staviti pa me zanima kolko ima poslao oko toga, oko postavljanja i da li se moraju neke preinake raditi? Hvala svima na informacijama. Ako sam na krivo mjesto stavio upit, molim da se moderatori ne ljute Može mi tko dati neke informacije? Share this post Link to post Share on other sites
Tole posusje 0 Posted March 3, 2011 (edited) Ima toga kod mene, u tokicu. Mogu se narucit xenon look farovi ja ih stavljo na svoju peticu, odlicno izgleda prezadovoljan sam. Znaci oem hella xenon look headlights. Ako nekog zanima neka se javi. Ne znam tocno cijenu ali ako neko treba provjerit cemo! A sto se tice ugradnje xenon kita imam za preporucit dobrog elektricara za zg i okolicu. Ima one phillipsove kitove s ponistavacem greske i sve radi kako treba! Boju zarulje naravno biras sam. Ja uzeo 6000k i super mi je Edited March 3, 2011 by Tole posusje Share this post Link to post Share on other sites
Gile 0 Posted March 20, 2011 Moze li meni cijena tih farova u eurima i koji su tačno model...Posto nisam iz HR a snalazio bih se za dostavu u BiH ) Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted March 20, 2011 Moze li meni cijena tih farova u eurima i koji su tačno model...Posto nisam iz HR a snalazio bih se za dostavu u BiH ) sve isto navedeno gore i mene zanima Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted March 20, 2011 Ima toga kod mene, u tokicu. Mogu se narucit xenon look farovi ja ih stavljo na svoju peticu, odlicno izgleda prezadovoljan sam. Znaci oem hella xenon look headlights. Ako nekog zanima neka se javi. Ne znam tocno cijenu ali ako neko treba provjerit cemo! A sto se tice ugradnje xenon kita imam za preporucit dobrog elektricara za zg i okolicu. Ima one phillipsove kitove s ponistavacem greske i sve radi kako treba! Boju zarulje naravno biras sam. Ja uzeo 6000k i super mi je Daj cijenu na pm... Share this post Link to post Share on other sites