0
dpeic2

sportske opruge golf 2 , 1.6 dizel

Recommended Posts

Pozdrav,posto me vec par dana zeza search,a nesto sam i nasao po forumu,ali jos imam neke nedoumice pa da pitam vas strucnjake..

Znaci radi se o mom golfu 2, s avatara,1.6 dizel,40-ak kw snage,dimenzije guma 185-65-r 14..

Felge su naravno 14 cola,Makove,rubnjaci na autu su original,nista nije stukljano niti izvlaceno na njima..

Auto je na original amortizerima i oprugama..

E sada bi ja njega malo spustio dolje..

Kako sam cuo 100 prica, imao 200 pitanja,a dobio 300 odgovora,400 zena a 600 sisa..

Mene zanima sljedece:

Na taj auto,toga motora,tih dimenzija guma,na original amortizerima,koje opruge mi je najbolje uzeti,ALI DA AUTO IMA MINIMALNA OPTERECENJA I TRPNJU ZBOG TOGA..

Dali uzeti opruge -30,-40 ili vece,ali da idu na original amotrizere,posto su novi na autu..

Znaci bitno mi je da auto bude malo nizi,nego sada,ali da opet neunistim ovjes,da nesredim spone,kugle,krajnike,da nelupa koa kanta itd itd itd..

Sto mi preporucate?

Gewinde otpadaju,tako da se zna..Ifleksa i takvi alati otpadaju,necu pilat original opruge..

Auto se dosta vozi svakodnevno..

Hvala..

Edited by dpeic2

frende ne vjerujes nam a sve smo ti objasnili ja i trojka...... :svajda :riba

E da i 400 zena ti je 800 sisa a ne 600 :P

Edited by said

frende ne vjerujes nam a sve smo ti objasnili ja i trojka...... :svajda :riba :P

Je je je,vjerujem ja..al da vidim i sta kaze ekipa..A nemaju sve zene 200 sisa,ima ih i sa po tri..Lolcina..A ima ih i bez..Pa je to onda prosjek..

Ajde trazite opruge,nemojte zajehavat..Heheh il cu i vama nosit cevape i pljeske..I kolu..al onu trento ovaj put..

:zivio

Na njuski nista od opruga,vamo,znam da je neko imo,i da je neko iz dalmacije,al gledam oglase i nikako nac..

:mellow:

Slavene,jesi vidio ucmekanu duju sta je stigla malo u pozegu-pogledaj tamo sam okinio video pod you werw see,watch out..

Kaze decko,posto je moj frend,a iz pozege je,mada vec cca par godina nije vamo,da bi htio malo upoznat sadasnju vw ekipu,pa eto neznam morat cemo opet neku kafu i kolu u R1 organzovat..

Edited by dpeic2

moze nazovem te sutra

sta radis poslijepodne idem montirat gume na devetke pa da ides samnom

a opruge cemo neke izmislit ako ne nađes neke

moze nazovem te sutra

sta radis poslijepodne idem montirat gume na devetke pa da ides samnom

a opruge cemo neke izmislit ako ne nađes neke

Odlicno,moramo rodit neke opruge..Sutra bi trebo bit bez golfa cijeli dan,posto je jedini u voznom stanju..A popodne imam neki rockas..Jebga..Napeta situacija..A i neznam kakvo je stanje sa kombijem,kud cu i sta cu..

Ovaj splico sa dujom je tu u pz do subote,pa kaze da bi malo volio vidjet uzivo sta se vamo vozi i malo tako upoznat..

A u vezi opruga,sad kad je auto doveden kakav treba bit,nebi ga htio cmekat u pod pa da shebem sav ovjes i elemente..

Nego onako fino da malo se spusti a da opet nemam posljedica nekih ludih..

Edited by dpeic2

Za privatne stvari se dopisujte preko PM-a

Opruge stavi bilo koje,-4 ili -6

Neče ti patit ovjes jer ne voziš auto s 200 ks

A ako i bude patia nemoj se brinit,to je cijena tuninga

Malo razmisli o svemu šta radiš na autu

Ubacuješ siceve pa te izlude obične plastike,otvoriš drama topic ko da je kraj svijeta a samo je trebalo otič do servisa i naručit te plastike za stotinjak kuna

Ubacia bi zadnju klupu od corrada al kad čuješ da trebaju neke male preinake onda odustaješ ko da treba pilat karoseriju popola

Sad ni stavia opruge ali da ne pati ovjes i da ne gubiš na udobnosti.........

nhf al malo si pretjera u zahtjevima

pa nece mu nista bit ako uzmes -40 ja sam se s takvim oprugama vozio 50-60 tisuca kilometara i nije mi se nista sjebalo

Za privatne stvari se dopisujte preko PM-a

Opruge stavi bilo koje,-4 ili -6

Neče ti patit ovjes jer ne voziš auto s 200 ks

A ako i bude patia nemoj se brinit,to je cijena tuninga

Malo razmisli o svemu šta radiš na autu

Ubacuješ siceve pa te izlude obične plastike,otvoriš drama topic ko da je kraj svijeta a samo je trebalo otič do servisa i naručit te plastike za stotinjak kuna

Ubacia bi zadnju klupu od corrada al kad čuješ da trebaju neke male preinake onda odustaješ ko da treba pilat karoseriju popola

Sad ni stavia opruge ali da ne pati ovjes i da ne gubiš na udobnosti.........

nhf al malo si pretjera u zahtjevima

Molim ovakve komentare i slicne,ako nemate sta pametno reci,opcenito savjetovati, pomoci,da onda slobodno u sto sirem luku zaobidjete..

Jer ovakvi komentari samo dizu tenzije,unose nemir i neslogu i to dovodi do teskoga off.. Nenose nista dobroga.. :rolleyes:

A sad malo o mojim "jako zahtjevnim" topicima i cestitkama,pozdravima i zeljama..

1. U vezi vodilica plasticnih za siceve,imao sam show sa jednom stranom,valda je malo bila ukosena,pa kad sam pitao na forumu za plasticne ,svi ih imaju na slepere ali bas nitko nebi prodao..Pa onda price da neidu na obe strane jednake,pa meci duple,da izbjegnes nagibanja itd itd itd..Drage volje bi ja kupio u ovlastenom,ali ,pod broj jedan kad sam dosao,tamo neki lik,ja mislim da idu ove,dolazi drugi,ne neidu,idu 2 ovake,a 2 onake,kaze ovaj e to nije za g 3 vec za g 2 al corrado sic..eto zato sam otvorio topic tu,da rijesim dilemu sta ide nakraju i dali ko ima..

2. u vezi klupe iz corrada,razgovaram sa potncijalnim prodavacem i sve mi pase na golf 2,samo trebam produzit one nosace na naslonu i to je jednostavno..I to su rijeci prodavaca,i ja reko ajde da pitam vamo,da vidim dali je to tako jednostavno,kad je malo mauna,

Trebas rijesiti te nosace,pa rijesiti nosace grbe sredisnje,pa rijesiti prostor sjedalice,koji cu u 100 posto slucaju ostat rubovi prazni,pa onda valda trebam umetat poderane gace ili sta ja znam u coskove..Ili razvlaciti siceve,zatim nepasu doljni dosjedi itd itd..Uglavnom nepase nista + cijeli sam auto izlakirao,pa necu sada valda opet pilat po njemu,sve dizat da bi to govno od klupe nastimao,i onda valjda te varove rijesavat..Jer zato sam i isao na tu kombinaciju sa "najmanje prinaka"..A ono dobro da auto nemoram prosirivat.. :rotfl

3. Jeb 10 ljudi kaze na ove moje karakteristike vozila max 40/40,a najbolje 30/30,a postoji i mogucnost 40/20 ili 40/35 ako se nadje..Posto su to komentari ljudi koji nisu na forumu,temu sam postavio ovdje..Da rijesim i tu dilemu..

Znaci jos jednom molim ljude,bake,tate,clanove foruma,da u mojim topicima,ako nece/neznaju dati savjet,cuj stari ovo je bolje ovako ili uopcenemoj to raditi,da slobodno zaobidju moje topice i rijese i sebe i mene ovakvih glupih komentara i slicnih situacija..

Molim lijepo..

Ajmo sad odvjetnici,forumski odvjetnici da vas vidim i cujem.. :palacd

Jer ponekad mi dodje muka kad vidim kako se napadaju ljudi,pa cak i ismijavaju,koji nisu vjesti,koji se mozda malo i gube u projektima,koji nemaju faking novca pa i iz toga idu mozda neka nelogicna rijesenja,a boze sacuvaj nekog nesta pitat.. :bag:

:zivio:palacd ljudi ili vise sexsajte ili se odite di dalje ispuhat..

Roko ja nemam nista protiv tebe,niti protiv bilo koga na forumu da se odma razumijemo.. :palacg

NHF

MOZE ogromni LOCK na OVO.. Jer nema smisla dalje..

Edited by dpeic2

Nemožeš ni meni ni bilo kome zabranit da komentira i savjetuje

Ako želiš privatnost onda imaš PM

Javno si otvoria raspravu i dobia si moje mišljenje,imam pravo na njega

Kakve tenzije?

S moje strane je sve ok

Ukratko

Tunira bi auto,prominia siceve i opruge al da sve ostane ko da je tvornički.Pa takav ti je sad i ne diraj ga onda ako ne želiš da se promijeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
0