oglascado 0 Posted March 8, 2011 OK,nek ti bude Fog Ti si ispa največi pijanac a ja najbolji jebač,eto jesi sad zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 8, 2011 OK,nek ti bude Fog Ti si ispa največi pijanac a ja najbolji jebač,eto jesi sad zadovoljan ma ja ustvari uopce nisam htio seks, ali sam bio pijan pa nisam znao sta radim Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 8, 2011 on nije htjeo sex..on se samo zaljubljivao u sve redom :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 8, 2011 srki, ne sprdaj se s tudjim emocijama otkud ti ovaj citat u potpisu? Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 8, 2011 tek sad kad gledam slike, skuzim kolko je ovo bilo neravnopravno takmicenje....pa ove karikature nisu imale sanse protiv nas e, i hvala KUPCU sto je uskocio u finalu Ma nema na cemu drveni ..nikad teze do majice ko ovaj put Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 8, 2011 da ću ti ja karikaturu,mulac jedan Jel to ono: "you plonker"!?!?!? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 8, 2011 srki, ne sprdaj se s tudjim emocijama otkud ti ovaj citat u potpisu? od jednog bivseg slavonca Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 8, 2011 Vi mene ne razumijete.... Kad me je poljubila u usta ja sam osjetio leptirice u trbuhu..... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 8, 2011 eto to je to od Silvie i mene od fotkica... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 8, 2011 Mislim da je ovo bilo finale more coming soon Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 9, 2011 ustvari sam se nadao da nema slika iz johniea :doh Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 9, 2011 ustvari sam se nadao da nema slika iz johniea :doh Hahahahaha... pa bas smo lijepi.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 9, 2011 Hahahahaha... pa bas smo lijepi.... ako hoces pokazat neku lijepu sliku, daj okaci onu di smo ja i silvija Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 9, 2011 ako hoces pokazat neku lijepu sliku, daj okaci onu di smo ja i silvija Ma koju? Ja je nisam vidio tj neznam, pozda ju preskocio... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 9, 2011 Uff bilo je pre doobro i nezaboravno,samo da se zna ja bi nazad opet :cuga Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 9, 2011 Uff bilo je pre doobro i nezaboravno,samo da se zna ja bi nazad opet :cuga ocito su se KUPAC i PRODAVAC napalili zesce, spominje se neka repriza u Johnieu Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 9, 2011 hahahaha.....bas mi je drago da uspijevamo napaliti ljude :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 9, 2011 Nije PRODAVAC nego vr6 Kad,di koja ura ja krecem... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 9, 2011 Ekipa je zakon, dugujemo vam još bolji kVWarner, ali otom potom Bilo je gušt voziti pijanog Ivicu u autu i držati tricu u blokadi od grada do Zameta, a da se on toga idući dan ne sjeća Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 9, 2011 ustvari sam se nadao da nema slika iz johniea :doh Onda najbolje da ja ne uploadan materijal Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 9, 2011 ajde baš mi je drago da sam vas vidio barem na kratko... s druge mi je strane žao šta se nismo više družili u šatoru al jbg. doći će i kvwarner tour brzo... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 9, 2011 Evo slika Važna napomena: Neke slike su mutne jer se fotić napio od prevelikih alkoholnih isparavanja u Riječkoj Pivnici Polazak prema gradu...... Desetka za ideju, realizaciju i završnu obradu Zagrijavanje Fog i Miro se tu još srame slikat jer nisu na radnoj temperaturi Kiki i golfijaner (u pozadini se može vidit di je završio sitniš od većine sudionika) Bjelovarčani i dio Ri ekipe.... Riječke snage...... Predstavljanje Jette - Sale je zaboravio napomenut sa se mi svi volimo voziti u Jetti otraga vwbubi... Tu se opasni planovi kuju Nikad nismo saznali čija je ovo ruka uletila u kadar Bojana (Remx-ova bolja polovica) Ne znam jel ovo Bojana li Roko Sale je obećao da u korizmi nema alkohola pa se morao zagewindat na meetu Marin ozbiljno razmišlja da se baci u poljoprivredne vode Dr. LoVe Tonka i Silvia.... Miroslava..... ...valjda ne zna da je Marin zauzet. Zadrani... Dioptrija za deset No comment... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 9, 2011 Dalje bolje da ne komentiram jer je svo pošlo naopako To bi bilo to od mene, vas sve i nadam se da se opet uskoro vidimo Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 9, 2011 Bravo Ivek i ostali na slikama...prva liga Share this post Link to post Share on other sites