4 4
niner

Cijena gumenih tepiha

Recommended Posts

Gledao sam te od Withcar da vidim kakvi su ali mi se reljef na otiraču ne sviđa, tako da je stvar ukusa da li nekome pašu ili ne.

već sam pisa par puta

ovo kod nas šta se prodaje u ovlaštenom za 250kn pod original,nije pravi original.jer original koštaju oko 300-400samo prednji plus zadnji

ovo šta oni prodaju su TIPSKI tepisi koje ovlašteni nabavljaju od pro-mimata i to uglavnom bude petex

koji uopće nisu loši, dobro se uklapaju i kvalitetni su

Ili Patex ako ti OEM nisu po volji.

Potpis, imam ih u dvici, fenomenalni tepisi. Nit se mrdaju, nit voda prolazi preko zuba jer je dosta velik. Debeli tepisi. Platio ih cca 220 kn u tokicu.

Dobro, nisu Patex nego Petex_DE ali ako netko traži robusnije onda definitivno njih treba uzeti u obzir jer OEM je šminka i uklapaju se po boji sa interijerom ali ovi djeluju kvalitetnije i sa visokim su rubom pa neka svatko odabere što mu bolje odgovara.

Vidim da withcar prodaje od tds-a. TDS ima svoju stranicu i vrlo zanimljiv konfigurator (barem za tekstilne) pa mozete birati sva cetri, dva prednja i jedan prednji vozacki komad, boje tepiha, 15tak vrsta rubova i tri gustoce tepiha (jedini daju tocne gramaze tepiha) dok kod ostalih na stranicama nema tih informacija. Bacite pogled...

već sam pisa par puta

ovo kod nas šta se prodaje u ovlaštenom za 250kn pod original,nije pravi original.jer original koštaju oko 300-400samo prednji plus zadnji

ovo šta oni prodaju su TIPSKI tepisi koje ovlašteni nabavljaju od pro-mimata i to uglavnom bude petex

koji uopće nisu loši, dobro se uklapaju i kvalitetni su

Znači : u ovlaštenom su bili na akciji set od 4 komada po 250 kn, to su ti mekši i lošiji. A ORIGINALNI se prodaju u paru PREDNJA DVA i STRAŽNJA DVA... cijena za prednje je oko 250 kn a stražnje oko 190 i nema boljih od tih !!!

Edited by Bery

Imaju ponudu gumenih tepiha u katalogu za zimu 2016.

vw_zima2016_opremaoqz6i.jpg

Treba vidjeti o kakvim se tepisima radi da nije kakva razlika ili ako je netko nedavno kupovao po ovim kataloškim pa neka stavi fotku da vidimo.

Treba vidjeti o kakvim se tepisima radi da nije kakva razlika ili ako je netko nedavno kupovao po ovim kataloškim pa neka stavi fotku da vidimo.

Radi se o jeftinijoj i lošijoj verziji tepiha kao što je opisano u mom postu...

Meni je u Zubaku u Pz nudio narudzbu dijelova iz tokica ili ciaka...znaci suradjuju s njima...tako da po zelji mozes uzet i zamjenske dijelove u ovlastenom

Nisu zamjenski nego su jeftinija verzija originala !

za neke aute mi je Petex bolje izgleda nego original

Nisu zamjenski nego su jeftinija verzija originala !

kakva je to jeftinija verzija originala? to ako misliš na one ECONOMY (JZW) dijelove onda vrijedi, jeftinija i lošija(al su to uglavnom potrošni dijelovi,pločice,diskovi,brisači,auspusi...)

al SAID milsli na zamjenske/aftermarket dijelove

znači umisto da odeš u Tokić,Interkars itd. i kupiš dio (po mogućnosti s rabatom) i doneseš u servis da ti ga ugrade, oni to obave za tebe,naruče u Tokić,Intercars Ciak itd. i ugrade ti i naplate po punoj cijeni. i šta misliš da se gleda ako ti je npr. original dio lemforder da se traži lemofrder u tokića,malo morgen uzme se prvi koji je dostupan i gotovo,tako da je po meni bolje kupiti sam dio koji Ti hoćeš i doniti da ti ugrade

a te priče mi ćemo naabaviti original al jeftinije itd. obisi mačku o rep

a ima tu na forumu Anđelko-Lageos već je objašnjava razliku između OEM;zamjenski;aftermarket...

Tako je dr.restaurator...radje onda odem sam u ciak pa kupim nego da placam taj dio jos i zubaku...

Vec sam pisao kako sam prosao za lambda sondu u ovlastenom po kataloskom broju 2200 kuna BOSCH lambda (vw audi znak na njoj) a ista takva koja ide pod "zamjenske" dijelove isto BOSCH ali bez vw audi znaka sa istim bosch brojem kao i ona sa vw audi znakom kostala me 750 kuna...dakle po meni sto sam vidio lambda je identicna ali vise nego duplo jeftinija...i uzeo sam je u ovlestenom za 750 kuna sad odakle je ta dosla ne znam

Tako da vjerujem da je isto i sa tepisima

Isto tako sam kupio OEM brisace za golf3 kod zubaka bila neka akcija kutija od VW a unutra Valeo brisaci

Tako da vjerujem da se vecina djelova moze nabaviti jeftinije a da bude iste kvalitete kao i u ovlastenom...

Jedino sto sam uzimao u ovlastenom rubnjak za tricu plasticni 400kn/kom dok kod tokica kosta 250kn sva cetiri ali razlika nebo i zemlja...ovaj iz ovlastenog stavis i on doslovno stoji na blatobranu bez iceg dok oni iz tokica svaki na svoju stranu gleda

za neke aute mi je Petex bolje izgleda nego original

kakva je to jeftinija verzija originala? to ako misliš na one ECONOMY (JZW) dijelove onda vrijedi, jeftinija i lošija(al su to uglavnom potrošni dijelovi,pločice,diskovi,brisači,auspusi...)

al SAID milsli na zamjenske/aftermarket dijelove

znači umisto da odeš u Tokić,Interkars itd. i kupiš dio (po mogućnosti s rabatom) i doneseš u servis da ti ga ugrade, oni to obave za tebe,naruče u Tokić,Intercars Ciak itd. i ugrade ti i naplate po punoj cijeni. i šta misliš da se gleda ako ti je npr. original dio lemforder da se traži lemofrder u tokića,malo morgen uzme se prvi koji je dostupan i gotovo,tako da je po meni bolje kupiti sam dio koji Ti hoćeš i doniti da ti ugrade

a te priče mi ćemo naabaviti original al jeftinije itd. obisi mačku o rep

a ima tu na forumu Anđelko-Lageos već je objašnjava razliku između OEM;zamjenski;aftermarket...

TAko je , nešto tipa ECONOMY dijelova su i ti jeftiniji tepisi...

said

e tako je, zna se desiti većini dijelova da bude samo pobrisan kat broj i vw/audi znak

tako npr. onaj ventil na filteru goriva za tdi bosch,original dođe 250kn,a iz tokića bosch 70kn i vidi se di je izbrisan znak

ti limarijsi dijelovi su najbolji original ovo drugo je sve bezveze,jedino za skrpiti i to je to.

brisače sam i ja uzima i uvik su valeo za g3,samo šta po ovim dućanima ne mogu naći valeo

tako i sto i polčice i diskovi

prije 10g.kupija original diskove i pločice,(diskovi nisu imali oznake pa ne znam koji su),a pločice prve napisano trw a utisnuto jurid, zadnje utisnuti textar (na svemu napisane vw oznake i kat brojevi)

bery

u ovim katalozima i one akcije 4+ su ti Economy djelovi

pločice.diskovi,amortizeri,auspusi,brisači....

tepisi Economy ne postoje pod wolksvagenom,jedino ako ti ovi u servisu tako kažu,al ti onda uvaljuju ove tipske iz pro mimata,al eto kažu original zamjenski da lipše zvuči,al čak i deklaracija od pro mimata je na njima

ista stvar je i za navlake za siceve =pro mimato

Edited by dr.restaurator

said

e tako je, zna se desiti većini dijelova da bude samo pobrisan kat broj i vw/audi znak

tako npr. onaj ventil na filteru goriva za tdi bosch,original dođe 250kn,a iz tokića bosch 70kn i vidi se di je izbrisan znak

ti limarijsi dijelovi su najbolji original ovo drugo je sve bezveze,jedino za skrpiti i to je to.

brisače sam i ja uzima i uvik su valeo za g3,samo ta po ovim dućanima ne mogu naći valeo

prije 10g.kupija original diskove i pločice,(diskovi nisu imali oznake pa ne znam koji su),a pločice prve napisano trw a utisnuto jurid, zadnje utisnuti textar (na svemu napisane vw oznake i kat brojevi)

bery

tepisi Economy ne postoje pod wolksvagenom,jedino ako ti ovi u servisu tako kažu,al ti onda uvaljuju ove tipske iz pro mimata,al eto kažu original zamjenski da lipe zvuči,al čak i deklaracija od pro mimata je na njima

Ja sam valeo kupovao u "motor diht autodijelovima" u Pozegi s tim da nema komplet za golf 3 pa mi je covjek (dobar sam s prodavacem) uvjek rasparivao 53 i 48 cm da bude kao orginal dimenzija za tricu...ali sad vec duze vrijeme ih nema kod njega...vidio sam u ciaku valeo isto ali moram se dogovoriti da mi raspari tj spari komplet za tricu :)

said

brisače sam i ja uzima i uvik su valeo za g3,samo šta po ovim dućanima ne mogu naći valeo

bery

tepisi Economy ne postoje pod wolksvagenom,jedino ako ti ovi u servisu tako kažu,al ti onda uvaljuju ove tipske iz pro mimata,al eto kažu original zamjenski da lipše zvuči,al čak i deklaracija od pro mimata je na njima

Možda ja radim u ovlaštenom ...

Znači nisi bio kad su izašli ovi novi PLUS tepisi. Ja ne znam ko šta uvaljuje,a uvaljuje se svašta,mulja i dižu cijene... ali mi prodajemo originalne tepihe :P

4 4