srecko90 0 Posted February 24, 2011 interesu je me vase misljenje,sta mislite kako bi one stajale na golfu 1? posto su 5x112 jel bi moglo samo da se izbusi felna na 4x100 ili bi morala da se vari tj popunjavaju rupe pa da se buse nove? a ne bih npr stavljao distancere jel bi onda previse strcale vani....jel su felne sve 4 po 8 J...ET je 35, jel bi mozda felna udarala u amortizer posto je veliki ET...svaka pomoc je dobro dosla...inace felne su 16 ice ...ako ima i neka slika golfova 1 sa bbs rs od 16 inca da i napred i pozadi imaju 8 J bilo bi extra da vidim kako stoji... Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted February 25, 2011 nije valjda da niko ne zna?? potrebne su mi informacije sto pre,jel mogu da ih uzmem za jeftine pare Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 25, 2011 Nisam viđao puno kečeva na 16", a kamoli na RSovima 16". Big Ron je to dobro ukomponirao, ali šta je i kako napravio, to će ti bolje Tonac znati reći. Generalno nisam za to navarivanje rupa i novo bušenje. Teško da će ti netko ponuditi dobar savjer. Izračunaj sam koliko ti to strši na ET kalkulatoru Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted February 25, 2011 kako to da izracunam? ja trenutno kod mene imam felne 14 ice od 6J i ET 13 i dosta su izbacene,ali posto su ove od 8J i ET 35 nemam predstavu kako bi izgledale i da li bi udarale u amortizer Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 25, 2011 Topic o offsetu (et-u) i izračunu več postoji Topic sa hrpom slika keca na bbs-icama postoji Topic o bušenju rupa na felgi i zavarivanju postoječih postoji Naše mišljenje je manje bitno,bitno je što se tebi sviđa Ako mi zaželimo da ostaviš keca na čeličnim 13-icama hočeš li učiniti to? Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted February 25, 2011 kako to da izracunam? ja trenutno kod mene imam felne 14 ice od 6J i ET 13 i dosta su izbacene,ali posto su ove od 8J i ET 35 nemam predstavu kako bi izgledale i da li bi udarale u amortizer ja sam na svog roca probavao 9x16 iza i et 15, pašu bez problema mislim da bi i 8x15 trebale odgovarati iza bez problema na kecu, mislim da nebi strugale po amortizeru, a ni preveć stršale van... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 25, 2011 Možda ovo pomogne malo? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=32343 Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted February 25, 2011 Bbs RS 077 se ne mogu izbusiti na 4x100 kako bog zapovjeda.. Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted February 26, 2011 Topic o offsetu (et-u) i izračunu več postoji Topic sa hrpom slika keca na bbs-icama postoji Topic o bušenju rupa na felgi i zavarivanju postoječih postoji Naše mišljenje je manje bitno,bitno je što se tebi sviđa Ako mi zaželimo da ostaviš keca na čeličnim 13-icama hočeš li učiniti to? za te slike golfova 1 sa bbs felna to znam,samo kazi mi samo kako ja da znam sa slike koje felne bas imaju et 35 i koje su 8J? ja tacno znam sta se meni svidja i nisam ni u jednom trenutku pitao glupo pitanje,ovo kad sam rekao kako bi stojale te felne mislio sam na velicinu felne,posto nisam bas nesto primetio da stavljaju 16 icu bbs rs na golfu 1...i nisam trazio savet da mi kazete koje bi felne bolje stajale,mogao bih da ga cujem ali ne znaci da bih ga prihvatio....nisi morao da dajes ovakav komentar ako nisi imao nameru da pomognes,ne razumem cemu to... MOTA BOY i IVAN_VXR hvala puno,sad barem znam da ih ne uzimam,inace decko te felne prodaje za 220e i to u skoro fabrickom stanju,ja ocuvanije felne od tih jos nisam video,sa svim cepovima,bbs logo je kao nov,rubovi ni okrznuti...ali to je bilo neko vreme jel su mu trebale pare,sad ce vrvt i da odustane od prodaje...u svakom slucaju hvala Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 26, 2011 Gle, 8" s gewindom naprijed na kecu unutar blatobrana, jako teško ako misliš samo zavidati. Inače, na kecu na 7" je granica ET 34 da ti ne udari u gewindu, pa ubaci u ET kalkulator koliko ti je to s tvojim felgama. To je pod uvjetom da si makar na 195/45, a ako misliš neki balon staviti, onda je to sve puška na kecu. Iza nikada nije problem, pogotovo ne 8" zadržati unutar blatobrana, ili navučenom gumom ili minusom. Dalje je sve tvoja volja i želja. Imaš nekoga tko vari aluminij? Share this post Link to post Share on other sites
srecko90 0 Posted February 26, 2011 mislio sam da stavljam 195/40 ,a za varenje bi se snasao,ali posto ne moze i posto bi morali adapteri to bi onda previse virilo vani tako da nista od toga,cekam neku drugu priliku...hvala u svakom slucaju na pomoci Share this post Link to post Share on other sites