1 1
smmania

golf 4 1.4 16v 75 ks

Recommended Posts

ovako htio bi malo dignut snagu na autu najvise mi smeta na otvorenoj cesti sta ga moram vise vrtit a tako i u preticanju.. auto ima 113000 km i zanimalo bi me koje bi bilo najjednostavnije rijesenje da dobim malo snage i momenta na njemu osim chipa jer na ovom pikavcu od motora je neisplativ.

Na njemu nista nije isplativo... Barem po meni...

neisplativa su ti neka veca ulaganja......pomoc ce malo protocniji zracni filter,ne gljiva,svjecice tipa denso iridium i to ti je to......osjetit ces razliku a nije prevelika lova....ak je pomoglo na trojci 1.4 i accentu,mora i kod tvog motora.....sve preko toga ti je bacanje novaca.....

Da citiram jednog kolegu sa drugog foruma:

Tunirati 1.4 atmo je kao kupovati cvijeće kurvi

Da citiram jednog kolegu sa drugog foruma:

nemoj to govoriti na dan žena

Pozdrav!

To je sve pitanje koliko ti treba da budes zadovoljan i za koliko para.Po meni SM optimum +8 ks i +13 Nm za 200 eura je najvise sta mozes dobit za tu lovu,sve drugo protocniji auspuh,druge svicice,protocniji filter zraka ptrosit ces jos toliko a ne ces dobit 2 ks.Najbolje bi bilo sve to skupa sa SM powerom +13 ks i +18 NM

pogledaj na http://www.smchiptuning.com/

Pozdrav!

To je sve pitanje koliko ti treba da budes zadovoljan i za koliko para.Po meni SM optimum +8 ks i +13 Nm za 200 eura je najvise sta mozes dobit za tu lovu,sve drugo protocniji auspuh,druge svicice,protocniji filter zraka ptrosit ces jos toliko a ne ces dobit 2 ks.Najbolje bi bilo sve to skupa sa SM powerom +13 ks i +18 NM

pogledaj na http://www.smchiptuning.com/

a poznato je i da 1.4 puno trosi (provjereno iz prve ruke) ...pa je moje pitanje sta bi se desilo sa potrosnjom ?

MA ZABORAVIIIIIIIIIIIIII

pa znam nebi ni u ludilo bacal lovu na to,pricekam par mjeseci sakupim lovu i kupim tdi-a

al me bas zanima kaj ce bit sa potrosnjom

nista s tim motorom...

k'o sta vecina kaze...

nema tu kruha...

a dobro ljudi .... ja sam pitao nacine znam i ja da je neisplativo s ovom igrackom....

dečko ima auto sa takvim motorom i zanima ga TO!! vjerujem da zna da ak ima love ko blata da može neki 3.2 biturbo i onda je to to no nema svatko sad 1500eura+ za neki jači motor

dečko ima auto sa takvim motorom i zanima ga TO!! vjerujem da zna da ak ima love ko blata da može neki 3.2 biturbo i onda je to to no nema svatko sad 1500eura+ za neki jači motor

Pa bi bilo dobro da baci u dim i ovih 300 kaj ima, dobije auto za koji ce reci "cini mi se da ide bolje" i koji trosi litru-dvije vise?

već za 400e može uzet sybelicu čelenDžErA4 i evo konjića!!!

da se razumijemo - u tom setu je elektronika i taj usis i dizne!!

još nabavi neki kraći mjenjač pa TDI bye bye uz pozamašnu potrošnju!!

moj autek sa 1.4 8v je trošio 14-18lit

manni

1. jeli ovo 1.4makina u toj trojci?

2. sve to košta ki da si ubacio 1.8t

3. okretaji i okretaji trjanost motora je?

smmania dobio si poštene odgovore... za tu anemičnu makinu snagu mozes dobit za 1500+eura al opet sa svim tim troskovima nedobijes pouzdan motor vec nešto što moraš terat u oblake da bi izvukao snagu.

A da radis auto z trke pa ti je bitna kubikaža onda je to druga stvar. Ovako se ipak malo strpi i ubodi kakvog TDI-a (il jačeg benzinca ak ti novci nisu bitni)

manni

1. jeli ovo 1.4makina u toj trojci?

2. sve to košta ki da si ubacio 1.8t

3. okretaji i okretaji trjanost motora je?

smmania dobio si poštene odgovore... za tu anemičnu makinu snagu mozes dobit za 1500+eura al opet sa svim tim troskovima nedobijes pouzdan motor vec nešto što moraš terat u oblake da bi izvukao snagu.

A da radis auto z trke pa ti je bitna kubikaža onda je to druga stvar. Ovako se ipak malo strpi i ubodi kakvog TDI-a (il jačeg benzinca ak ti novci nisu bitni)

fino sam ispod napisao " da se razumijemo, u tom setu je usisna dizne i elektronika"

ova trica je 2.0 8v

već za 400e može uzet sybelicu čelenDžErA4 i evo konjića!!!

da se razumijemo - u tom setu je elektronika i taj usis i dizne!!

još nabavi neki kraći mjenjač pa TDI bye bye uz pozamašnu potrošnju!!

moj autek sa 1.4 8v je trošio 14-18lit

Znaš ti koliko košta motor iz tog golfa?!

a nije da ide trica nesto posebno. :rolleyes:

idem i ja svoju 1.8 55kw cipirat. :)

Znaš ti koliko košta motor iz tog golfa?!

Košta ki cijela trojka TDI barem a gdje je još getriba :rotfl

Narc čipaj.. (žali Bože para) :palci:rolleyes:

1500kn za 25ks plus gprivo do tamo i nazad 2500kn slobodno.

1 1