Mark 0 Posted March 7, 2011 FOG inbox ti je pun... a ovo je feedback.. "postoji tema sa zanimljivim oglasima, postoji također mogućnost da oglasis potraznju, no da napravimo trakavicu oko tvoje potraznje za autom (koji bi vjerojatno trebao biti najbrzi, najjaci i najekonomicnije) vidim kao malo sebicno" tema sa zanimljivim oglasima je nepregledna i ne postoji u njoj takav materijal za projekte... u topicu sam naveo da je topic za sve... znači ubacivanje linkova na aute koji mogu polužiti za projekte.... ne samo meni nego svima... moj auto ne treba biti najbrži, najjači i najekonomičnije... niti sam to igdje napisao... baš suprotno..... tvoj zaključak da je to sebično je dobiven iz tvojh neutemeljenih razmišljanja jer misliš da moj auto treba biti najbrži, najjači itd.... ako sam sebičan što sam otvorio topic od kojeg ću i ja imati koristi osim drugih onda sam sebičan... ja ću ti izlistati odmah linkove gdje si ti bio sebičan ako želiš... no nema smisla... bilo bi djetinjasto.. ako ti nisi sebičan svaka ti čast... ti si moj novi idol... sada malo očito podbadam možda progledaš da nemaš osnovu za ništa što si izjavio... pokaži mi nesebičnog čovjeka na forumu ja si režem glavu isti čas.. ja sam otvorio normalan topic sa konkretnom temom za mene i za sve... i to još naglasio... da je za sve... ne znam da li nisi hebavo ili šta? ( nemoj se ljutit to govorim iz zezancije dobronamjerno podbadanje) drugima si dopustio da zagade topic... pozz lock.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 7, 2011 lock.... na zapovijed Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted March 7, 2011 Haaaaaaaaaa... Mark ti si nisi normalan! Kokice spremne,cekam nastavak... Share this post Link to post Share on other sites