Speedy-RI 0 Posted March 6, 2011 Neki su sada u 5 ujutro dosli doma a neki su ostali bauljati i lumpovati po gradu, uglavnom bilo je predobro veceras :fakjea Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 6, 2011 Napokon stigli kući ... Bilo odlično... Sutra nastavak Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 6, 2011 mačko mogu bit tvoj whiskassssssssss............................................................... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 6, 2011 jučer bio sa ekipom i bilo je strava...predsjednik se dosta opustio ali ga je pazio neokrunjeni dopredsjednik ekipi Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 6, 2011 (edited) jučer bio sa ekipom i bilo je strava...predsjednik se dosta opustio ali ga je pazio neokrunjeni dopredsjednik ekipi HAHAHAHAHA opušteni su i danas bili , ja sam se nadao da budeš i ti došo a ono 0 bodova , ekipa sorry kaj sam vas ujutro malo ranije probudio ( znaju koji su bili sretnici ) bilo je super ko i uvijek sa dobrim društvom pozzz svima Edited March 6, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted March 6, 2011 pozz svima evo samo da pohvalim organizatore i cijelu ekipu bilo je sve super...ekipa ludilo... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 6, 2011 HAHAHAHAHA opušteni su i danas bili , ja sam se nadao da budeš i ti došo a ono 0 bodova , ekipa sorry kaj sam vas ujutro malo ranije probudio ( znaju koji su bili sretnici ) bilo je super ko i uvijek sa dobrim društvom pozzz svima imao nekih obaveza a kada sam ih se oslobodio vi već u koloni za KA i ZG...mislio sam da će pasti neka kava da se pojedinci malo otrijezne Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 6, 2011 Jučer ludilo... danas još vece.... Idem spavati... boli glava Ekipa predobra... pozdrav dvojici koji su potegli iz Slo (Poreč) Imate volje! Whiskas i kamenčići u džepu neprocijenjivo Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted March 6, 2011 (edited) evo Zadrani stigli sretno kući malo prije usprkos jakoj buri i obilaznim cestama danas nakon posjeta karnevalu i rastanka sa ludom Riječkom ekipom otišli malo do Opatije i Lovana na kavu nas desetak na čelu sa don Juanom poznatim Fogićem i preopuštenom Miroslavom ( nije greška,postao je Miroslava ) meet : odličan,odličan,odličan veliki našim Riječanima jednom riječju jako dobar vikend,jednostavno nezaboravan bižuterija,bižuterija,bižuteija,bižuterija,bižuterija,bižuterija,bižut.......... ................. Edited March 6, 2011 by tehničar Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 6, 2011 ljudi neznam kaj da vam kazem.... SVE VAS VOLIM.... bilo je stvarno super i nezaboravno i jučer i danas.... pozdravw cijeloj ekipi... i morat cemo malo i privatno svratit u rijeku u johni walker... birc odlican.... :respekt :respekt :respekt :respekt :respekt Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted March 6, 2011 Eto, moje prvo druženje sa Vama i nema se šta reć, osim veliki !!! Smijeha je bilo na pretek , a za cugu i klopu da ne govorim!!! Iako sam upoznao većinu RI-ekipe, malo pomalo pa ću upoznat i Vas ostale! Svaka čast ekipi sa VW znakom na krovu, ideja je odlična! Čekam slike i koji video, ako bude!? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 6, 2011 Evo dođosmo kuči i mi Sutra ostatak Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 6, 2011 Stvarno odlican meet, vidio stare i upoznao nove ljude, stvarno odlicno sve. Evo upravo dosao doma po drugi put danas Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 7, 2011 nažalost nisam prisustvovao meet-u...no, nadam se da će biti neki KVWarner pa da dođem i u taj kraj a da mi je razlog VW.... Miro me zagrijao u subotu naveče, pa sam probao nešto iskombinirati, no nakraju ću krivicu svrgnuti na curu, kaj nije htjela ić... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 7, 2011 evo da se i ja javim. bilo je predobro i subotu i jučer. ekipa odlična, lud provod, prepijani ljudi. al moglo se i vidit da fog i miro nisu samo prijecednici za govore i ostale stvari, ispijanju pive, "jebanju" sa krumpirom :rotfl svwaka čast, svwe vwas vwolim slike navečer ili kad se glava odmori Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 7, 2011 ispricavam se na ponasanju mojih saputnika, no probajte ih razumijet - Ađutanti su mladi i neznaju još kako se ponašati u danom situaciji, a Miro prolazi krizu srednjih godina iliti drugu mladost tako da mu opet nije za zamjeriti. Obećajem da ću pri idućim susretima ipak bolje pripaziti na njihovo ponašanje, moj grijeh! mlađi Ađutanta, kićo, je već prenio moju poslanicu, no još jednom - da, sve vas volim Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted March 7, 2011 svi nesto tipkaju, dajte neke SLIKE!!! Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted March 7, 2011 (edited) AĐUTANTI Stanlio i Olio. slike navećer @ tonac ja sam ti lijepo ponudio ali cura je sumnjićava nije ni čudo radi Foga i Mire Edited March 7, 2011 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 7, 2011 Ajmo,ajmo slikeeeee!! Kak je u urcuKu kad puno ¨odraslih¨ muskarac prica poslje susreta o zajednickoj ljubavi a ti to ne gledas kak bi trebao sa gadjenjem nego sa osmjehom na licu...! Fuuujj zapravo,dajte slike prederi Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted March 7, 2011 miro .... ajoj :rotfl fog je bio sexualno opsjednut.. siniša u opatiji slikal neku ženu za mađarski playboy... stvarno super ekipa... i ja bi vidio pokoju slikiciu... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted March 7, 2011 (edited) Svaka čast Ekipi iz BJ je bilo Jebeno 4 dana u Rijeci NEZABORAVNO ! ! ! ! Ovak je to krenulo sa bokalima od 1,5 L pa je to bilo malo MALOOO pa smo uzeli veću dozu uskoro filmić natjecanja u ispijanju pive Bjelovarčani vs "šefovi" BTW morali smo im pustit - novci su bili u igri e da da nebudemo gladni Edited March 7, 2011 by Petar 001 Share this post Link to post Share on other sites
Nik 0 Posted March 7, 2011 (edited) Ekipa hvala svima koji su došli stvarno prava ludnica... drago mi je da sam vas sve opet vidio i valjda ćemo uskoro sve ponovit! pozdraVW svima P.S. valjda mi određeni dio "dalmatinaca" neće zamjerit... :rotfl Edited March 7, 2011 by Nik Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 7, 2011 @ tonac ja sam ti lijepo ponudio ali cura je sumnjićava nije ni čudo radi Foga i Mire još jednom...hvala na ponudi a ova dvojica... ...... a čuj... neznam na čem su bili.... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 7, 2011 još jednom...hvala na ponudi a ova dvojica... ...... a čuj... neznam na čem su bili.... Na "Jamnici" Slike i report večeras ili sutra. Oporavljam se od najluđeg vikenda u zadnjih nekoliko mjeseci Share this post Link to post Share on other sites