0
dsc64am2

Hitno spisak opreme za Golf 3 VR6

Recommended Posts

Kao sto pise u naslovu hitno mi je potreban sto detaljniji spisak opreme za Golf mk 3 VR6 iz 92-e, nemam onu nalepnicu u gepeku pa da pomocu nje iskopam spisak opreme, a prilicno mi je bitno da dodjem do nekog bar okvirnog spiska i to sto pre. Svaka informacija je dobro dosla

Sta serijska oprema ili uz nadoplatu. Jer uz nadoplatu je bilo dosta toga....

I ovisi za koje trziste ;)

Edited by RI VW

Uh, aj nek bude serijska, da pojasnim imam auto (u kojem je bila VR6 masina fabricki, sada je nesto drugo sto nema veze sa mojim pitanjem) a spisak mi treba da bih pokzao drugu sta ima od opreme na papiru sto nema obicna trojka (ona GL CL ili kako li se vec zove) upitanju je trampa za neki drugi auto

Ovako ono sto znam da ima na autu su: el podizaci, el retrovizori, el siber, centralna, alarm felne 15, diskovi i napredi i pozadi.

Nema klimu i vazdusne jastuke, auto je iz 92-e.

Trziste e sad, nov je kupljen u Srbiji kom to trzistu pripada nemam pojma

Spisak sto kompletiji mi treba sto hitnije.

Svaka informacija dobro dosla

Eh ako ti nije tako hitno mislim da se može poslati broj šasije u tvornicu u njemačku i oni pošalju knjižicu s popisom sve opreme baš od tvog auta.. Neznam sad točno detalje, ali bilo je priče o tome već na forumu, a i zna valjda netko od kolega s foruma nešto više o tome..

Mislim da ti je to najbolji naćin jedino što treba čekati, a i mislim da se plaća nekih 25€ nisam siguran.

0